Gość: Jo IP: *.stansat.pl 18.11.03, 21:10 Hasło przy uruchamianiu XP - zaczęło wyskakiwać , nie chcę go w ogóle. jak się go pozbyć??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
alfalfa Re: hasło przy uruchamianiu XP 18.11.03, 21:11 Zmień sposób logowania w ustawieniach userów (panel sterowania-konta użytkowników). Link Zgłoś
moneoo Re: hasło przy uruchamianiu XP 19.11.03, 09:20 Trzeba skasowac hasło. Start=> Panel Sterowania => Konta uzytkowników +> wybrać uzytkownika, a potem opcję Zmień moje hasło . Link Zgłoś
Gość: JP Re: hasło przy uruchamianiu XP IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 19.11.03, 09:37 Zmien haslo na puste. Link Zgłoś
dziuunia Re: hasło przy uruchamianiu XP 19.11.03, 09:45 A co zrobić jeżeli nie mam ustalonego żadnego hasła-jest właśnie puste-a przy uruchamianiu systemu(też XP)czasem pojawia się komunikat że moje hasło będzie nieważne za 14 dni i czy chcę je zmienić.Kiedy ignoruję to pojawia się to z każdym uruchomieniem,a kiedy w końcu dałąm ok to pola wyboru były oczywiście puste ale komunikat przestał się pojawiać na jakieś 2-3 tygodnie i znowu niedawno wyskoczył.Co wtedy zrobić?Czy po prostu windows tak ma? Link Zgłoś
Gość: wamal Re: hasło przy uruchamianiu XP IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 19.11.03, 11:17 W opcjach użytkownika trzeba ustawić (nie mam pod ręką XP) albo hasło wygasa za 0 (zero) dni, albo przyhaczyć "hasło nigdy nie wygasa". Link Zgłoś