Dodaj do ulubionych

Google do użytkowników: olejcie IE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 16:24
Bardzo dobrze IE , służy do zainstalowania firefox'a
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.acn.waw.pl 31.12.08, 16:43
      Czemu kurs kolizyjny ? Napisali prawde, i dbaja o uzytkownikow. IE 6 to koszmarek wydajnosciowy jesli chodzi o js.
    • Gość: kretek Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 12:07
      i dobrze. ie6 to pomylka, za to ie7 to git maszyna, z ktorym moze rownac sie tylko firefox 3. opere pogonilem 2 lta temu, wiec nie wiem jak sobie teraz radzi. chrome natomiast to kaleka zabawka nawet bez protez funkcjonalnosci ie7/ie8 czy firefox 3
    • Gość: Hugoul Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.chello.pl 01.01.09, 12:24
      a mi się coś wydaje, że jak miałem ten komunikat (na samym dole) wyraźnie pisało że trwają prace nad IE i wkrótce też będzie "polecany" obok lisa i chroma. Więc nie wiem po co ten pseudoartykuł
    • Gość: Vicher Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.gizycko.mm.pl 01.01.09, 12:42
      a niby czemu używać Google ,przecież ta przeglądarka najwięcej szpieguje ze wszystkich.
    • Gość: ehh Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 13:31
      a ja olewam google, kiedys to byla wyszukiwarka teraz to portal do prezentowania linkow sponsorowanych wole cuil.com
    • Gość: znawca Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.xdsl.centertel.pl 01.01.09, 13:35
      do kretek: osobiście cały czas korzystam z Opery i z pełną świadomością mogę powiedzieć, że Opera zmieniła się ostatnio bardzo in plus, także polecam przesiadkę również na tę platformę - tym bardziej, że jest to obecnie najbezpieczniejsza przeglądarka z dostępnych, a wcześniejsze jej grzechy, czyli poprawne wyświetlenie tylko poprawnie napisanych stron, są praktycznie już nieobecne... także z mojej strony polecam Operę... Firefox też jest dobrą opcją
    • Gość: nikt Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.acn.waw.pl 01.01.09, 13:37
      używam chrome'a. Przesiadłem się z IE7 i chrome jest dużo szybszy. Nie tylko przy używaniu gmaila.
    • Gość: Pseudo Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 14:27
      Biedne Google - już nie wie, co ma wymyślić. Niebawem zapewne stanie na głowie, podobnie jak "redaktor" cad, wymyślający coraz większe antymicrosoftowe bzdury.
    • Gość: Kraft Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 14:36
      @nikt
      Oczywiście, że Chrome jest szybszy, używa świetnego silnika webkit(fork KHTML), szybkiego i zgodnego ze standardami(tego samego silnika używają Safari i linuksowe przeglądarki Midori i Arora).IE to zakała internetu utrudniająca pracę webmasterom, lepiej byłoby dla wszystkich gdyby projekt Internet Explorer zdechł. Są lepsze alternatywy Firefox, Opera, Chrome...etc.
    • Gość: zaytzev Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.toya.net.pl 01.01.09, 15:05
      @Kraft - port Webkita na S60 jest wykorzystywany też przez Nokię w smartphonach.
    • Gość: ws21 Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: 92.244.56.* 01.01.09, 15:13
      Jakoś mnie Chrome nie przekonuje. Mam zainstalowane, ale dla moich wymagań IE7 jest wystarczający i niczego innego mi nie trzeba.
    • Gość: oromon Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 16:01
      @ws21 - stronom ze szkodliwą treścią też nic innego nie trzeba niż IE 7 :-)
    • Gość: heh Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 16:03
      Ja z całego serca polecam Operę.
    • Gość: Zyziu Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.eranet.pl 01.01.09, 16:05
      @znawca.

Opera jest fajna, nie przeczę. Szybka i bezpieczna. Lepsza z wersji na wersję. Problem w tym, że lubi się czasami posypać. Moduł poczty i grup dyskusyjnych jest bardzo dobry pod warunkiem, że się nie sypnie. Niestety doświadczyłem tego i od tego czasu używam FF3. Operę też ale tylko w wersji Mini na komórkę i Mobile na PDA. Tam się sprawdza idealnie. Na normalnym komputerze już jej nie zainstaluję.

• Gość: JO Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.cable.smsnet.pl 01.01.09, 16:07
      olejcie google! - to idiotyczna wyszukiwarka działająca jak lista przebojów
    • Gość: Adaś Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.strong-pc.com 01.01.09, 16:41
      hmmm no to ciekawa "kampania" próbująca wymusić na userach porzucenie IE. Mam nadzieję, że się uda :)
    • Gość: baba Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 17:06
      A mnie się bardzo podoba antymicrosoftowa kampania pana cad'a na glownej stronie mainstreamowego
      pisma. pozdro.
    • Gość: psy Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 17:24
      Czy autor artykułu (lub tłumaczenia) mógłby nie używać knajackiej postaci języka polskiego? W końcu tę stronę czytają nie tylko menele. "Olać", "wkurzyć" to dobre w bramie z piwkiem, a nie na gazeta.pl
    • Gość: ws21 Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: 92.244.56.* 01.01.09, 17:54
      oromon, prakycznie 12 godzin na dobę jestem podłaczony do intrnetu. I to od wielu lat. Używam IE, i jakoś żyję. Wiec wystarczy nieco higieny i nie ma większych problemów.
    • Gość: michigan Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.acn.waw.pl 01.01.09, 18:07
      Dlatego przesiadłem się z badziewnego Gmaila na WindowsLive...
    • Gość: Muminek Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 18:45
      Olać FrajerFucksa, IE jest spoko
    • Gość: kiść_granatów Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 18:46
      @michigan
      Fanboyom już dziękujemy.
    • Gość: ? Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 18:54
      zaczynij żyć - szukaj na live.com
    • Gość: ja Re: Google do użytkowników: olejcie IE IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.01.09, 19:28
      olewam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka