yrdylay 28.07.09, 09:14 czy sprzęt jest już dostępny u nas, czy ktoś posiada taki internet player?? czy warto kupić coś takiego? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: rychu Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:55 możesz go szerzej opisać, co to za urządzenie? Link Zgłoś
yrdylay Re: ITV2000 pytanie o dostępność 04.08.09, 23:02 dokładnie można poczytać tutaj prportal.pl/2009/01/nowe-internetowe-przystawki-netgear-ze-zlaczem-internetowym-do-telewizorow/ i czym się kierować przy wyborze? Link Zgłoś
Gość: mrozek Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.aster.pl 12.08.09, 14:22 Pierwsze słyszę o czymś takim, w praktyce u nas w Polsce to przyda się głównie do youtuba i tego typu serwisów. Chociaż może ja nie znam polskich stacji nadających w necie.. Ciekawe jakby to odtwarzało filmy z pendrive'a. W takiej cenie to nawet warte uwagi. Jak na razie chyba tego w sklepach nie ma. Dla mnie ciekawiej zapowiada się pod względem możliwości Digital Entertainer Elite. Link Zgłoś
Gość: mardok Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:01 coś takiego widziałem w stanach. kwestia czasu, kiedy większość filmów będziemy oglądać z netu. poza tym fajnie poprzeglądać filmiki w lepszej jakości Link Zgłoś
Gość: mrozek Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.aster.pl 22.08.09, 19:50 Poczekamy, zobaczymy. Może wstrzymam się ze składaniem media pc pod telewizor i zakupię coś takiego. Tv internetowa w Polsce..może tego doczekamy. Szybkość łączy jest już wystarczająca, teraz tylko szybkie serwery na terenie kraju i można oglądać :) Link Zgłoś
Gość: łamacz Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:58 powoli wchodzi to do polski. warto mieć wcześniej sprzęt, bo przy większej popularności może być i nieco droższy Link Zgłoś
yrdylay Re: ITV2000 pytanie o dostępność 25.08.09, 22:24 to radzicie bym sobie go sprowadził z USA, może podacie jakiś portal z tym sprzętem? Link Zgłoś
Gość: afrix Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.torun.mm.pl 28.08.09, 01:50 w tym temacie Tekst linka pisza, ze jest dostepny za jakies 1500 - musialbys zapytac, moze ci ktos odpowie. ja jeszcze nie widzialem ani na zywo, ani w necie, ale mysl,e ze to kwestia czasu wiadomo, ze jestesmy troche z tylu. ewentualnie pisz mejla do netgeara w polsce. Link Zgłoś
Gość: juras Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.spray.net.pl 28.08.09, 14:44 ja bym nie sprowadzal, bo kto wie jak to bedzie u nas dzialalo, a chcesz ogladac tylko zagraniczna tv? moze za pare miesiecy sytuacja sie zmieni i wtedy bedzie warto, poki co lepiej wybrac przystawke tv digital entertainer elite, przynajmniej wykorzystasz jej mozliwosci Link Zgłoś
lukefair Re: ITV2000 pytanie o dostępność 01.09.09, 21:08 masakra, ze kolesiowi tak zalezy na sprzecie :) ale w sumie jesli sa mozliwosci, w usa zawwsze taniej. :] a tv digital entertainer elite, to cos podobnego do itv2000 ? Link Zgłoś