Gość: siwy IP: 82.177.70.* 17.12.03, 17:37 mam problemy z trjanem msblast.exe nie moge go usunąć z dysku twardego. Z góry dzięki za pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: fff Re: msblast.exe - jak to usunąć? IP: *.icpnet.pl 17.12.03, 17:43 sciagnij program fixblast z www.winxp.com.pl/index.php3 proponuje tez sciagniecie laty do xp , bo pewnie wlasnie z nim masz problem Link Zgłoś
Gość: siwy Re: msblast.exe - jak to usunąć? IP: 82.177.70.* 17.12.03, 22:25 cze dzięki za pomoc ale niestety łatkę już mam a poza tym boję się wchodzić na stronę windowsa Link Zgłoś
armstrong Re: msblast.exe - jak to usunąć? 17.12.03, 18:03 Oto link do "centrum szczepionek" Symanteca: securityresponse.symantec.com/avcenter/tools.list.html Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: msblast.exe - jak to usunąć? 17.12.03, 18:43 www.voytek.enter.net.pl/msblast/ Link Zgłoś
Gość: siwy Re: msblast.exe - jak to usunąć? IP: 82.177.70.* 17.12.03, 23:53 dzięki bardzo za pomoc udalo się pozbyłem się tego świństwa chyba raz na zawsze jeszcze raz wielkie dzęki narazie Link Zgłoś
Gość: pawel Re: msblast.exe - jak to usunąć? IP: *.zetosa.com.pl / *.zetosa.com.pl 20.12.03, 00:50 No dobra, ale jak sie pozbyc tego swinstwa skoro nawet latka nie chce sie zainstalowac??? MKS wykasowal worm.blasterA a ja usunalem recznie (msblast.exe) z Windows\System32 a mimo to wyskakuje co jakis czas odliczanie. MKS znalazl jeszcze wirusa svchost1.exe ale nie moze go usunac, recznie tez sie nie da. Jak uruchomie rejestr systemowy to tez nie da sie nic w nim zrobic, bo po kilku sekundach znika. Co robic, jakie procesy pozamykac??? HELP! Link Zgłoś