Dodaj do ulubionych

ITV2000 pytanie o dostępność

28.07.09, 09:14
czy sprzęt jest już dostępny u nas, czy ktoś posiada taki internet player?? czy warto kupić coś takiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: rychu Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:55
      możesz go szerzej opisać, co to za urządzenie?
    • yrdylay Re: ITV2000 pytanie o dostępność 04.08.09, 23:02
      dokładnie można poczytać tutaj prportal.pl/2009/01/nowe-internetowe-przystawki-netgear-ze-zlaczem-internetowym-do-telewizorow/ i czym się kierować przy wyborze?
      • Gość: mrozek Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.aster.pl 12.08.09, 14:22
        Pierwsze słyszę o czymś takim, w praktyce u nas w Polsce to przyda się głównie
        do youtuba i tego typu serwisów. Chociaż może ja nie znam polskich stacji
        nadających w necie.. Ciekawe jakby to odtwarzało filmy z pendrive'a. W takiej
        cenie to nawet warte uwagi. Jak na razie chyba tego w sklepach nie ma. Dla mnie
        ciekawiej zapowiada się pod względem możliwości Digital Entertainer Elite.
        • Gość: mardok Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:01
          coś takiego widziałem w stanach. kwestia czasu, kiedy większość filmów będziemy
          oglądać z netu. poza tym fajnie poprzeglądać filmiki w lepszej jakości
          • Gość: mrozek Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.aster.pl 22.08.09, 19:50
            Poczekamy, zobaczymy. Może wstrzymam się ze składaniem media pc pod telewizor i
            zakupię coś takiego. Tv internetowa w Polsce..może tego doczekamy. Szybkość
            łączy jest już wystarczająca, teraz tylko szybkie serwery na terenie kraju i
            można oglądać :)
            • Gość: łamacz Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:58
              powoli wchodzi to do polski. warto mieć wcześniej sprzęt, bo przy większej
              popularności może być i nieco droższy
              • yrdylay Re: ITV2000 pytanie o dostępność 25.08.09, 22:24
                to radzicie bym sobie go sprowadził z USA, może podacie jakiś portal z tym sprzętem?
                • Gość: afrix Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.torun.mm.pl 28.08.09, 01:50
                  w tym temacie
                  Tekst
                  linka
                  pisza, ze jest dostepny za jakies 1500 - musialbys zapytac, moze ci
                  ktos odpowie. ja jeszcze nie widzialem ani na zywo, ani w necie, ale mysl,e ze
                  to kwestia czasu wiadomo, ze jestesmy troche z tylu. ewentualnie pisz mejla do
                  netgeara w polsce.
                • Gość: juras Re: ITV2000 pytanie o dostępność IP: *.spray.net.pl 28.08.09, 14:44
                  ja bym nie sprowadzal, bo kto wie jak to bedzie u nas dzialalo, a chcesz ogladac
                  tylko zagraniczna tv? moze za pare miesiecy sytuacja sie zmieni i wtedy bedzie
                  warto, poki co lepiej wybrac przystawke tv digital entertainer elite,
                  przynajmniej wykorzystasz jej mozliwosci
                  • lukefair Re: ITV2000 pytanie o dostępność 01.09.09, 21:08
                    masakra, ze kolesiowi tak zalezy na sprzecie :) ale w sumie jesli sa mozliwosci,
                    w usa zawwsze taniej. :] a tv digital entertainer elite, to cos podobnego do
                    itv2000 ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka