Gość: wkurzony!!!!!!! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 13:11 Dlaczego nie chce mi nikt odpowiedzieć dokładnie na problem:loader.exe? Wątek jest poniżej.... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kucyk Re: ??????????????????????? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 13.09.03, 12:42 Jeżeli chcesz całkowicie usunąć to coś, bo to wogóle nie jest potrzebne to: 1: wciśnij trzech króli (alt+ctrl+delete) i poszukaj tego gówna loader.exe i zakończ zadanie jeżeli go nie ma to dalej 2: Start>Akcesoria>Narzędzia systemowe>Informacja o systemie>Narzędzia>Narzędzie konfiguracji systemu>>Autostart następnie odznacz loader.exe 3: A jak nie znajdź loader.exe i uruchom komputer w dos i usuń ten plik całkowie jeżeli to nie jest możliwe pod windowsem. odpisz czy poskutkowało, nie wiem czy o to Ci chodziło. Link Zgłoś
Gość: kucyk Re: ??????????????????????? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 13.09.03, 12:51 Jeżeli chcesz się całkowicie pozbyć tego loader.exe Link Zgłoś
Gość: wkurzony!!!!!!! Re: ??????????????????????? IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 13:37 Ok,pokutkowało-nareszcie ktoś z jajami mi dobrze wyjaśnił,jeszcze raz wielkie dzięki za naukę... Pzdr. Link Zgłoś