10.02.08, 23:45
Witam wszystkich internautów i fachowców od PC.Jako że czuje się jeszcze jak LAIK w ogromnym świecie komputerów poproszę WAS o rady, sugestie i porady.Mam 5 miesięcy kompa, kupiłem go używanego od kolegi w sumie ma on chyba ze 4 lata i nie wiem na jakich podzespołach pracuje,ale wiem że jest mocno zamulony. Nauczyłem się go włączać i wyłączać kopiować katalogi np. zdjęcia z aparatu do do katalogu o wybranej prze ze mnie nazwie i muzykę z mp3 przez USB aż w końcu zapchałem kompa .Podejrzewam że jest w nim pełno innych śmieci . mam ochotę go z formatować bo słyszałem że to by było lekarstwo, lecz do końca nie wiem jak to dobrze zrobić .Mam do dyspozycji przenośną pamięć żeby zdjęcia i muzykę zgrać przed "formatem " i zapisane na kartce wszelkie hasła do GG SKYPE NASZA KLASA itd. chodzi WINDOWS XP a przeglądarka MOZILLA FIREFOX i jestem już do niej przyzwyczajony aczkolwiek nie mam komponentu do BPH muszę wchodzić na Explorel jak by ktoś miał wtyczkę komponentu do BPH który obsługuje MOZILLA to proszę o link mail tnowak.n@gmail.com lub TU. Istotą sprawy nadal jest "formatowanie" jak to się robi ? Proszę o rady !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ret Re: "LAIK" IP: *.retsat1.com.pl 11.02.08, 00:16
      www.google.pl/search?aq=0&oq=instalacja+windows&hl=pl&q=instalacja+windows+xp&lr=
      I sobie poczytaj.
      tinyurl.com/y6fpv6
      A tu o kopiowaniu ustawień(profilu) Firefoksa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka