Gość: EwaW IP: *.warta.pl / 172.20.6.* 21.11.02, 13:01 Na czym polegają ćwiczenia TBC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toolie Re: T.B.C. 21.11.02, 18:00 W moim klubie charakteryzuja to tak:"Total Body Condition - dla poczatkujacych, srednio i bardzo zaawansowanych, cwiczenia z uzyciem ciezarkow, gum, itp., swietna forma zgubienia wagi, polepszenia wytrzymalosci organizmu, podniesienia napiecia miesniowego" Wczoraj bylam pierwszy raz i bylo calkiem przyjemnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaW Re: T.B.C. IP: *.warta.pl / 172.20.6.* 22.11.02, 10:57 Czyli, ze nie ma żadnych podskoków, ani ukladów choreograficznych? Czy przypomina to callenetics? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: T.B.C. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 23:43 hejka! Ja chodze od 3m-cy na silownie i TBC-z TBC jestem bardzo zadowolona.Sa to cwiczenia przy muzyce(jest to odmiana aerobiku) z obciazeniami-u mnie jest to tak podzielone ze pol godziny zajmuje rozgrzewka i cwiczenia na rece lub klatke piersiowa lub obrecz barkowa-w kazdym razie na gorne partie ciala a koncowe pol godziny-brzuch i posladki.Mnie to bardzo odpowiada.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
as2008 Re: T.B.C. 03.12.02, 21:46 Jak zaczęłam chodzić na fitnes to własnie zaczynałam od TBC - ćwiczenia ogólnorozwojowe : na początku proste układy choreograficzne , potem troche ćwiczeń na uda , pośladki, biodra i ręce, na koniec brzuchy . Dobre na początek. Odpowiedz Link Zgłoś