Gość: Scarlet Spider IP: *.client.comcast.net 03.12.03, 02:42 czy ma ktos password i username do tej strony ???? potrzebuje tego do napisania papieru do klasy. jednorazowe uzycie:) online.wsj.com/public/us Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: JP Re: The Wall Street Journal IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 03.12.03, 09:44 Odrazu powiem ze niemam subskrypcji ($80) ale zastanawiam sie co ciebie interesuje na tej stronie i co jest tematem tego papieru Jezeli opis tej gazety online, przydatny moze byc dla ciebie Tour czyli demo tej strony ktory jest darmowy. online.wsj.com/wsjgate?source=j2tourp&URI=/j2tour/welcome.html Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: The Wall Street Journal IP: *.client.comcast.net 03.12.03, 12:47 mam do napisania 3 marketing reports: po jednym z nastepujacych gazet: Forbes, Business Week, i wall street journal. Kazdy z nich ma zawierac ewaluacje jakiejs decyzji firmy a potem musze napisac jak ja poprawic jesli sie z nia nie zgadzam 2 pierwsze juz mam a 3 wydania nie moge znalezc (sprzedawca w WaldenBooks powiedzial mi ze oczekuje dostawy w czwartek (ale czwatrek to moja deadline na oddanie papierow) tak to kest jak sie czeka do ostatniej chwili na zrobienie pracy :( Link Zgłoś
Gość: JP Re: The Wall Street Journal IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 03.12.03, 19:30 Rozumiem. A wiec potrzebujesz nie tyle dostep do WSJ a artykol z WSJ. Mozesz je znalezc na innych stronach biznesowych ktore drukuja artykoly z WSJ lub szukac innych wydan WSJ (jest ich kilka). NP. www.wsjclassroomedition.com/current/index.html gdzie jest np interesujacy art. o fast-food industry i inne. jsonline.wsj.com/ Wiele artykolow ktore sa przedrukami z WSJ znajdziesz pod haslami finance news, bussines news, economic news itd. Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: The Wall Street Journal IP: *.client.comcast.net 03.12.03, 23:01 Thanx JP :) Link Zgłoś