Dodaj do ulubionych

identyfikacja IP

IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.11.03, 21:35
mozecie mi podac nazwe jakies stosunkowo latwo dostepnego programu do wyciagania informacji typu: skad stuka ktos o okreslonym IP ? dzieki
Obserwuj wątek
    • caress Re: identyfikacja IP 15.11.03, 21:39
      o okreslonym IP?
      a jakie informacje cie interesuja?
      wystarczy numer bloku czy tez potrzebujesz numer mieszkania?
      • Gość: majka Re: identyfikacja IP IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.11.03, 21:42
        kraj, miasto rowniez by mnie interesowalo... ewentualnie nazwe sieci lokalnej ale to juz szczegol ;))
        • kixx Re: identyfikacja IP 15.11.03, 21:44
          www.ripe.net/perl/whois
          • Gość: majka Re: identyfikacja IP IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.11.03, 21:46
            niesety z tego nie wynika nic :(
    • Gość: piecyk gazowy Re: identyfikacja IP IP: *.visp.energis.pl 15.11.03, 21:49
      Gość portalu: majka napisał(a):

> mozecie mi podac nazwe jakies stosunkowo latwo dostepnego programu do
      wyciagani
      > a informacji typu: skad stuka ktos o okreslonym IP ? dzieki

A z czego chcesz wyciągać te informacje? Mail, GG, czat?
      • Gość: majka Re: identyfikacja IP IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.11.03, 21:57
        z informacji o mailu. juz wiem z jakiego kraju ten "ktos" pisze. moze moglabym sie jeszczze czegos dowiedziec? interesuje mnie w sumie wszystko....
        • Gość: piecyk gazowy Re: identyfikacja IP IP: *.visp.energis.pl 15.11.03, 22:03
          Gość portalu: majka napisał(a):

> z informacji o mailu. juz wiem z jakiego kraju ten "ktos" pisze. moze
          moglabym
          > sie jeszczze czegos dowiedziec? interesuje mnie w sumie wszystko....

Kixx podał Ci adres, wchodzisz na stronę, wklejasz IP i wszystie informacje
          jakie uzyskasz dotyczyć będą jego dostawcy usług internetowych, gdzie ew.
          możesz napisać.

Może się zdarzyć, że gość nadaje z tzw. "anonimowego", a wtedy szukaj wiatru w
          polu...
          • Gość: majka Re: identyfikacja IP IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.11.03, 22:20
            na tej stronce dowiedzialam sie tylko jaki jest adres www dostawcy internetu... to juz cos, bo przynajmnije wiem jaki to kraj. natomiast juz wyczilam to czego chcialam - programik podajacy dokladna lokalizacje i jeszcze inne pierdoly. w kazym razie dzieki ! :)
            • Gość: Kel Re: identyfikacja IP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.03, 01:40
              Spróbuj program neotrace express-na stronie chyba www.neotrace.com
    • Gość: stranger Re: identyfikacja IP IP: *.whitehouse.gov 16.11.03, 01:52
      jak juz masz numer IP to zloklizuj go tutaj:
      www.flumps.org/ip/index.html
      chociaz nie wiem czy to pomoze w moim przypadku ;)
    • teufel Re: identyfikacja IP 16.11.03, 08:59
      Sprawdzanie IP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka