maciejowy Re: jaki program do TV w 29.12.03, 12:27 sorry za to u gorze(...) jaki program uzywacie do ogladania tv na kompie? bo zaistalowlaem karte tv i nie wiem czym moge otwarzac filmy Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: jaki program do TV w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 12:33 TV odbierasz programem dostarczonym z kartą. Inaczej się nie da. Do odtwarzania filmów potrzebujesz kodeki i program, który Ci wyświetli podpisy (np. AllPlayer). Link Zgłoś
maciejowy Re: jaki program do TV w 29.12.03, 12:39 dzieki! tylko ze ja mam gola karte tv na ktorej nie ma nawet napisanego modelu jest tylko napisane avertv :( Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: jaki program do TV w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 12:54 No to ciężka sprawa. A nie wiesz jaki konkretnie to jest model? Tu masz sterowniki: www.aver.com/support/downloads.shtml Tylko musisz wiedzieć do czego, tzn. jaki masz typ karty... Szukaj, może coś na niej jest nadrukowane. Link Zgłoś
Gość: dfg Re: jaki program do TV w IP: *.radio.com.pl 29.12.03, 14:22 BorgTV - doskonały polski program Link Zgłoś
Gość: hiena Re: jaki program do TV w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 21:42 Borg jest duzy. Ja polecam - MoreTV i Wilma do odkodowania dzwieku w canal+ nie trzeba tego instalowac wiec idzie na slabszych kompach Link Zgłoś