Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 11:18 Cześć ostatnio wpadły mi w rękę dwie dobre pozycje dla składaczy kompów i nie tylko,wydane przez HELION "ABC sam składam komputer" oraz "BIOS leksykon kieszonkowy" polecam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ??? Re: Gorąco polecam !!! IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 24.08.03, 11:38 A gdzie linki do tych ksiazek???:) Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Gorąco polecam !!! IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 22:15 Gość portalu: ??? napisał(a): > A gdzie linki do tych ksiazek???:) www.kazda.dobra.ksiegarnia.com.pl :)))) Link Zgłoś
Gość: soko Re: Gorąco polecam !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 22:07 ja do miki. Masz sieć na neostradzie? Jeśli tak to podam adres bo też chcę założyć Link Zgłoś
Gość: miki Re: Gorąco polecam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 19:51 Tak na neostradzie z tp s.a a jeśli chodzi o te książki to www.helion.pl pozdrowionka. Gość portalu: soko napisał(a): > ja do miki. Masz sieć na neostradzie? Jeśli tak to podam adres bo też chcę > założyć Link Zgłoś