anton_28 21.11.09, 14:37 pszeleciou tyn czos, ani se czowiek niy uobejrzou !!! dyc niy tak downo tymu se cieszouech z gyszynkoow na dziecioontko, a sam jusz nastympne za miejsioonc :) bardzo lubia advent, te czekanie... za tydziyn wiyncy:.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 15:32 Jo tyz o tym mysle, by potem na szybkiego nie gonić ja ta przepióreczka w632.wrzuta.pl/audio/6Z7dtGRlniC/biesiadne_-_przepioreczka Odpowiedz Link
anton_28 Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 15:40 jo tysz se zawsze goniam we Advent, a normalnie mo to byc czos uodpoczniyncio uot ty couki gonitwy u nos prawie wszyske sklepy majoom bes te 4 tydnie we sobota do 21 Uhr a we Niydziela do 18 Uhr uotwarte, also niy musza se bestydziyn stressowac jedne co to se musza unbedingt adventskalender ze schokoladoom kupic!!! Odpowiedz Link
rita100 Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 15:48 Oj, dawniej to kupowałam te kalendarze z czekoladkami tero nie ma komu, a sama mam kalendarz ale sprzątania i pusowania ;) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 15:57 jo som te schokolady wyjoudoom!!! niy czekom na inkszych :) a pucoowanie tysz mie jescze czeko! okna, meble, ziymia, fliesy w uaziynce i kuchni... 4 soboty je co robic...zeby zajs bouo czorne:) Odpowiedz Link
annak12 Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 16:30 anton_28 napisał: > jo som te schokolady wyjoudoom!!! niy czekom na inkszych :) > > a pucoowanie tysz mie jescze czeko! okna, meble, ziymia, fliesy w > uaziynce i kuchni... 4 soboty je co robic...zeby zajs bouo czorne:) > hehehe,to je tak jak yno se pucuje na świynta;))) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 16:42 u mie w doma je dwa razy na rok taki generalputz!! pszed wilijoom i pszed Ostern sonst yno rous na tydziyn kurze posciyrac, rous na miesioonc uokna umyc, das war's sam w Niymcac se tak niy kurzi jak to z Laband jescze pamiyntoom Odpowiedz Link
rita100 Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 19:38 Dziwna sprawa, w tym roku okna nie mam takie brudne, prawie jedno umyłam, i drugie, a woda nawet, nawet ledwo zabrudzona i gardiny również. Wyjątkowo kurz nie osiadał. Ale za czym adwent nastanie to przecie andrzejki przed nami :) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 19:43 andrzejki?? w Niymcach mie se zdo take cojs niyma cojsik jescze s Polski pamiyntom jak za bajtla se wtedy swiyczki do wody louo??? je to tyn fest, Rita? Odpowiedz Link
gryfny Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 20:38 anton_28 napisał: > andrzejki?? w Niymcach mie se zdo take cojs niyma > > cojsik jescze s Polski pamiyntom jak za bajtla se wtedy swiyczki do > wody louo??? je to tyn fest, Rita? Genau,tyn. Ciekawe ,czym nos Hanys zaskoczy tym razym. Odpowiedz Link
anton_28 Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 20:43 gryfny napisał: > Ciekawe ,czym nos Hanys zaskoczy tym razym. NA RYBY POODYMY, Gryfny :)) Odpowiedz Link
rita100 Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 20:53 No tak, tylko wtenczas to nie idzie się na ryby czy na grzyby ale na dyskotyka starygo czlowieka ;))))) kuczykiem i ze świeczką Odpowiedz Link
gryfny Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 20:58 Ja, zabawy , potancowki,dyskoteki,zolycenie....ech, to bouo was los Odpowiedz Link
rita100 Re: Za tydziyn jusz Advent 21.11.09, 21:00 ach było, ale ale jeszcze nie umieramy :) Odpowiedz Link