Dodaj do ulubionych

problem z oryginalnościa systemu

IP: *.68.76.90.brzesko76.tnp.pl 14.01.08, 19:53
pobrałem uaktualnienia windowsa xp i mi teraz wyskakuje prze uruchamianiu
systemu ze jest nie legalny jak mozna to usunac zeby nie wyskakiwało prossze o
pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: rfv Kupić legalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 19:54
    • konrad.w6 Re: problem z oryginalnościa systemu 14.01.08, 20:05
      O tym było na forum ze sto razy. Wpisz w Google "wga".
      • Gość: Paweł Re: problem z oryginalnościa systemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 00:20
        Nauczyć się czytać ze zrozumieniem ? Przy każdej aktualizacji jest podany
        chociaż powierzchowny opis.
        • Gość: tom Re: problem z oryginalnościa systemu IP: *.watf.cable.ntl.com 15.01.08, 01:15
          ale akurat to badziewie instaluje sie bez wiedzy użytkownika :|
          • Gość: Amen Re: problem z oryginalnościa systemu IP: *.dyn.optonline.net 15.01.08, 01:34
            Wiec w ustawieniach zmien opcje na tylko informowaniu uzytkownika, zamiast
            instalacji automatycznej( Programy-Akcesoria-Narzedzia Systemowe-Security Center).
          • Gość: Paweł Re: problem z oryginalnościa systemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 18:34
            Tom, zrób jak napisał Amen. To "badziewie" nie instaluje się bez wiedzy
            użytkownika, tylko instaluje się z jego niewiedzy.
            • Gość: tom Re: problem z oryginalnościa systemu IP: *.watf.cable.ntl.com 15.01.08, 19:20
              aktualizacje to ja mam wylaczone :) bo nie sa mi do niczego potrzebne, a mialem
              na mysli ze:
              "Amerykanin Brian Johnson złożył w sądzie pozew przeciwko Microsoftowi. Powód
              zarzuca koncernowi, że dystrybuowany przez niego program o nazwie WGA
              (sprawdzające autentyczności systemu Windows) narusza przepisy zabraniające
              rozpowszechniania spyware'u.
              Johnson zarzucił koncernowi, że ten nie udostępnił użytkownikom niezbędnych
              informacji na temat zasad działania WGA (Windows Genuine Advantage). Amerykanin
              twierdzi również, że pogram potajemnie instalowany był na komputerach
              użytkowników Windows (aplikacja instalowana była wraz z udostępnianymi co
              miesiąc uaktualnieniami dla produktów Microsoftu)."
    • Gość: qqq Re: problem z oryginalnościa systemu IP: *.6.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 15.01.08, 19:50
      Przysłowie ludowe:
      "Widziały gały co instalowały"
      Zamiast bezmyślnie klikać warto przeczytać co sie instaluje. W
      opisie poprawki pisze, że sprawdza autentyczność systemu!
    • Gość: strzelec Re: problem z oryginalnościa systemu IP: 82.160.67.* 17.01.08, 12:34
      zainstaluj xp-antispy tam łatwo to wyłączysz. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka