Dodaj do ulubionych

Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa

IP: 195.136.189.* 30.01.09, 13:04
A wczesniej byl m.in. plugin umozliwiajacy sprawdzanie autentycznosci Windowsa pod Firefoxem..

Tytul newsa jak zawsze z d.upy.
Obserwuj wątek
    • Gość: zabojca zabojcy bi Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 13:10
      i również był plugin obsługujący windows media player
    • lokator Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa 30.01.09, 13:30
      W planach jest wtyczka pod linuxa sprawdzająca autentyczność systemu.
      Kto nie przejdzie weryfikacji nie będzie mógł kompilować jądra. No i będzie musiał przejść na....
      ;-)
    • Gość: kakaowe oczko Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa IP: *.profi.3.pl 30.01.09, 13:44
      Wtyczka stara jak świat.
    • Gość: zniesmaczony Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 30.01.09, 14:08
      @zabojca zabojcy bi: za każdego głupiego posta pan Bóg zabija małego kotka
    • patman Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa 30.01.09, 14:15
      A co to jest Live Search? Czy ktoś używa tego badziewia?
    • Gość: p Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa IP: *.pljtelecom.pl 30.01.09, 15:02
      Firefox mi sie wykrzacza przy jednym png na okolo 100. Otwierasz artykul i bach! killed... A strony banku bzwbk nie otworze, bo sie zwiesi caly...

Mam Firefox 1.0.4, pod Linux, Feodra Core. Nie wiem, czy to ma jakis numerek.
      Chcialbym nagrac na tego Linuxa przegladarke, ktora mi sie nie bedzie zamykac w trakcie przegladania internetu.

Nie chce ani flasha ani zadnych filmikow... tylko strony www.
      Jeszcze 5 lat temu sobie radzilem z Linuxem, teraz przezucam sie na XP, bo tylko IE dziala niezawodnie. pomocy.

p
    • Gość: MarV Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa IP: *.ericsson.net 30.01.09, 15:19
      Gościu "p" a ile MalyMiękki płaci za takie reklamy? Dostajesz od postu czy miesięcznie jakiś ryczałt?
    • Gość: julk Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa IP: *.acn.waw.pl 30.01.09, 15:23
      eee, firefox 1.0.4 nie to żeby coś - ale ta przeglądarka ma chyba z 8 lat i już nikt jej nie wspiera. Może po prostu ściągnij sobie nowszą wersję. Możesz przecież też ściągnąć źródło jakiejś tam najnowszej wersji 1-ki i skompilować, jeżeli bardzo ci zależy na 1-ce. A poza wszystkim możesz sobie powyłączać flash'e i wszystko. Nie wiem co to w ogóle za bzdurny post.
    • Gość: p Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa IP: *.pljtelecom.pl 30.01.09, 16:02
      :-)
      MalyMiekki ? a co to?
      tak, stara przegladarka. nowa? nie bardzo... fedore tez mam stara. probowalem opere, ale ja juz za stary jestem. pobralem i dostalem crash przy instalacji, czy jakiejs biblioteki brakowalo. juz nie te lata zeby szukac.... kiedys bylo prosto: ./configure ; make ; make install ... teraz juz nie zawsze dziala.

ostatno pobralem cygwina, zreszta ... ze starosci juz dlubie w wordzie czesciej... i doceniam jakos oprogramowania microsoftu :D a sam microsoft sie nie docenil.

• Gość: M Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa IP: *.tieto.com 30.01.09, 16:32
      Troll...
    • Gość: Kraft Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 17:12
      Ściągnij nową Fedorę 10 (Core kiedy to było? ;) ), jest za darmo. Instalacja systemu jest bajecznie prosta(z LiveCD). Będziesz miał świeżutki soft w repozytoriach, łącznie z najnowszym Firefoksem. Żeby mieć zamknięty soft (flash, kodeki etc.) wystarczy, że dodasz repozytorium livna.
    • von.g Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa 30.01.09, 17:27
      Pff gloopszego tematu nie było? napisanie tego plaginu jest tak banalnie proste ze nawet "p" by sobie poradził. Wystarczy 10 linijkowy xml

jak ktoś jest zainteresowany i chiałby zrobic swojego searcha
      developer.mozilla.org/en/Creating_OpenSearch_plugins_for_Firefox
    • Gość: gugiel Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa IP: 86.46.61.* 30.01.09, 21:32
      Google jest lepszy. Z dodatkiem CustomizeGoogle jeszcze lepszy!
    • Gość: tommmmmm Re: Microsoft zrobił wtyczkę do... Firefoksa IP: *.smgr.pl 01.02.09, 09:47
      lol nie feodra tylko fedora to raz. 1.0.4 i core to są wersje sprzed dziesięcioleci. I tylko chwalic bank bzwbk za to ze nie obsluguje tak starych systemow.

aha jesli nie dziala ci nic nowszego niz fedora core to nawet win98 ci ni pojdzie panie P

jednym slowem... :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka