Dodaj do ulubionych

Pamięć nie może być read

IP: *.centertel.pl 19.07.08, 21:13
Witam
miałem problem z javą, przeinstalowałem, ale nie chce
działać na IE (Opera i FF ok)po zamknięciu IE "żegna" mnie
takim komunikatem
img.wklej.org/images/149716489instr.JPG
o co chodzi
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: eL Re: Pamięć nie może być read IP: *.centertel.pl 19.07.08, 22:02
      i nowy komunikat po zamknięciu IE

id.wklej.org/s/10279
      • Gość: eL Re: Pamięć nie może być read IP: *.centertel.pl 19.07.08, 23:01
        i jeszcze jeden

id.wklej.org/s/10289
        • Gość: Kolobos Re: Pamięć nie może być read IP: *.escom.net.pl 20.07.08, 02:10
          Po co dajesz te screeny, przeciez sa zupelnie zbedne.
          Daj lepiej log z combofix.
          • Gość: eL Re: Pamięć nie może być read IP: *.centertel.pl 20.07.08, 06:00
            www.wklej.org/id/9211f3bef0
            • Gość: Kolobos Re: Pamięć nie może być read IP: *.escom.net.pl 20.07.08, 13:54
              Od kiedy dokladnie problem wystepuje i co wtedy bylo zmieniane lub instalowane?
              Odinstaluj Nortona i zainstaluj Avire, przeinstaluj IE:
              download.microsoft.com/download/ie6sp1/finrel/6_sp1/W98NT42KMeXP/PL/ie6setup.exe
              Nastepnie www.windowsupdate.com oraz instalacja najnowszej javy.
              • Gość: eL Re: Pamięć nie może być read IP: *.centertel.pl 20.07.08, 14:21
                problem występuje od wczoraj, przed odkryciem problemu
                instalowałem adobe illustrator (z portalu IDG),
                czy przeinstalowanie IE tzn. ściągnąć plik od Ciebie, w dodaj
                usuń programy usunąć IE, potem uruchomić ściągnięty plik?
                czy odinstalować jave (wczoraj instalowałem na nowo
                pozdr.
                • Gość: Kolobos Re: Pamięć nie może być read IP: *.escom.net.pl 20.07.08, 14:25
                  IE nie da sie odinstalowac, wiec tylko sciagnij i uruchom plik, ktory podalem. Jave tez przeinstaluj, po przeinstalowaniu IE.
                  Ostatecznoscia, bedzie przywrocenie systemu do czasu kiedy wszystko dzialalo (o ile oczywiscie masz jakis punkt przywracania) ale to dopiero jezeli naprawa IE nie pomoze.
                  • Gość: eL Re: Pamięć nie może być read IP: *.centertel.pl 20.07.08, 14:39
                    przepraszam za infantylne pytania
                    ściągnąłem i uruchomiłem plik, otrzymałem komunikat, że muszę
                    ponownie uruchomić komputer- to wszystko???
                    • Gość: eL Re: Pamięć nie może być read IP: *.centertel.pl 20.07.08, 15:12
                      po kolejnej reinstalacji Javy:
                      The Java Runtime Environment cannot be loaded :(
                      • Gość: eL Re: Pamięć nie może być read IP: *.centertel.pl 20.07.08, 17:19
                        przypomniałem sobie :), że instalowałem jeszcze to

piclens.com/
                        • Gość: Kolobos Re: Pamięć nie może być read IP: *.escom.net.pl 20.07.08, 21:07
                          Odinstaluj piclens i zobacz czy to cos zmieni, jezeli nie to przywroc system tak jak pisalem wczesniej.
                          • Gość: eL Re: Pamięć nie może być read IP: *.centertel.pl 20.07.08, 22:33
                            przywracanie systemu- mniej więcej cytuje "nie powiodło się, nie
                            dokonano żadnych zmian w systemie"
                            nie wiem czy to znaczy że, nie dokonano bo takich zmian nie było?
                            czy to jakiś błąd ( przywracałem do czwartku)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka