Dodaj do ulubionych

The Wall Street Journal

IP: *.client.comcast.net 03.12.03, 02:42
czy ma ktos password i username do tej strony ????
potrzebuje tego do napisania papieru do klasy.
jednorazowe uzycie:)
online.wsj.com/public/us
Obserwuj wątek
    • Gość: JP Re: The Wall Street Journal IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 03.12.03, 09:44
      Odrazu powiem ze niemam subskrypcji ($80) ale zastanawiam sie co ciebie
      interesuje na tej stronie i co jest tematem tego papieru
      Jezeli opis tej gazety online, przydatny moze byc dla ciebie Tour czyli demo
      tej strony ktory jest darmowy.

online.wsj.com/wsjgate?source=j2tourp&URI=/j2tour/welcome.html
      • Gość: Scarlet Spider Re: The Wall Street Journal IP: *.client.comcast.net 03.12.03, 12:47
        mam do napisania 3 marketing reports: po jednym z nastepujacych gazet: Forbes,
        Business Week, i wall street journal. Kazdy z nich ma zawierac ewaluacje
        jakiejs decyzji firmy a potem musze napisac jak ja poprawic jesli sie z nia
        nie zgadzam
        2 pierwsze juz mam a 3 wydania nie moge znalezc (sprzedawca w WaldenBooks
        powiedzial mi ze oczekuje dostawy w czwartek (ale czwatrek to moja deadline na
        oddanie papierow)
        tak to kest jak sie czeka do ostatniej chwili na zrobienie pracy :(
        • Gość: JP Re: The Wall Street Journal IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 03.12.03, 19:30
          Rozumiem. A wiec potrzebujesz nie tyle dostep do WSJ a artykol z WSJ. Mozesz
          je znalezc na innych stronach biznesowych ktore drukuja artykoly z WSJ lub
          szukac innych wydan WSJ (jest ich kilka).
          NP. www.wsjclassroomedition.com/current/index.html
          gdzie jest np interesujacy art. o fast-food industry i inne.
          jsonline.wsj.com/
          Wiele artykolow ktore sa przedrukami z WSJ znajdziesz pod haslami finance
          news, bussines news, economic news itd.
    • Gość: Scarlet Spider Re: The Wall Street Journal IP: *.client.comcast.net 03.12.03, 23:01
      Thanx JP :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka