Gość: Tomek IP: *.zetosa.com.pl / 192.168.8.* 11.09.03, 11:19 Witam znikneły mi CD-romy próbowałem sterowniki kolegi do płyty głównej i chyba mi pąknoł któregoś jak teraz mam zainstalowac swoje jak nie widzi zadnego napedu dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
dominik666 Re: CD-ROM nie widzi ich???? 11.09.03, 16:42 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Witam znikneły mi CD-romy próbowałem sterowniki kolegi do płyty głównej i > chyba mi pąknoł któregoś jak teraz mam zainstalowac swoje jak nie widzi co ci pąknoł :))) kolega ??? cd romy ??? > zadnego napedu dzieki sprawdz kable IDE .. PIN 1 do 1 itp... wnioskuje że podłączyłeś jeszcze jeden Cdromek i wszystko padło sprawdz ustawienia w cd romach ... SLAVE MASTER ... na jednym kanale nie może być dwóch MASTERów ani SLAVEów Link Zgłoś
may79 Re: CD-ROM nie widzi ich???? 11.09.03, 16:54 Dominik - tu masz troche wiecej na temat tego pana :-) Z tego co napisal, to sprzetu nie ruszal, a tylko zamieszal ze sterownikami. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: tomek Re: CD-ROM nie widzi ich???? IP: *.zetosa.com.pl / 192.168.8.* 11.09.03, 18:32 Tak własnie sprzetu nie ruszałem ale dzieki za wszystko przeinstalowałem system i jest ok .dzieki Link Zgłoś