Dodaj do ulubionych

mp3 player

19.12.01, 01:32
nie mam pojecia jakiego kupic , a mam juz dosyc nagrywania na cd!

co myslicie o Compaq 64 MB MP3 player???

czym sie kierowac przy wyborze???
Obserwuj wątek
    • Gość: yak-ona Re: mp3 player IP: *.client.attbi.com 19.12.01, 19:46
      czy ktos wie cos na ten temat czy wszyscy sa takimi laikami jak ja??????????
      • Gość: MarekG Re: mp3 player IP: *.acn.waw.pl 19.12.01, 20:13
        jezeli masz samochod, to kenwood, lub aiwa...
        • yak-ona Re: mp3 player 20.12.01, 00:02
          sorki , ale co ma samochod do mp 3 ???
          mozesz mi podac jakies modele mp 3 ???
          • Gość: Promode Re: mp3 player IP: *.chello.pl 20.12.01, 01:10
            Zalezy co chcesz - czy player z wbudowana na stale pamiecia czy cos jak np.:
            Iomega HipZip. HipZip to dosc fajna rzecz, bo jest na wymienialne 40
            MB "dyskietki" ( sa male ). Odtwarzacz jest troche wiekszy od np.: Philips
            Expanium ( 64 na stale i drogi ), zdecydowanie wiekszy od Lyry Thomsona ( mam
            na mysli nowa, mniejsza wersje ; stara byla strasznym klockiem ). Szczerze
            mowiac nie wiem jaki masz wybor, bo jest tez odtwarzacz Intela ( 128 MB na
            stale i naprawde drogi ), YEPP Samsunga, b.dobrze znany RIO Diamonda itd..
            Mozna tez kupic D.A.P Jukebox Creative'a - troche wiekszy od discman'a, ale ma
            wbudowany 6 GB dysk ( ma byc nowa wersja z jeszcze wiekszym dyskiem, ale nie
            wiem o niej nic wiecej ). Tak wiec sprecyzuj troche lepiej o co chodzi, a
            powinno mi sie udac cos doradzic.
            P.S Mozna tez miec mp3 w komorce ( SL45 Siemensa - niewiarygodnie wolny
            transfer do komorki przez port szeregowy{niestety wiem cos o tym - mozna
            cholery dostac}, poza tym ma tylko 32 MB pamieci ), 5510 Nokii - na razie
            niedostepny i nagrywa w AAC, by nie dawalo sie na niej przenosic plikow z kompa
            na kompa
            • yak-ona Re: mp3 player 20.12.01, 19:24
              DZIEKI ZA iNFO , ALE MALO CO SKUMALAM!!!
              chce maly mp 3- tylko do sciagania muzy i jej odsluchiwania!dostep mam ogromny
              do sklepow zwyklych , internetowych , ale niestety nikt nie jest w stanie mi
              nic doradzic!
              mp 3 , ktore ogladalam kosztuja od 100 do 450 $-czym sie roznia - wszyscy
              mowia, ze pamiecia!
              najlepiej gdyby byl maly -widzialam mniejsze niz plyta kompaktowa!
              bede wdzieczna za wiecej info!
              i moze jakies porownanie najpopularniejszych modeli!
              • promode Re: mp3 player 20.12.01, 22:17
                Hmm ok.W Polsce nie jest niestety zbyt duzy wybor jesli chodzi o takie
                odtwarzacze, ale by dac lepsze informacje wszedlem na strone amerykanska
                Amazon'a( mowilas zreszta o tym ,ze masz dostep do sklepow internetowych )
                Wiec, jezeli ma byc male i miec troche pamieci to Samsun Mini Yepp z 64 MB
                pamieci ( 2 godziny muzyki ) - w tej chwili nie maja go jeszcze, ale 32 MB
                wersja jest, wiec to chyba jakis chwilowy brak... Jedyny ( duzy zreszta raczej
                problem to krotka zywotnosc baterii (w ocenach na stronie ludzie skarza sie, ze
                nawet ok 45 min co jest naprawde smieszne ; na nowiutkiej baterii Duracell'a 3h
                45m . Bardzo dobrze ludzie oceniali tez np.: "Intel IDAP264NA Personal Audio
                Player 3000" - przekopiowalem cala nazwe by bylo ci latwiej znalezc. Tez ma
                pamieci na 2 h muzyki.

Wybralem te dwa na podstawie mozliwosci/cena/wielkosc . Oba kosztuja ponizej
                150 $ - plus przesylka, ktora bedzie dosc droga...
                Tym razem sie zalogowalem - jakby co to mozesz pisac na maila.
    • yak-ona Re: mp3 player 21.12.01, 02:24
      dzieki...wielkie dzieki,napisze na maila!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka