Gość: KUBAS IP: *.chello.pl 06.11.03, 17:21 Zna ktoś jakiś program do dzielenia plików (np. obrazów płyt w plikach .ISO). Za wszelkie sugestie wielkie dzięki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: KUBAS Re: Podział plików IP: *.chello.pl 06.11.03, 17:35 Jesteś pewien, że zadziała. A z drugiej strony zansz jakeś jeszcze??? Link Zgłoś
fugazzi Re: Podział plików 06.11.03, 17:40 Total Commander dzieli pliki na takie częśći jakie sobie zaznaczysz. Nie wiem jak się zachowuje z plikami iso. Jeżeli chodzi Ci o podział filmu na dwie płyty, to raczej nie to. Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś
Gość: KUBAS Re: Podział plików IP: *.chello.pl 06.11.03, 17:43 Dzięki wielkie fugazzi. Ja chcę podzielić obraz płyty gry, to sie nada? Link Zgłoś
Gość: KUBAS Re: Podział plików IP: *.chello.pl 06.11.03, 17:51 Jeszcze jedno pytanko. Jak podzielić plik przez Total Commandera. Link Zgłoś
fugazzi Re: Podział plików 06.11.03, 18:32 Gość portalu: KUBAS napisał(a): > Jeszcze jedno pytanko. > Jak podzielić plik przez Total Commandera. Otwierasz Total Commandera, zaznaczasz plik, następnie z belki wybierasz > Plik > Podziel plik, zaznaczasz wielkość części i koniec. Możesz również użyć Windows Commandera. To starsza wersja TC. Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś
Gość: KUBAS Re: Podział plików IP: *.chello.pl 06.11.03, 17:44 Dzięki!!!!!!!!!! Można tym podzielić plik .ISO? Link Zgłoś
da.killa Re: Podział plików 06.11.03, 17:57 Gość portalu: KUBAS napisał(a): > Dzięki!!!!!!!!!! > Można tym podzielić plik .ISO? Jasne. A łączysz kawałki catem. Link Zgłoś
Gość: KUBAS Re: Podział plików IP: *.chello.pl 06.11.03, 18:29 Nie mogę znleźć tego programu. Jeśli możesz to podaj stronę, z której to można ściągnąć, a jeśli nie to podaj całą, dokładną nazwę tego programu. Jeszcze rz dzięki z góry!!!!!! :) Link Zgłoś
da.killa Re: Podział plików 06.11.03, 19:52 Gość portalu: KUBAS napisał(a): > Nie mogę znleźć tego programu. > Jeśli możesz to podaj stronę, z której to można ściągnąć, a jeśli nie to podaj > całą, dokładną nazwę tego programu. > Jeszcze rz dzięki z góry!!!!!! :) W moim systemie split i cat są częściami pakietu coreutils. Link Zgłoś
Gość: kompytrzak Re: Podział plików IP: *.nyc.rr.com 06.11.03, 20:50 HJSPLIT www.freebyte.com/hjsplit/ Link Zgłoś
Gość: KUBAS Re: Podział plików IP: *.chello.pl 07.11.03, 10:22 Dzięki wielkie za sugestie odnośnie Total Commandera. Dobrze dzieli, dobrze łączy (raczej wszystko). Również dziękuję za HJSPLIT-a, jest bardzo dobry i tyle. Bardzo mi pomogliście, może w zamian za to ja kiedyś pomogę wam. Pozdrowienia KUBAS <:) Link Zgłoś