Dodaj do ulubionych

prezentacja sxi

IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 14.11.03, 00:02
Witam. Czy istnieją jakieś programy które otworzą plik, prezentacie
w formacie sxi. Słyszałem o Open Office, lecz chodzi mi o coś mniejszego,
jakąś "przeglądarke" którą bym taki plik obejrzał.
Obserwuj wątek
    • teufel Re: prezentacja sxi 14.11.03, 00:12
      CZyżby prezentacja z kursów na Wydziale Matematyki UŁ?? Też nie wiem czym
      otworzyć oprócz Open Office.
      • Gość: kell Re: prezentacja sxi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.11.03, 08:23
        a czy to nie jest format star/open office?
        a co z tym zrobic? to banalne, wyeksportowac do pdf/ps (pdf przez eksport, ps
        przez drukowanie). traci sie mozliwosc edycji ale zyskuje sie na wymienialnosci
        formatu
      • Gość: amadeus Re: prezentacja sxi IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 14.11.03, 14:52
        z kursu, dokładnie. spróbuje openofficem...mam nadzieję,
        że ściągam go z dobrej lokalizacji (www.openoffice.org).
        • teufel Re: prezentacja sxi 14.11.03, 16:24
          A jak test poszedł??
          • Gość: amadeus Re: prezentacja sxi IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 14.11.03, 20:38
            test...z letka w siebie zwątpiłem...biorąc pod uwagę, że w Linuksie i jakim
            kolwiek programowaniu jestem zielony :/ no ale mam nadzieję, że mimo wszystko
            nie zostane ofiarą selekcji...w końcu jest aż 48 miejsc...
            • teufel Re: prezentacja sxi 14.11.03, 21:38
              Przerobiłem na ppt, wiec jeśli chcesz to podaj mi e-maila to Ci wyśle.
              • Gość: amadeus Re: prezentacja sxi IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 15.11.03, 17:28
                dziękuje za chęć pomocy, ale już otworzyłem openofficem.
                A jeszcze apropo kursu...na stronie trzeba było się rejestrować,
                niestety nie zostałem o tym poinformowany, w szkole była tylko zbierana lista.
                Czy Tobie coś powiedzieli, czy też tylko wpisałeś się na liste ?
                • teufel Re: prezentacja sxi 16.11.03, 08:54
                  Szkoła załatwiała wszelkie formalości. Ty nigdzie się NIE rejestrujesz!!
                  • Gość: amadeus Re: prezentacja sxi IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 16.11.03, 17:30
                    łuf...kamień mi spadł z serca...na stronie kolos... jest opcja kursów i tam jest
                    napisane o tym, że wyniku "egzaminu" zostaną przysłane mailem, no ale w takim
                    razie w szkole nas powiadomią...lub też za tydzień na uniwerku.
        • Gość: piecyk gazowy Re: prezentacja sxi IP: *.visp.energis.pl 14.11.03, 18:03
          Gość portalu: amadeus napisał(a):

> z kursu, dokładnie. spróbuje openofficem...mam nadzieję,
          > że ściągam go z dobrej lokalizacji (www.openoffice.org).

Na openoffice.pl masz go po polsku.
    • Gość: piecyk gazowy Re: prezentacja sxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 08:26
      Otwórz w OO, wybierz Plik -> Zapisz jako. Zapisz jako plik PowerPointa i
      ściągnij sobie darmowy czytnik tego formatu.

PowerPoint Viewer 97 (Win 98)
      download.microsoft.com/download/powerpoint2000/ppview97/2000/WIN98/EN-US/PPView97.exe

PowerPoint Viewer 2003 (Win XP/2000)
      download.microsoft.com/download/1/a/9/1a9edeaf-bfae-4513-a912-898fbabe9546/PPVIEWER.EXE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka