oazaspokoju19
27.08.17, 22:55
Jestem postawnym i wysokim mężczyzną, który dba o siebie jak może i zawsze chodzi schludnie ubrany i nie palę. Mam bardzo duże zapotrzebowanie na libido, a nigdy takiego zapotrzebowania nie miałem, aż tak, dużego gdy byłem młodszy. Szukam kobiety na dłuższy okres czasu, która weźmie na siebie cały ciężar i poprowadzi nasz seks. Szukam kobiety, która lubi dominować w sypialni, może wtedy byłby seks dla Ciebie bardziej przyjemniejszy i podniecający. Dominująca kobieta, mogłaby poprowadzić różne sztuki seksu. Brzydki nie jestem, ponieważ kobiety się za mną rozglądają, lecz jestem trochę nieśmiałym mężczyzną, ale wiem, czego chcę od życia. Chcę to zrobić z tylko jedną kobietą, bez zobowiązań i bez sponsoringu. Możemy też być tak, że nie będziemy ingerować w nasze życie prywatne, jeżeli taki jest Twój wybór, to w porządku. Jeżeli jesteś zainteresowana takim układem, to zapraszam do kontaktu ze mną, lecz pamiętaj, że nie jestem knurem rozpłodowym. Seks, tylko w zabezpieczeniu. BSDM nie wchodzi w rachubę, tylko seks waniliowy.