Gość: ewa IP: *.net.pulawy.pl 03.05.09, 19:34 Chciałam zamknąć stronę www i raptem wielokrotnie zaczęła się otwierać ta sama strona,pojawiło się ich dużo a ja spanikowałam i zamknęłam komputer.Moja prośba, co robić gdy się to powtórzy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
lemari Re: pomocy 03.05.09, 20:07 Jaka przeglądarka ? IE - Ctrl+Alt+Del, zakładka Aplikacje -> zaznacz internet explorer->zakończ proces Zainstaluj IE8 Link Zgłoś
serenita123 pewnikiem załapałaś wirusa :] 03.05.09, 20:14 oby nie świńskiej grypy ;)) ściągnij, zainstaluj i użyj programy (cytuję): www.trendsecure.com/portal/en-US/_download/HiJackThis.exe Opis programu: www.cybertrash.pl/images/tata/Hijack/HijackThis.html >> Combofix www.download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe Opis programu: cybertrash.pl/images/tata/ComboFix.html powstałe z nich logi (wyniki skanowań i naprawy) skopiuj i wklej na: www.wklej.org adres do tej "wklejki" wraz z opisem problemu daj na forum: "Wirusy, trojany spyware" tam kikla dobrych duszków pomaga wyjść z kłopotów Link Zgłoś
lemari Re: pewnikiem załapałaś wirusa :] 03.05.09, 22:18 serenita123 napisała: > oby nie świńskiej grypy ;)) > jeśli zainstaluje (uaktualni IE ) IE8 , tatuś łindołs sprawdzi czy są wirusiki ;) Link Zgłoś