Gość: nsfrnt IP: *.Server / 213.25.21.* 03.01.04, 15:52 kto ma? jak działa? czy można rozdzielić na kilka kompów? ile kosztuje? i tak wogóle... proszę o informacje i opinie ;))) pozdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
gray Re: Internet przez Dialog??? 03.01.04, 18:13 Gość portalu: nsfrnt napisał(a): > ile kosztuje? www.dialog.pl Link Zgłoś
Gość: Shithead Re: Internet przez Dialog??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.04, 21:31 Działa nieźle, ale miałem taki okres, że mi się często sam rozłączał. Teraz czasami też się to zdarzy. Cena nie jest rewelacyjna. Za łącze modemowe (24 h) razem z opłatą za linię płacisz około 110 zł miesięcznie. Ogólnie raczej nie polecam. Ja też mam zamiar się przenieść na coś innego, już dawno bym to zrobił, tylko że moja osiedlowa sieć jest jeszcze bardziej gówniana. Link Zgłoś
Gość: prudencja Re: Internet przez Dialog??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.01.04, 00:50 U mnie działa bardzo dobrze. Jestem podłączona od ponad roku, używam internetu często, a tylko ze dwa razy zdarzyło się, że chodził wolniej (ale też nie tragicznie...). Link Zgłoś
ssaczek Re: Internet przez Dialog??? 04.01.04, 01:55 Gdyby jeszcze było o połowę taniej! A reszta ujdzie. Link Zgłoś
Gość: guma_ Re: Internet przez Dialog??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.01.04, 03:10 dialog nie dialog zawsze modem dialog mam od roku i nei narzekam na lacze chociaz koszty, dobrze ze mam juz nowego dostawce i koncowka dialogu mi zostala, poszukaj lepiej czegos szybszego i tanszego pzdr Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Internet przez Dialog??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.04, 03:50 Opłata za uzyskanie usługi w dostępie asymetrycznym (ADSL) Rodzaj opłaty (PKWiU: 64.20.1) brutto Uzyskanie dostępu: 1 DIALNET DSL 1 428,00 zł Opłaty abonamentowe: 1 DIALNET DSL 1 - 159,43 zł DIALNET DSL 1 : 1 Mb/s w dół (do użytkownika) i 256 kb/s w górę (od użytkownika), bo chyba o to chyba chodziło nsfrnt ??? nie mam pojęcia jak się sprawuje ale 1Mbit/s za 159/mieś. to niby taniej ale .. zdzierają za "instalacje" :))) ps.niedługo nasz kochany kraik znowu zrobi nam prezent w postaci 22% podatku na internet,żeby się czasami w dupach nie poprzewracało :) Link Zgłoś
Gość: nsfrnt Re: Internet przez Dialog??? IP: *.Server / 213.25.21.* 04.01.04, 11:36 czy muszę mieć jakiąś kartę sieciową, czy coś i jak jest jeśli chciałbym rozdzielić łącze na kilka kompów? pozdr. Link Zgłoś