Gość: haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 22:09 mam neo i ruter d-link 2640b chce podlaczyc stary komp bezprzewodowo jaka karte kupic? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gość Re: jaka karta pci wi-fi IP: *.acn.waw.pl 18.10.08, 22:20 Najlepiej bezprzewodową. Link Zgłoś
Gość: haha Re: jaka karta pci wi-fi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 14:51 bardzo odkrywcze! Link Zgłoś
Gość: draft Re: jaka karta pci wi-fi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 14:58 Gość portalu: haha napisał(a): > mam neo i ruter d-link 2640b chce podlaczyc stary komp bezprzewodowo > jaka karte kupic? Jak masz router D-LINK to proponowałbym kartę też D-LINK: - DWL-G510 - DWL-G520 obie będą działały prawidłowo z tym routerem. Link Zgłoś
Gość: draft Re: jaka karta pci wi-fi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 15:03 A jak zasięg sygnału będzie za mały to do tej karty PCI dokupisz antenkę D-LINK DWL-50AT za ok. 30 zł i będzie hulalo jak trzeba a i sieci sąsiadów namierzysz. :) Link Zgłoś
yndrk Re: jaka karta pci wi-fi 19.10.08, 18:49 Gość portalu: draft napisał(a): > .......... i będzie hulalo jak trzeba a i > sieci sąsiadów namierzysz. :) I vice versa:) Link Zgłoś
Gość: draft Re: jaka karta pci wi-fi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 19:28 yndrk napisał: > Gość portalu: draft napisał(a): > > > > .......... i będzie hulalo jak trzeba a i > > sieci sąsiadów namierzysz. :) > > I vice versa:) Oczywiście ! Jak to każde Wi-Fi. :) W tym cały urok. Ty ich a oni ciebie. :D Link Zgłoś
Gość: haha Re: jaka karta pci wi-fi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 19:16 Dzieki za odpowiedz o to mi chodzilo znajomy proponowal mi karte tp-link lub pentagram Link Zgłoś
Gość: draft Re: jaka karta pci wi-fi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 19:29 Gość portalu: haha napisał(a): > Dzieki za odpowiedz o to mi chodzilo > znajomy proponowal mi karte tp-link lub pentagram Eeee...D-Link nie jest gorszy a w cenie różnica żadna. :) Link Zgłoś