05.04.08, 08:13
Ostanio przy otwieraniu opery wyskakuje mi komunikat " Another user is running this copy of Opera. You should install Opera with individual profiles. " Ba, ale jak to zrobić? Mój zaprzyjażniony informatyk w Irlandii. Jeżeli ktoś zechce mi pomóc będe bardzo wdzięczna. Proszę o instukcję dla " sprawnej inaczej" . Moja wiedza (a raczej niewiedza) o funkcjonowaniu komputerów jest porażająca! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • i_am_the_army Re: opera 05.04.08, 13:57
      Ja miałam taki komunikat, gdy zainstalowałam sobie Operkę w wybranym przez
      siebie folderze na wybranym przez siebie dysku. Spróbuj więc odinstalować Operę
      i zainstalować raz jeszcze z podstawowymi ustawieniami, czyli pewnie na dysku C:
      Ja tak zrobiłam i było po problemie.
      • i_am_the_army Re: PS. 05.04.08, 13:59
        PS. Ale o co w tym chodzi i czy nie gadam głupot to nie wiem, bo ja laik jestem,
        w każdym razie ja po takiej "operacji" już problemu z tym komunikatem nie
        miałam, więc warto spróbować.
        A resztę zostawiam lepiej znającym się.
    • ramolzezdymbca Re: opera 05.04.08, 20:03
      Za dużo kliknięć myszką i ... usiłujesz uruchomić więcej niż jedną Operę.

Więcej spokoju przy operowaniu myszką - Opera uruchamia się dłużej od IE i FF.
      • Gość: Greg Re: opera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 22:32
        Nie żebym chciał wywołać wojnę, ale mi akurat Firefox uruchamia się
        najwolniej z ww. trójcy.
      • azugatka Re: opera 06.04.08, 12:15
        > Więcej spokoju przy operowaniu myszką - Opera uruchamia się dłużej od IE i FF.<
        Bardzo ciekawa teoria,opera to najwolniejsza przegladarka(IE jest 70% szybszy).A powaznie to proponuje wersje opery portable ,bez instalacji i działa nawet uruchomiona z pena
        --
        Racja jest jak d..a kazdy ma swoja
    • alisaga Re: opera 06.04.08, 12:12
      Dziękuuje za zainteresowanie. To całkiem możliwe że klikam zbyt wiele razy! Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka