yak-ona 19.12.01, 01:32 nie mam pojecia jakiego kupic , a mam juz dosyc nagrywania na cd! co myslicie o Compaq 64 MB MP3 player??? czym sie kierowac przy wyborze??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: yak-ona Re: mp3 player IP: *.client.attbi.com 19.12.01, 19:46 czy ktos wie cos na ten temat czy wszyscy sa takimi laikami jak ja?????????? Link Zgłoś
Gość: MarekG Re: mp3 player IP: *.acn.waw.pl 19.12.01, 20:13 jezeli masz samochod, to kenwood, lub aiwa... Link Zgłoś
yak-ona Re: mp3 player 20.12.01, 00:02 sorki , ale co ma samochod do mp 3 ??? mozesz mi podac jakies modele mp 3 ??? Link Zgłoś
Gość: Promode Re: mp3 player IP: *.chello.pl 20.12.01, 01:10 Zalezy co chcesz - czy player z wbudowana na stale pamiecia czy cos jak np.: Iomega HipZip. HipZip to dosc fajna rzecz, bo jest na wymienialne 40 MB "dyskietki" ( sa male ). Odtwarzacz jest troche wiekszy od np.: Philips Expanium ( 64 na stale i drogi ), zdecydowanie wiekszy od Lyry Thomsona ( mam na mysli nowa, mniejsza wersje ; stara byla strasznym klockiem ). Szczerze mowiac nie wiem jaki masz wybor, bo jest tez odtwarzacz Intela ( 128 MB na stale i naprawde drogi ), YEPP Samsunga, b.dobrze znany RIO Diamonda itd.. Mozna tez kupic D.A.P Jukebox Creative'a - troche wiekszy od discman'a, ale ma wbudowany 6 GB dysk ( ma byc nowa wersja z jeszcze wiekszym dyskiem, ale nie wiem o niej nic wiecej ). Tak wiec sprecyzuj troche lepiej o co chodzi, a powinno mi sie udac cos doradzic. P.S Mozna tez miec mp3 w komorce ( SL45 Siemensa - niewiarygodnie wolny transfer do komorki przez port szeregowy{niestety wiem cos o tym - mozna cholery dostac}, poza tym ma tylko 32 MB pamieci ), 5510 Nokii - na razie niedostepny i nagrywa w AAC, by nie dawalo sie na niej przenosic plikow z kompa na kompa Link Zgłoś
yak-ona Re: mp3 player 20.12.01, 19:24 DZIEKI ZA iNFO , ALE MALO CO SKUMALAM!!! chce maly mp 3- tylko do sciagania muzy i jej odsluchiwania!dostep mam ogromny do sklepow zwyklych , internetowych , ale niestety nikt nie jest w stanie mi nic doradzic! mp 3 , ktore ogladalam kosztuja od 100 do 450 $-czym sie roznia - wszyscy mowia, ze pamiecia! najlepiej gdyby byl maly -widzialam mniejsze niz plyta kompaktowa! bede wdzieczna za wiecej info! i moze jakies porownanie najpopularniejszych modeli! Link Zgłoś
promode Re: mp3 player 20.12.01, 22:17 Hmm ok.W Polsce nie jest niestety zbyt duzy wybor jesli chodzi o takie odtwarzacze, ale by dac lepsze informacje wszedlem na strone amerykanska Amazon'a( mowilas zreszta o tym ,ze masz dostep do sklepow internetowych ) Wiec, jezeli ma byc male i miec troche pamieci to Samsun Mini Yepp z 64 MB pamieci ( 2 godziny muzyki ) - w tej chwili nie maja go jeszcze, ale 32 MB wersja jest, wiec to chyba jakis chwilowy brak... Jedyny ( duzy zreszta raczej problem to krotka zywotnosc baterii (w ocenach na stronie ludzie skarza sie, ze nawet ok 45 min co jest naprawde smieszne ; na nowiutkiej baterii Duracell'a 3h 45m . Bardzo dobrze ludzie oceniali tez np.: "Intel IDAP264NA Personal Audio Player 3000" - przekopiowalem cala nazwe by bylo ci latwiej znalezc. Tez ma pamieci na 2 h muzyki. Wybralem te dwa na podstawie mozliwosci/cena/wielkosc . Oba kosztuja ponizej 150 $ - plus przesylka, ktora bedzie dosc droga... Tym razem sie zalogowalem - jakby co to mozesz pisac na maila. Link Zgłoś