Gość: Bzyk IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 12:04 Jak zrobic pdf z darmo chodzi mi o program do edycji może być demo aby chodziło kilka dni bez ograniczeń. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sl@w Re: Jak zrobić PDF za free? IP: *.bci.pl 08.01.02, 22:44 Pewnie jest kilka możliwosci.. :))) Jedna z nich: musisz tylko posiadac np. freeware'ową wersję Corela 9.0. ;) Tworzysz to o co Ci chodzi - tekst, grafika - a później całośc eksportujesz do formatu PDF. Proste i banalne. Jedyna potrzebna tutaj umiejętnośc to 'lekkie' kumanie Corela. I tela... Może ktoś z forumowiczów zna jakieś inne sposoby??? Zachęcamy do dyskusji!!! Pozdrawiam. Sl@w. Link Zgłoś
Gość: grafik Re: Jak zrobić PDF za free? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 01:22 Corel robi cholernie ciężkie pliki! jak za free to ja wiem, ale to tajemnica :) Link Zgłoś
Gość: crazy Re: Jak zrobić PDF za free? IP: *.katowice.pik-net.pl 09.01.02, 06:29 Polecam PdfFactor... podobnie free jak Corel ale integruje się np. z Wordem i nie taka "kobyłka" :) Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: Jak zrobić PDF za free? IP: *.kabel.telenet.be 09.01.02, 08:12 Polecam wszystko za darmo! www.Astalavista.com Link Zgłoś
Gość: Ja PDF File Creator IP: *.bmj.net.pl 31.01.02, 04:07 W www.Chip.pl (download)jest kilka programów, w tym PDF File Creator za free. piszą: "Darmowy program do tworzenia dokumentów w formacie PDF z plików tekstowych. Nie jest tak wygodny jak Adobe Acrobat (wszystkie znaczniki wprowadzamy ręcznie), ale przy odrobinie cierpliwości można w nim zrobić naprawdę efektownie wyglądający dokument. " Produkcji www.fytek.com. Jak ktoś to przetestuje, niech da znać. Link Zgłoś
otsoa Re: Jak zrobić PDF za free? 31.01.02, 12:44 Witam! Ewentualnie znajdź kogoś z Linux-em (pdflatex daje doskonałe wyniki). Pozdrawiam, otsoa Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: Jak zrobić PDF za free? IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 09:35 Dla wszystkich dzięki. Dla grafika "Są ryby piły i ludzie młoty" Link Zgłoś