Dodaj do ulubionych

SZUKAM PANI :)

04.06.12, 10:32
Witam. Szukam Pani, dziewczyny (wiek bez znaczenia) wesołej, inteligentnej która tak jak ja szuka dłuższej znajomości w celu czerpania przyjemności z życia bez zbędnych pytań i zazdrości. Mam 31 lat, żonaty (totalna nuda), przystojny wysoki szatyn, wykształcony. Jeśli jest tu jakaś kobieta (stan cywilny bez znaczenia), która nadaje na tych samych falach to czekam na Ciebie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • june-of-44 Re: SZUKAM PANI :) 25.07.12, 09:11
      3rafaello,
      Po pierwsze - rozwiedź się, skończ z nudą, nie męcz się. Bądź wreszcie sobą.
      Po drugie, twoją "ofertę" dam dziś swojej sąsiadce peiętro niżej, myślę że będziesz zadowolony. Ma 87 lat (piszesz, ze wiek bez znaczenia), jest inteligentna, oczytana, wesoła a jej mąż zmarł dobre 20 lata temu (stan cywilny bez znaczenia jak piszesz). Myślę ze będziesz zadowolony....czekaj na maila od niej !

napisał(a):

> Witam. Szukam Pani, dziewczyny (wiek bez znaczenia) wesołej, inteligentnej któr
      > a tak jak ja szuka dłuższej znajomości w celu czerpania przyjemności z życia be
      > z zbędnych pytań i zazdrości. Mam 31 lat, żonaty (totalna nuda), przystojny wys
      > oki szatyn, wykształcony. Jeśli jest tu jakaś kobieta (stan cywilny bez znaczen
      > ia), która nadaje na tych samych falach to czekam na Ciebie. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka