Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 16:24 Bardzo dobrze IE , służy do zainstalowania firefox'a Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: :) Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.acn.waw.pl 31.12.08, 16:43 Czemu kurs kolizyjny ? Napisali prawde, i dbaja o uzytkownikow. IE 6 to koszmarek wydajnosciowy jesli chodzi o js. Link Zgłoś
Gość: kretek Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 12:07 i dobrze. ie6 to pomylka, za to ie7 to git maszyna, z ktorym moze rownac sie tylko firefox 3. opere pogonilem 2 lta temu, wiec nie wiem jak sobie teraz radzi. chrome natomiast to kaleka zabawka nawet bez protez funkcjonalnosci ie7/ie8 czy firefox 3 Link Zgłoś
Gość: Hugoul Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.chello.pl 01.01.09, 12:24 a mi się coś wydaje, że jak miałem ten komunikat (na samym dole) wyraźnie pisało że trwają prace nad IE i wkrótce też będzie "polecany" obok lisa i chroma. Więc nie wiem po co ten pseudoartykuł Link Zgłoś
Gość: Vicher Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.gizycko.mm.pl 01.01.09, 12:42 a niby czemu używać Google ,przecież ta przeglądarka najwięcej szpieguje ze wszystkich. Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 13:31 a ja olewam google, kiedys to byla wyszukiwarka teraz to portal do prezentowania linkow sponsorowanych wole cuil.com Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.xdsl.centertel.pl 01.01.09, 13:35 do kretek: osobiście cały czas korzystam z Opery i z pełną świadomością mogę powiedzieć, że Opera zmieniła się ostatnio bardzo in plus, także polecam przesiadkę również na tę platformę - tym bardziej, że jest to obecnie najbezpieczniejsza przeglądarka z dostępnych, a wcześniejsze jej grzechy, czyli poprawne wyświetlenie tylko poprawnie napisanych stron, są praktycznie już nieobecne... także z mojej strony polecam Operę... Firefox też jest dobrą opcją Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.acn.waw.pl 01.01.09, 13:37 używam chrome'a. Przesiadłem się z IE7 i chrome jest dużo szybszy. Nie tylko przy używaniu gmaila. Link Zgłoś
Gość: Pseudo Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 14:27 Biedne Google - już nie wie, co ma wymyślić. Niebawem zapewne stanie na głowie, podobnie jak "redaktor" cad, wymyślający coraz większe antymicrosoftowe bzdury. Link Zgłoś
Gość: Kraft Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 14:36 @nikt Oczywiście, że Chrome jest szybszy, używa świetnego silnika webkit(fork KHTML), szybkiego i zgodnego ze standardami(tego samego silnika używają Safari i linuksowe przeglądarki Midori i Arora).IE to zakała internetu utrudniająca pracę webmasterom, lepiej byłoby dla wszystkich gdyby projekt Internet Explorer zdechł. Są lepsze alternatywy Firefox, Opera, Chrome...etc. Link Zgłoś
Gość: zaytzev Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.toya.net.pl 01.01.09, 15:05 @Kraft - port Webkita na S60 jest wykorzystywany też przez Nokię w smartphonach. Link Zgłoś
Gość: ws21 Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: 92.244.56.* 01.01.09, 15:13 Jakoś mnie Chrome nie przekonuje. Mam zainstalowane, ale dla moich wymagań IE7 jest wystarczający i niczego innego mi nie trzeba. Link Zgłoś
Gość: oromon Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 16:01 @ws21 - stronom ze szkodliwą treścią też nic innego nie trzeba niż IE 7 :-) Link Zgłoś
Gość: heh Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 16:03 Ja z całego serca polecam Operę. Link Zgłoś
Gość: Zyziu Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.eranet.pl 01.01.09, 16:05 @znawca. Opera jest fajna, nie przeczę. Szybka i bezpieczna. Lepsza z wersji na wersję. Problem w tym, że lubi się czasami posypać. Moduł poczty i grup dyskusyjnych jest bardzo dobry pod warunkiem, że się nie sypnie. Niestety doświadczyłem tego i od tego czasu używam FF3. Operę też ale tylko w wersji Mini na komórkę i Mobile na PDA. Tam się sprawdza idealnie. Na normalnym komputerze już jej nie zainstaluję. Link Zgłoś
Gość: JO Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.cable.smsnet.pl 01.01.09, 16:07 olejcie google! - to idiotyczna wyszukiwarka działająca jak lista przebojów Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.strong-pc.com 01.01.09, 16:41 hmmm no to ciekawa "kampania" próbująca wymusić na userach porzucenie IE. Mam nadzieję, że się uda :) Link Zgłoś
Gość: baba Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 17:06 A mnie się bardzo podoba antymicrosoftowa kampania pana cad'a na glownej stronie mainstreamowego pisma. pozdro. Link Zgłoś
Gość: psy Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 17:24 Czy autor artykułu (lub tłumaczenia) mógłby nie używać knajackiej postaci języka polskiego? W końcu tę stronę czytają nie tylko menele. "Olać", "wkurzyć" to dobre w bramie z piwkiem, a nie na gazeta.pl Link Zgłoś
Gość: ws21 Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: 92.244.56.* 01.01.09, 17:54 oromon, prakycznie 12 godzin na dobę jestem podłaczony do intrnetu. I to od wielu lat. Używam IE, i jakoś żyję. Wiec wystarczy nieco higieny i nie ma większych problemów. Link Zgłoś
Gość: michigan Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.acn.waw.pl 01.01.09, 18:07 Dlatego przesiadłem się z badziewnego Gmaila na WindowsLive... Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 18:45 Olać FrajerFucksa, IE jest spoko Link Zgłoś
Gość: kiść_granatów Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 18:46 @michigan Fanboyom już dziękujemy. Link Zgłoś
Gość: ? Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 18:54 zaczynij żyć - szukaj na live.com Link Zgłoś
Gość: ja Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.01.09, 19:28 olewam Link Zgłoś