Dodaj do ulubionych

PROBLEM - Komputer Świat

IP: *.stoginet.csc.pl / 192.168.2.* 26.09.03, 15:51
Gdy chcę włączyć autoodtwarzanie aby urochomić płytę pojawia się komunikat:
file already exists, unexpeccted setup error has occured.

Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć jak uruchomić tę cholerną płytę?
Dzięki :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: PROBLEM - Komputer Świat IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 18:28
      Jeśli inne programy instalują ci się bez problemów, to myślę że uszkodzona może być płyta cdr.
      • Gość: aABC Re: PROBLEM - Komputer Świat IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 19:16
        Rozwiązanie masz na swojej płytce!!!! Przeczytaj plik tekstowy czytaj.txt
        "Komputer ŚWIAT dołożył wszelkich starań by krążek Twój Niezbędnik działał
        poprawnie. Jeżeli jednak po włożeniu płytki do napędu CD-ROM nie uruchomi się
        ona lub zostanie wyświetlony błąd instalatora to nadal możemy korzystać z
        programów na niej zawartych. W tym celu
        wchodzimy do katalogu INSTALL dwukrotnie klikając na jego ikonie. Następnie dwa
        razy klikamy na ikonie INDEX (lub INDEX.HTML). Wówczas wyświetli się interfejs
        prezentujący programy zawarte na krążku. Może się zdarzyć, że przy niektórych
        programach nie będzie działał przycisk INSTALUJ. Wówczas aby zainstalować
        program należy kliknąc na ikonie KOPIUJ i zaznaczyć opcję URUCHOM Z BIEŻĄCEJ
        LOKALIZACJI.

Płytę najlepiej oglądać przy pomocy Internet Explorer w wersji 5.0 lub wyższej.

W razie problemów prosimy pisać na adres e-mail niezbednik@komputerswiat.pl lub
        dzwonić na telefon redakcyjny (0 prefiks 22) 608 40 50
        I po problemie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka