Dodaj do ulubionych

zjechany kręgosłup a stepper

IP: *.broker.com.pl 11.10.06, 20:41
Chciałam trochę sie odchudzić w biodrach i udach. W niedalekiej przeszłosci
miałam poważne schorzenie kregosłupa. Od tego czasu kondycja strasznie mi
spadła. Nawet nie jeżdże na rowerze, bo sie boje, że pod górke nie ujadę.
Chciałam kupić stepper. Mój chłopak zdecydowanie mi odradza. Czy ma racje?
Wiem, ze basen to idealne rozwiazanie, ale ja tak nie lubie zimnej wody..brrr.
Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • jasminar Re: zjechany kręgosłup a stepper 11.10.06, 21:12
      Niestety ma racje:(
      • kradam Re: zjechany kręgosłup a stepper 11.10.06, 23:02
        > Niestety ma racje:(
        Bo?
        • Gość: anabel Re: zjechany kręgosłup a stepper IP: *.broker.com.pl 12.10.06, 10:19
          Dzieki za odpowiedzi, lecz chcialabym, żeby ktos mi wybił ten stepper z głowy.
          Jakieś argumenty?
          • maja1114 Re: zjechany kręgosłup a stepper 12.10.06, 22:14
            a co to było? dyskopatia??? Ciężko powiedzieć czy stepper to dla ciebie zły
            wybór skoro nie napisałaś co dokładnie jest z twoim kregosłupem...
            • Gość: anabel do maja1114 IP: *.broker.com.pl 13.10.06, 11:16
              maja, to było przesunięcie krążka i w efekcie lewostronna rwa kulszowa. Stało
              sie to rok temu, ale do dzisiaj czasami dokuczją mi lędźwie. Zabrakło mi ruchu
              9a tak lubiłam rower) i teraz figura trochę zmieniła kształty :( To wcale mi
              sie nie podoba.
              • maja1114 Re: do maja1114 13.10.06, 13:35
                to nie masz sie co zastanawiać. Jak chcesz stepper, to go sobie kup. tylko
                polepszy sprawe. Ja jestem miesiąc, moze poltorej po dyskopati, a ze jestem
                zapalona sportsmenka, to jeszcze jak brałam leki (kiedy przestalo bolec)
                weszlam do basenu, dzien poźniej wsiadlam na rower, wszyscy mi to odradzali,
                ale ruch jest potrzebny dla kregoslupa. Poźniej podjelam decyzje o studiach
                (wychowanie fizyczne). teraz uprawiam sport codziennie a kregosłup sie tzryma,
                jedynym moim problemem sa zakwasy po treningach karate ;-). Niepotrzebnie bylo
                tyle czekać.
                pozdrawiam

P.S. polecam ci osobiscie maszyne eliptyczna (orbitka),świetnie wymodelujesz
                lydki i posladki, pomoze tez na brzuch, ja mam taka w domu i naprawde jest
                godna polecenia, masz 16 poziomow trudnosci, liczbe spalonych kalorii, w
                deszczowe dni, telewizorek, orbitek i dajesz... naprawde fajna rzecz...
                • Gość: anabel Re: do maja1114 IP: *.broker.com.pl 13.10.06, 16:19
                  jessu ,jakie to drogie urzadzenia! Poszukalam w googlach maszyny eliptyczne ale
                  mnie na nie nie stac.Maja, masz moze gdzie stronke ze sprzetem podobnym do
                  twojego? Ile za niego zaplacilas?
                  • maja1114 Re: do maja1114 14.10.06, 14:26
                    Ja zapłaciłam kolo 800 zl. Nie wiem czy to duzo, ale warto było. Maszyna
                    solidna, działa niezawodnie. Widziałam jednak bardzo podobne za 2-3 tysaki. Nie
                    wiem na czym polega różnica. Warto troche poczekac i pozbierać... Ja sie
                    zaparłam i uzbierałąm, a to dlatego, ze weszłam na te maszyne w sklepie,
                    ruszylam sie i poczulam jak posladki ciagna i juz wiedzialam ze mausz ja
                    miec... Pozdrowionka
                  • maja1114 Re: do maja1114 14.10.06, 14:30
                    P.S. zobacz sobie na allegro..
                  • aska90 Re: do maja1114 14.10.06, 14:30
                    Anabel, poszukaj na Allegro. Tylko przed wylicytowaniem postaraj się umówić ze
                    sprzedawcą na jazdę próbną.
                  • edytagolebiowska Re: do maja1114 14.10.06, 20:06
                    Anabel odezwij się na maila bo ja chce sprzedac mojego orbitreka

edytagolebiowska@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka