Gość: mała mi IP: *.eranet.pl 06.09.08, 16:00 ratunku, co się stało????? włączyłam rano komputer, a tu taki komunikat i zero dzwięku...:((( Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: @ Re: cannot access volume control IP: *.chello.pl 06.09.08, 16:31 Może brak sterowników do karty dźwiękowej, zobacz czy w menedżerze urządzeń masz żółte wykrzykniki: Start >>> Uruchom >>> wpisz: devmgmt.msc Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: cannot access volume control IP: *.eranet.pl 06.09.08, 16:42 jest jeden przy Realtek AC97 Audio... Link Zgłoś
Gość: pi Re: cannot access volume control IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 17:45 No to musisz zainstalować na nowo sterowniki do dźwięku. Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: cannot access volume control IP: *.eranet.pl 06.09.08, 17:53 pewnie ju dawno si wzdao jaka jest moja wiedya na temat komputerów, wiec nie bede wstydziła sie zapytać - czy sciagne je z netu? po 4 przeprowadzkach mogę mieć problem ze znalezieniem płyty...:(( Link Zgłoś
Gość: ort Re: cannot access volume control IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 18:37 Tak, ściągniesz z netu sterowniki do Realtek AC97 Audio. Choćby stąd: www.download.net.pl/c205/Realtek/ Link Zgłoś