Dodaj do ulubionych

od jutra zaczynam kopenhaską

08.01.04, 22:28
muszę i już
trzymajcie za mnie kciuki :-)
pozdrawiam
Ada
Obserwuj wątek
    • Gość: Yossa Re: od jutra zaczynam kopenhaską IP: *.tkb.net.pl 09.01.04, 02:35
      trzymam :-)
      może nawet dołączę...kto wie :-)
      pozdrawiam
      • Gość: Natalia Re: od jutra zaczynam kopenhaską IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 08:02
        Ja też :)
        Zaczynam dzisiaj, 9 stycznia. I wierzę, że sie uda!
        Musi!
        • ada296 Re: od jutra zaczynam kopenhaską 09.01.04, 23:23
          musi i już :-)
          pierwszy dzień przeszłam bezboleśnie
          ale na moją tuszę przydałyby się ze trzy kopenhaskie
          pozdrawiam i trzymam kciuki
    • Gość: Yossa Re: od jutra zaczynam kopenhaską IP: *.tkb.net.pl 09.01.04, 23:40
      nie dołączyłam dzisiaj bo jakoś tak wyszło :-) ale może jutro??? :-)
      pozdrawiam
      • ada296 Yossa 10.01.04, 00:00
        dołącz do mnie
        potrzebuję wsparcia :-)
        • Gość: goska Re: Yossa IP: *.ceti.pl 10.01.04, 00:58
          ja dolaczam, od rana 10 01 2004r. teraz jeszcze ostatnie piwko, jutro nie ma
          przebacz :>
        • Gość: Yossa Ada i Gosia IP: *.tkb.net.pl 10.01.04, 06:39
          Dobra dzisiaj dołączam do Was, a przynajmniej spróbuję :-)
          W ramach motywacji proponuję odpowiedź na pytania:
          Ile chcecie zrzucic?
          Czy dokonalyscie stosownych pomiarow talii, bioder itd...?
          Jak wczesniej się odżywiałyście?
          Jak zamierzacie sie odżywiać po kopenhaskiej żeby nie złapać jojo?
          To chyba wszystko co mi przychodzi do głowy.Aaaa, może jeszcze czy w czasie
          kopenhaskiej zamierzacie ćwiczyć i jeśli tak toco, jak i ile razy w tygodniu?
          Pozdrawiam
          Yossa
          • Gość: Natalia Re: Ada i Gosia IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 11:36
            To mój drugi dzień.
            Pierwszy przeszłam zupełnie bezboleśnie, właściwie nawet nie jadłam mięsa i
            sąłaty, bo nie miałam ochoty po treningu.
            Ćwiczę już dość długo, 5 razy w tygodniu, i nie chciałabym z tego rezygnować.
            Myślę, że pozostane przy treningach, najwyżej będe zmniejszać obciążenie.
            Zrzucić chce... jak najwięcej się da!!!
            Byłam już raz na tej diecie, poszło mi 7 kilogramów w dół.
            Teraz mam nadzieje, że też będzie dobrze.
            Tyle, że zamiast kawy rano (nie potrafie jej zneiść) pije sok z cytryny, tak
            samo na wieczór.
            Ta na czczo poprawia metabolizm, a ta wieczorna usuwa resztki i toksyny.
            Teraz jestem trochę głodna, ale za godzine ide na trening i dopiero gdy z
            niego wroce (koło 15) to zjem przysługujący dzisiaj lunch.
            Pozdraiwam i czekam na Wasze relacje!
            • Gość: goska Re: Ada i Gosia IP: *.ceti.pl 10.01.04, 11:59
              to moje pierwszy dzien, jestem po kawie, wiem ze wytrzymam, bo zalezy mi na
              zzuceniu wagi/5-6 kg/ i jej utrzymaniu pozniejszym. Wiadomo ze pozniej tez
              trzeba zmienic nawyki zywieniowe, ja bede ograniczac weglowodany i pilnowac
              ostatniego posilku. Jesli chodzi o ruch, to basen i szybkie marsze. Pozdrawiam,
              powodzenia! :)
              • ada296 wstyd 10.01.04, 17:44
                złamałam się
                poszło
                zaczynam znowu od poniedziałku
                trzymajcie się :-)
                • Gość: Natalia Re: wstyd IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 19:26
                  Co siestało Ada???
                  • cinom Re: wstyd 10.01.04, 19:32
                    witam Wszystkich
                    jestem w trakcie 6 dnia :) Najbardziej boję się dnia jutrzejszego, bo
                    praktycznie nic się wtedy nie je, ale mam nadzieję, ze bedzie dobrze
                    niby jestem najedzona, ale...
                    dobra wiadomosc: schudlam juz 2,5 kg :))))
                    • Gość: Natalia Re: wstyd IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 10:45
                      Gratulacje, cinom! To bardzo dobre wyniki!
                      U mnie dzień trzeci. Wróciłam jednak do porannej kawy; przestraszyłam się, że
                      wyniki mogą być gorsze i musiałam się przełamać.
                      Jestem głodna, ale kryzysu nie miałam.
                      Nie ważę się, bo obiecałam sobie, że zrobieto dopiero po pełnych 13 dniach,
                      czyli po zakończeniu diety :)

Być moze jak najdzie mnie kryzyzs i będe chciała przerwać dietę to wejdę żeby
                      się - mam nadzieje - zmobilizować.

Narazie jest całkiem nieźle, chociaż od jogurtu naturalnego mnie odrzuca.
                      :)
              • maxonic Re: Ada i Gosia 08.02.04, 00:08
                Czy po kopenhaskiej jest efekt jojo i czy można zamienić kawę na coś innego?
                • agick maxonic 10.02.04, 12:57
                  odpowiem w ślad za joggerem, który jest dobrym duchem tego forum - jak po
                  każdje diecie kiedy tracimy kontrolę.... nie ma cudów.

kawa na czczo to powiedzmy termogenik - jeśli nie możesz jej pić zażyj kofeinę
                  w tabletkach lub guaranę. pij dużo wody mineralnej. pamiętaj o chromie.

Pozdrawiam, Ag
      • Gość: masza Re: od jutra zaczynam kopenhaską IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.01.04, 12:07
        hej!
        ja zaczęłam od dziś. mam nadzieje że wyrzymam...mam pytanie: czy trzeba jeść
        wszytkie te produkty? moge np pominąć pomidora którego nie znosze? efekty będą
        takie same?pozdrowionka
        • cinom Re: od jutra zaczynam kopenhaską 11.01.04, 14:30
          hej
          witam wszystkich
          u mnie największy problem do tej pory to marchewka z cytryną, nie zjadłam
          całej, nie dałam rady
          wydaje mi się, ze jak jest np. pomidor to trzeba go zjeśc, gdzies czytałam (juz
          sama nie wiem gdzie), ze w tej diecie nie jest wazne ILE sie je ale CO sie je
          pzdr
          • Gość: masza Re: od jutra zaczynam kopenhaską IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.01.04, 17:07
            eh...zjadłam tego pomidora :) jak trzeba to trzeba
            • Gość: hp Re: od jutra zaczynam kopenhaską IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.01.04, 18:37
              ADA296 - nie załamuj się tylko zaczynaj od nowa. Czasami tak bywa. Głowa do
              góry - dasz radę.
              Ja juz dwa razy ćwiczyłam tę dietę, w odstępach 10 miesięcy. Nie waże się ale
              zawsze czuje po ciuchach, że trochę ubyło. Teraz mam abicję prześć na
              ATKINS'a. Jakoś nie mogę się zmobilizować. Obiecuję sibie, że od jutra zacznę.
              • Gość: nowa Re: od jutra zaczynam kopenhaską IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 19:18
                witajcie! ja tez zaczynam, ale od jutra. to moje drudie podejscie - pierwsze
                bylo w pazdzierniku i to byla rewelacja! co prawda schudlam tylko 3,5 kg, po
                diecie kolejne 0,5 i tylko te 0,5 przytylam az do teraz a przeciez byly swieta!
                dieta jest super (jutro pewnie napisze co innego :))). trzymam kciuki i wy tez
                trzymajcie bo warto wytrwac te 13 dni!
                • Gość: masza Re: od jutra zaczynam kopenhaską IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.01.04, 21:26
                  ja właśnie kończe dzień pierwszy i nie jest źle, tylko ten pomidor był
                  okropny :)
                  • cinom Re: od jutra zaczynam kopenhaską 13.01.04, 22:41
                    cześć
                    mi już do końca zostało tylko kilka dni (kończę w sobotę),przerażał mnie 7
                    dzień, ale nie był taki najgorszy. Cały czas wlewałam w siebie hektolitry
                    ziołowych herbatek i jakoś przetrwałam. Gorszy był 8 dzień, bo wtedy byłam na
                    ćwiczeniach. Czułam się trochę osłabiona ale szybko przeszło
                    Napiszcie jak tam u Was
                    pzdr
                    • Gość: masza Re: od jutra zaczynam kopenhaską IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.01.04, 07:06
                      hej
                      ja dziś zaczynam dzień 4. nie jest tak źle, myślałam że bedzie gorzej. w ogóle
                      nie jestem głodna ani osłabiona.cinom ile schudłaś? a tak w ogóle gratuluje, że
                      juz tyle wytrzymałaś :)
                      • Gość: Marcin Re: od jutra zaczynam kopenhaską IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 09:54
                        Czy są tu w ogóle jacyś faceci stosujący kopenhaską?:))))
                      • cinom Re: od jutra zaczynam kopenhaską 15.01.04, 00:14
                        Gość portalu: masza napisał(a):

> hej
                        > ja dziś zaczynam dzień 4. nie jest tak źle, myślałam że bedzie gorzej. w
                        ogóle
                        > nie jestem głodna ani osłabiona.cinom ile schudłaś? a tak w ogóle gratuluje,
                        że
                        >
                        > juz tyle wytrzymałaś :)
                        Dzięki Masza :) Ty też na pewno wytrzymasz :), choć czasami naprawdę jest ciężko
                        Kolejny dzień za mną. Na razie schudłam 4 kg :)))) ale mam nadzieję, ze jeszcze
                        trochę waga spadnie. Co ciekawe bardzo lubię słodycze a teraz w ogóle nie mam
                        na nie ochoty. Mam raczej apetyt na coś ostrego. A poza tym brakuje mi bardzo
                        nabiału i już dzisiaj cieszę się na jutrzejszy twarożek
                        pzdr
                        • Gość: nowa Re: od jutra zaczynam kopenhaską IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 11:26
                          to moj 4 dzien. troche jestem slaba, ale tak bylo i poprzednim razem, jesli
                          chodzi o apetyt, to mnie z kolei ciagnie do kanapki z serem.mhmm. ostatnio tez
                          tak bylo - to jedyne na co mam taka okropna ochote. ale trzymajcie kciuki, bo
                          musze wytrzymac! ja za was tez trzymam!powodzenia.
                          • Gość: masza Re: od jutra zaczynam kopenhaską IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.01.04, 16:03
                            błeeeeeeeeeeee!!!! dziś zjadłam kanapke...wstyd mi...cały mój wysiłek poszedł
                            na marne :( a było tak pięknie,schudłam 4 kg. ale wiecie co?? ja się nie
                            poddam! zaczne jeszcze raz!a reszcie życze powodzenie i żebyście wytrwali do
                            konca
                            • cinom Re: od jutra zaczynam kopenhaską 16.01.04, 20:07
                              szkoda :(
                              ale nic się nie martw, następnym razem na pewno ci się uda
                              mi został tylko jutrzejszy dzień i panicznie zaczynam się bać efektu jo-jo
    • agick no i jak dziewczęta...? 10.02.04, 12:53
      ktoś wytrwał, schudł i nie przytył, zaczął dziś..?
      jak się miewacie..?

ja się odchudzam, nie na kopenhaskiej (bo nie działa na mnie) ale ogólnie na
      mniej żreć i więcej ruszać tyłkiem..

ciekawam jakie macie efekty...
      • Gość: Asia Re: no i jak dziewczęta...? IP: 80.51.195.* 10.02.04, 16:31
        To ja mam jeszcze trzy pytania:
        1. Czy podczas diety kopenhaskiej można palić papierosy i pić kawę po południu?
        2. O której godzinie jecie śniadanie, lunch, obiad?
        3. Czy mogę zastąpić szpinak ogórkami zwykłymi bądź kiszonymi?
        Z góry dziękuje za odpowiedż.
        • jogger Re: no i jak dziewczęta...? 10.02.04, 18:32
          Gość portalu: Asia napisał(a):

> To ja mam jeszcze trzy pytania:
          > 1. Czy podczas diety kopenhaskiej można palić papierosy
          Niestety tak :-)

i pić kawę po południu?
          W odstępie ok 2godz od posiłków

> 2. O której godzinie jecie śniadanie, lunch, obiad?
          Ja np. kawę ok.10, lunch 14-15, obiad wypada po treningu, zwykle 21 :-)

> 3. Czy mogę zastąpić szpinak ogórkami zwykłymi bądź kiszonymi?
          Niestety nie są to dobre zamienniki - może być np. surówka z kapusty białej i
          czerwonej itp mieszanki warzyw 'zielonych' (:-) ) liściastych

> Z góry dziękuje za odpowiedż.
    • Gość: Anik A gdzie mozna znalezc ta slynna kopenhaska??? :) IP: *.rbw.wh.local / *.rbw.stud.uni-goettingen.de 11.02.04, 17:53
      Czesc! Tyle sie nasluchalam o tej diecie,ze mam ochote sama jej tez sprobowac!!
      Ale gdzie w internecie jest jakas strona z dokladnymi wskazowkami, co mozna ,a
      czego nie mozna jesc???
      • Gość: magda Re: A gdzie mozna znalezc ta slynna kopenhaska??? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 11.02.04, 18:12
        ja zaczynam od jutra!!!!3217582 to moje gg mozemy razem sie wspierać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka