marex59 23.01.09, 16:27 Czy ktoś może posiada taki monitor Philips 19" LCD 190S9FS chodzi mi o opinię o jego jakości. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mareks85 Re: monitor lcd IP: *.xdsl.centertel.pl 01.02.09, 14:57 Jeśli mogę Ci coś polecić to zdecydowanie Samsungi - sam posiadam dwa - monitor i tv zakupiony naraz w promocji w Vobisie :) Naprawdę warto - jakość obrazu jest zadowalająca :) Co do Phillipsów to nie wiem bo nikt ze znajomych nie ma tv tej firmy ;) Link Zgłoś
lisello Re: monitor lcd 03.02.09, 13:33 a ja w przeciwieństwie to markes85, używam monitora LG (Już 3 w mojej karierze) Monitory tej firmy są bardzo dobrej jakości, a wyświetlany obraz świetnie odwzorowywyje kolory :) Link Zgłoś
marex59 Re: monitor lcd 03.02.09, 15:43 Nie do końca, większość LG ma taką przypadłośc że dół o wiele jest jaśniejszy niż góra.Sprawdzałem przynajmniej w pięciu różnych i było to samo albo mniej albo wiecej ale zawsze dół był jaśniejszy.A mi poprostu chodzi o tego philipsa i nic więcej. Link Zgłoś