Gość: wrr IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.09.03, 13:28 Czy do wysyłania/odbierania poczty wystarczy sam Mutt? Czyteż potrzebny jest jakiś fetchmail lub sendmail? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kell Re: Mutt IP: *.tkdami.net 08.09.03, 13:35 imo mutt nie potrafi sam odbierac/wysylac poczty, wiec musisz uzyc jakis mta ktory mu ja dostarczy. a jezeli nie masz na to ochoty (a masz dzialajace Xwindow) to zainteresuj sie bardzo przyjemna w obsludze Balsa - balsa.gnome.org/ , albo jak potrzebujesz czegos "powazniejszego" to evolution. obie powinny byc w systemie ktorego uzywasz (albo dystrybucji). a inaczej to trzeba bedzie poczytac jak ruszyc fetchmaila, exima czy czego tam chcesz uzywac. Link Zgłoś
Gość: wrr Re: Mutt IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.09.03, 13:40 Gość portalu: kell napisał(a): > imo mutt nie potrafi sam odbierac/wysylac poczty, wiec > musisz uzyc jakis mta ktory mu ja dostarczy. a jezeli nie > masz na to ochoty (a masz dzialajace Xwindow) to > zainteresuj sie bardzo przyjemna w obsludze Balsa - > balsa.gnome.org/ , albo jak potrzebujesz czegos > "powazniejszego" to evolution. obie powinny byc w > systemie ktorego uzywasz (albo dystrybucji). a inaczej to > trzeba bedzie poczytac jak ruszyc fetchmaila, exima czy > czego tam chcesz uzywac. X-ów nie mam. Używam LFS (laboratoryjnie -wrażenia są super). Mutta już mam i myslałem, że wystarczy. szkoda. Małe jest piękne. Link Zgłoś
Gość: adam Re: Mutt IP: *.w / localhost 08.09.03, 21:42 Jak pod konsolę to elmo tylko elmo!!! elmo.sourceforge.net/ Link Zgłoś
pollak Re: Mutt 09.09.03, 07:43 Gość portalu: wrr napisał(a): > Czy do wysyłania/odbierania poczty wystarczy sam Mutt? > Czyteż potrzebny jest jakiś fetchmail lub sendmail? Odebrać potrafi. Wysłać nie. (przynajmniej tak było całkiem niedawno). Link Zgłoś