Gość: Joasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:17 Przed chwila skasowałam przez pomyłkę ważne pliki zapisane na penndrivie. Jest jakaś szansa na odzyskanie tych plików, czy umarł w butach? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: @ Re: Peendrive-skasowane pliki IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=92917374&a=92917374 Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Peendrive-skasowane pliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:27 Niestety...chcą za ten program 25 euro:-( Link Zgłoś
Gość: @ Re: Peendrive-skasowane pliki IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:30 Ten program jest darmowy. Pobierz wersję odpowidnią dla systemu jaki posiadasz: www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Peendrive-skasowane pliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:40 Tak, przepraszam i dziękuję - nie zauważyłam tego, ale już sie w tym zorientowałam...i ściagnęłam program. Bystrzak ze mnie nie? Ciekawe jak przebrnę przez resztę... Link Zgłoś
Gość: @ Re: Peendrive-skasowane pliki IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:45 Prosty program masz tutaj: dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=2478&Recuva+1.25.409 Nie wiem czy ten program jest skuteczny. Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Peendrive-skasowane pliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:52 Przebrnęłam. Wszystko robiłam ściśle według instrukcji i teraz coś się dzieje. Pozostaje nam czekać...Mam nadzieję ,że sie udało...Ale nawet gdyby nie, chcę Ci bardzo podziękować za pomoc. Dziękuję. Odezwę się jeszcze, czy sie udało:-) Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Peendrive-skasowane pliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:04 Niestety nie udało się... Pliki zawirały film szkoleniowy...być może dlatego nic z tego nie wyszło...Tzn.są odzyskane pliki ale pocięte na małe kawałki i w formacie mpeg. Link Zgłoś
Gość: Sławek62 Re: Peendrive-skasowane pliki IP: *.klaudyny.waw.pl 24.03.09, 20:42 Ze strony: dmde.ru/download.htmlpobierz dmde0139w32g 32bit Instrukcja odzysku : www.wrzuta.pl/pliki/eG3eELOJGw/ Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Peendrive-skasowane pliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 21:13 Dziękuję,za okazaną pomoc, ale już się chyba sama nie podejmę żadnych działań...Boję się, że coś tu namieszam na tym komputerze i bedzie jeszcze gorzej niż jest...I tak już jestem zabita za ten film! Jeszcze raz wielkie dzięki:-) Link Zgłoś
Gość: Sławek62 Re: Peendrive-skasowane pliki IP: *.klaudyny.waw.pl 24.03.09, 22:50 Przepraszam, to ja namieszałem.Adres strony DMDE: dmde.ru/download.html W opisie wstawiłem oznaczenia uruchamiania z wersji DMDE 0138 Wersja 0139 uruchamiana jest plikiem: DMDEW32G.EXE Dalej wszystko jak w opisie. Każdy zapis na tym penie zmniejsza prawdopodobieństwo prawidłowego odzysku. Najlepszym rozwiązaniem jest wykonanie obrazu partycji pena i odzysk z obrazu. Co można wykonać przy pomocy DMDE Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Peendrive-skasowane pliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 23:02 Ojej...! Dla mnie to i tak wszystko brzmi tak, jakbyś mi to napisał w języku suahili:-) Narozrabiałam i tyle! Nie bedzie filmu, trudno:-( Nie znam się na tym i nie bedę kombinować...myślałam,że to bedzie prostsze.Ale naprawdę dziekuję za Twoje dobre chęci:-) Link Zgłoś