armagedon 12.05.08, 17:25 Problem jest nastepujacy -po uruchomieniu komputer sie zawiesza jaka moze byc przyczyna ? -internet dziwnie spowolnil -sam sie zmienil i trzeba uruchomic z profila -czy potrzebny jest NET framework? czy moge wyinstalowac Link Zgłoś Obserwuj wątek
tiges_wiz Re: Problem XP 12.05.08, 17:29 > -po uruchomieniu komputer sie zawiesza jaka moze byc przyczyna ? tego nie wie nikt .. poszukaj nablizszej wrozki. > -internet dziwnie spowolnil przykro mi > -sam sie zmienil i trzeba uruchomic z profila ja sam sam sie zmienil? moze powinienes z nim porozmawiac? > -czy potrzebny jest NET framework? czy moge wyinstalowac zalezdy do czego ... czest aplikacji bez tego nie ruszy (paint.net. catalyst contro center i inne), ale jak nie uzywasz takich to mozesz to wywalic. Choc mam wrazenie, ze nie wiesz czy masz aplikacje wymagajace .Neta czy nie. Link Zgłoś
szalony88 Re: Problem XP 13.05.08, 20:02 Przyczyn może być wiele - ja stawiam na wirusa/trojana. Jeśli uda się system uruchomić w trybie awaryjnym to jest szansa na naprawę, a jak nie to pozostaje reinstalacja systemu. Polecam skan systemu antywirem z płytki ratunkowej Hiren's Boot CD, albo z innego komputera Link Zgłoś