Dodaj do ulubionych

[flejm] 101 rzeczy...

• pvs Re: [flejm] 101 rzeczy... 23.12.03, 21:53
      Uwielbiam Mozille, czy to w Windows czy Linux. Moim skromnym zdaniem Mozilla to
      najlepsza przeglądarka. Kurier poczty, też niczego sobie. Odkad jej uzywam, IE
      włączam jak musze.
      • Gość: JP Re: [flejm] 101 rzeczy... IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 23.12.03, 23:57
        pvs napisał:

> Uwielbiam Mozille, czy to w Windows czy Linux. Moim skromnym zdaniem Mozilla
        > to najlepsza przeglądarka. Kurier poczty, też niczego sobie. Odkad jej
        > uzywam, IE włączam jak musze.

Odkad uzywam IE i nigdy nie bylem zmuszony do uzycia innej.
    • e.111 Re: [flejm] 101 rzeczy... 23.12.03, 23:45
      ...zindoktrynowanych niewolnikow Microsoftu i tak nie przekonasz :/
      • Gość: dominik666 Re: [flejm] 101 rzeczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 20:42
        > ...zindoktrynowanych niewolnikow Microsoftu i tak nie przekonasz :/

Nawracaj... nasz linuksowy zbawco :}

ps. używałem przez jakiś czas Firebirda i mozzile... niestety jedno i drugie
        się rozsypało, co chwila przeglądarka zamyka się i wyskakuje monit
        z "kapownikiem" - oczywiście zgłaszałem błędy .. ale moja cierpliwość w końcu
        się skończyła.

ps. poza tym to zobacz jak prezentuje się strona np. friwarez.tk pod IE a M ...
        i niech mi ktoś powie że chłopaki z friwarez popierają monopol micro$oftu :)

• Gość: kell Re: [flejm] 101 rzeczy... [troll] IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.12.03, 22:04
          powiem tak jak mi ktos tutaj odpowiadal.
          <zart>
          mi sie nic nie wiesza, nie potrafisz zainstalowac, a pewnie pokasowales jakies
          rzeczy z windows i dlatego ci nie dziala:))))
          </zart>

pozdrawiam i wesolych swiat;)
        • kinemator Re: [flejm] 101 rzeczy... 25.12.03, 14:27
          A na co mam zwrócić uwagę na tej stronie, bo ja jakoś nie widzę różnic.
    • Gość: kell Re: [flejm] 101 rzeczy... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.12.03, 22:01
      ah, widzisz, ja zawsze twierdzilem, ze jaszczurki sa super, szczegolnie w
      porownaniu z jakimis hipisowskimi motylkami:) motylek to taka watla istotka,
      wiadomo skad sie bierze przekonanie o ie jako kiepskiej przegladarce;)

ftp.gnome.org/pub/GNOME/teams/art.gnome.org/backgrounds/mozilla1280.jpg
      ps. uderz w stol a trolle sie odezwa:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka