Gość: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 10:13 Wczoraj kupilem to urządzonko,ale nie ma do tego kabla usb,a normalny nie pasuje!Tam jest jakieś dziwne kwadratowe gniazdo. Gdzie kupić taki kabelek? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ? Re: Brother - DCP 150C - jaki kabel USB? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 10:24 Zwykle w drukarkach jest gniazdo USB typu B (takie kwadratowe) A typowy kabel do drukarki dostepny w kazdym sklepie z częściami do komputerów ma z jednej strony wtyk B: pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Type_B_Plug_Coloured.svg a z drugiej ten zwykły płaski A. Masz jakies bardziej nietypowe gniazdo? Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Brother - DCP 150C - jaki kabel USB? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 10:33 Mam właśnie takie kwadratowe.Ile kosztuje taki kabelek? Link Zgłoś
Gość: ort Re: Brother - DCP 150C - jaki kabel USB? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:26 Ja zapłaciłem za certyfikowany do USB 2.0 15zł Pewnie można znaleźć taniej ale zależało mi na jakości połączenia z drukarką. Link Zgłoś