Gość: Mona IP: *.opera-mini.net 24.02.08, 00:10 Przymierzam się do kupna laptopa. Nie mam możliwości podłączyć netu z kablówki czy neostrady, pozostaje tylko któryś z dostępów mobilnych. Proszę o radę co wybrać? Mieszkam w w-wie. Dzięki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: le Re: Iplus, blueconnect,orange-co wybrac? IP: *.centertel.pl 24.02.08, 00:18 radzę Ci, najpierw przejrzyj mapę zasięgu dowiedz się u operatotów (zadzwoń) jaka będzie prędkość w miejscu zamieszkania, i wtedy dopiero wybieraj :) Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Iplus, blueconnect,orange-co wybrac? IP: *.opera-mini.net 24.02.08, 01:09 Obawiam się, że każdy operator będzie zachwalał usługę:-) Link Zgłoś
lemari Re: Iplus, blueconnect,orange-co wybrac? 24.02.08, 01:17 wejdż na str internetowe i sprawdż czy będzie internet szerokopasmowy tam gdzie mieszkasz, potem dopiero warunki, ceny itd Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Iplus, blueconnect,orange-co wybrac? IP: *.opera-mini.net 24.02.08, 20:35 Warunki i ceny znam, natomiast każdy mi mówi co innego i się już gubię:-( mieszkam na Mokotowie, więc zasięg jest, jedynie kwestia wyboru dostawcy. Znajoma b.narzekała na orange, ktoś na blueconnect, a ktoś inny zachwalał iplus. Nie znam się na tym:-( Link Zgłoś
Gość: le Re: Iplus, blueconnect,orange-co wybrac? IP: *.centertel.pl 24.02.08, 21:11 ja mam orange nie nerzekam ;) Link Zgłoś
Gość: le Re: Iplus, blueconnect,orange-co wybrac? IP: *.centertel.pl 24.02.08, 21:17 może orange w waszym rejonie ma kłopoty ja jestem zen śląska ;) Link Zgłoś