jodis 17.09.03, 09:39 moj sie juz calkiem rozpadl a raczej rozmazal... tylko jaki??? 17 lub 19 tylko zeby sie nie sp...rzyl 2 dni po tym jak gwarancja sie skonczy :( Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ion Re: potrzebuje monitora :( IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 09:43 kup nowy w sklepie najlepiej najdroższy to pewnie najlepszy :) Link Zgłoś
jodis Re: potrzebuje monitora :( 17.09.03, 09:47 taaaa najdrozszy zawsze najlepszy.... daj spokoj jak nie masz nic madrego do powiedzenia a poza tym chlopcze mam ograniczone fundusze!zreszta jak wiekszosc osob w PL Link Zgłoś
Gość: CS Re: potrzebuje monitora :( IP: 194.255.20.* 17.09.03, 10:07 17 powinna wystarczyc w zupelnosci, a poza tym sa tansze. I nie musi byc najdrozszy :o) Ja mam tani ( z najtanszej grupy, odpuscilem sobe tylko jakies wyjatkowe "okazje", bo to podejrzane ) i pracuje juz 6 lat. Generalnie nie powinno byc problemu, ale oczywiscie wszystko sie psuje, nawet Sony, jak zle trafisz to nic nie poradzisz. Samsungi nie sa zle, nawet u nas w firmie kupuja. Ja mam Samsung SyncMaster 700p od 5 lat. Link Zgłoś