Gość: majka IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.11.03, 21:35 mozecie mi podac nazwe jakies stosunkowo latwo dostepnego programu do wyciagania informacji typu: skad stuka ktos o okreslonym IP ? dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
caress Re: identyfikacja IP 15.11.03, 21:39 o okreslonym IP? a jakie informacje cie interesuja? wystarczy numer bloku czy tez potrzebujesz numer mieszkania? Link Zgłoś
Gość: majka Re: identyfikacja IP IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.11.03, 21:42 kraj, miasto rowniez by mnie interesowalo... ewentualnie nazwe sieci lokalnej ale to juz szczegol ;)) Link Zgłoś
Gość: majka Re: identyfikacja IP IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.11.03, 21:46 niesety z tego nie wynika nic :( Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: identyfikacja IP IP: *.visp.energis.pl 15.11.03, 21:49 Gość portalu: majka napisał(a): > mozecie mi podac nazwe jakies stosunkowo latwo dostepnego programu do wyciagani > a informacji typu: skad stuka ktos o okreslonym IP ? dzieki A z czego chcesz wyciągać te informacje? Mail, GG, czat? Link Zgłoś
Gość: majka Re: identyfikacja IP IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.11.03, 21:57 z informacji o mailu. juz wiem z jakiego kraju ten "ktos" pisze. moze moglabym sie jeszczze czegos dowiedziec? interesuje mnie w sumie wszystko.... Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: identyfikacja IP IP: *.visp.energis.pl 15.11.03, 22:03 Gość portalu: majka napisał(a): > z informacji o mailu. juz wiem z jakiego kraju ten "ktos" pisze. moze moglabym > sie jeszczze czegos dowiedziec? interesuje mnie w sumie wszystko.... Kixx podał Ci adres, wchodzisz na stronę, wklejasz IP i wszystie informacje jakie uzyskasz dotyczyć będą jego dostawcy usług internetowych, gdzie ew. możesz napisać. Może się zdarzyć, że gość nadaje z tzw. "anonimowego", a wtedy szukaj wiatru w polu... Link Zgłoś
Gość: majka Re: identyfikacja IP IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.11.03, 22:20 na tej stronce dowiedzialam sie tylko jaki jest adres www dostawcy internetu... to juz cos, bo przynajmnije wiem jaki to kraj. natomiast juz wyczilam to czego chcialam - programik podajacy dokladna lokalizacje i jeszcze inne pierdoly. w kazym razie dzieki ! :) Link Zgłoś
Gość: Kel Re: identyfikacja IP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.03, 01:40 Spróbuj program neotrace express-na stronie chyba www.neotrace.com Link Zgłoś
Gość: stranger Re: identyfikacja IP IP: *.whitehouse.gov 16.11.03, 01:52 jak juz masz numer IP to zloklizuj go tutaj: www.flumps.org/ip/index.html chociaz nie wiem czy to pomoze w moim przypadku ;) Link Zgłoś