nordic30 21.12.09, 21:42 poprosze o ocene wprawdzie nie gotowy jeszcze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1fatum Re: moj tatuaz 21.12.09, 21:48 Dla mnie jest to "ozdoba" godna afrykańskich dzikusów niż cywilizowanego człowieka. Lakieru swojego auta bym nikomu nie dał tak ozdobić. Odpowiedz Link
nordic30 Re: moj tatuaz 21.12.09, 21:52 dziekuje.tak tez uwazam.Ale to specificzny symbol.okreslalacy moj potencjal duchowy.I ma mnie chronic przed zlymi mocami,ktore ostatnio mnie deprawuja.I przed zlymi ludzmi ,ktorych spotykam ostatnio bardzo duzo. Odpowiedz Link
1fatum Re: moj tatuaz 21.12.09, 21:56 Nie oceniam nikogo po tym, co mają na skórze, ale co mają w głowie. Jednak tatuaże oceniam na poziomie "kryminału". Pytałeś - odpowiedziałem. Miałem przyjemność zbliżenia z kobietą, która po zdjęciu bielizny ukazała "dziary". Poprosiłem, aby się ubrała. Zaskoczonej wyjaśniłem, o co chodzi. Nie mogła zrozumieć, tak samo jak ja nie pojmuję jak można się trwale oszpecić. Odpowiedz Link
rita100 Re: moj tatuaz 21.12.09, 22:19 nordic30 napisał: > dziekuje.tak tez uwazam.Ale to specificzny symbol.okreslalacy moj > potencjal duchowy.I ma mnie chronic przed zlymi mocami,ktore > ostatnio mnie deprawuja.I przed zlymi ludzmi ,ktorych spotykam > ostatnio bardzo duzo. Nordic, widzę, że masz typowo słowiańską krew, słońce jest bogiem, a wiatry duchami. Lecz żeby uchronić się przed złymi mocami czasami wystarczy ściskać dłonią malutki kamyczek. Noś taki w kieszeni zamiast dekorować sobie rękę. Odpowiedz Link
rita100 Re: moj tatuaz 21.12.09, 22:36 Więc , jutro jak wyjdziesz z domu i napotkasz pierwszy lepszy kamyczek, wsadź go do kieszeni i ogrzej dłońmi - to może być to szczęście. Ściskaj go mocno w odpowiednich chwilach. Dasz rade. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: moj tatuaz 22.12.09, 16:33 nordic30 napisał: > brzmi ciekawie Noo powiydz Wili Rze od tyj chwili Zbiyrosz kamyczki Do zapalniczki? Odpowiedz Link
rita100 Re: moj tatuaz 22.12.09, 20:03 hanys_hans napisał: > Noo powiydz Wili > Rze od tyj chwili > Zbiyrosz kamyczki > Do zapalniczki? > A te kamyczki z tej zapalniczki weź je w tej chwili do kieszeni Willi :) Odpowiedz Link
ballest Re: moj tatuaz 22.12.09, 20:08 Podobno nos Ponboczek doskonalymi stworzou To niech tej doskonalosci czlowiek nie niszczy! Jou nie mom zodnego tatuazu ani nawet nalepki na aucie podobnie moj syn, kery nawet zegarka nie nosi! Odpowiedz Link
rita100 Re: moj tatuaz 22.12.09, 20:18 ballest napisał: > Podobno nos Ponboczek doskonalymi stworzou > To niech tej doskonalosci czlowiek nie niszczy! > Jou nie mom zodnego tatuazu ani nawet nalepki na aucie podobnie moj syn, kery > nawet zegarka nie nosi! Czyli, nie ocieraliście się o złe wiatry jak to się mówi. Odpowiedz Link
ballest Re: moj tatuaz 22.12.09, 20:25 > Czyli, nie ocieraliście się o złe wiatry jak to się mówi. Nie; my se uo te zue wiatry nieuocierali, ale te zue wiatry uo nos ;) Odpowiedz Link
rita100 Re: moj tatuaz 22.12.09, 20:30 ballest napisał: > > Czyli, nie ocieraliście się o złe wiatry jak to się mówi. > > Nie; my se uo te zue wiatry nieuocierali, ale te zue wiatry uo nos ;) A widzisz, jak wiatry są ważne w losie człowieka Odpowiedz Link
seppel Re: moj tatuaz 22.12.09, 16:12 rita100 napisała: > Więc , jutro jak wyjdziesz z domu i napotkasz pierwszy lepszy kamyczek, wsadź g > o > do kieszeni i ogrzej dłońmi - to może być to szczęście. Ściskaj go mocno w > odpowiednich chwilach. Dasz rade. ....... ...oby bou wielki i ciynszki to moze zapomni o innych gupotach ;) Odpowiedz Link
rita100 Re: moj tatuaz 22.12.09, 20:05 seppel napisał: > > odpowiednich chwilach. Dasz rade. > ....... > ...oby bou wielki i ciynszki to moze zapomni o innych gupotach ;) Tak jak jo ;)Oto moja kostka z Rynku w Glywicach Odpowiedz Link
rita100 Re: moj tatuaz 22.12.09, 20:29 ballest napisał: > Rita tys je pieronowy zlodziej ;) Złodziej kamieni;) Już na ruinach zamków napisana jest tablica, że zabieranie jest zabronione. Pewnie nie tylko ja kamienie szczęścia kolekcjonuje. Odpowiedz Link
rita100 Re: moj tatuaz 22.12.09, 20:07 gryfny napisał: > Willi,Willi ,nie idz tom drogom! Błądzenie jest rzeczą ludzką Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: moj tatuaz 22.12.09, 16:23 no ja, jo by mojymu synkowi na to niy pozwolou, ale Tys niyma moj synek:) bezto powia tak - tatuaze to rzecz kero bywo zabroniano i rzecz kero kedyindziyj(dzisiej prawie) je wyrazym tzw "mody" i czego tam jeszcze - Odpowiedz Link
rita100 Re: moj tatuaz 22.12.09, 20:10 Nie wiem dlaczego, ale tatuaz nie kojarzy się dobrze. Najczęściej kojarzą się z czymś złym, albo nieszczęśliwym. Nie niosą ze sobą radości. Odpowiedz Link
bratjakuba Re: moj tatuaz 22.12.09, 20:12 Jedyn marynarz mioł na tym niży podpissanym wytatuowane Papola. Odpowiedz Link
1fatum Re: moj tatuaz 22.12.09, 20:25 bratjakuba napisał: > Jedyn marynarz mioł na tym niży podpissanym wytatuowane Papola. *********************************************** BracieJakuba, uprzedzam, że możesz być poddany krytyce za "Pamiątkę z Konstantynopola". Ja to znam w innej wersji: stara i brzydka pielęgniarka cewnikuje marynarza i później mówi koleżankom, że ma on na penisie, chyba imię dziewczyny "POLA". Następnego dnia cewnikuje go piękna i cycata młoda pielęgniarka, która po powrocie oświadcza, że tamta była w będzie bo był tam napis j"Pamiątka z Konstantynopola". Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: moj tatuaz 22.12.09, 20:30 praje niydowno moja psziszua ze roboty i opowiado mi jak to u niyj jedyn Slonzok (ze Niederschlesien) lezou i opowiadou jako to bou we Laband ze barkom jak bou mody jeszcze(za Adolfa):) no i terf chciou ize bou tysz na ostatnim szlyziertrefie i sie pytou kaj to je tyn Tworkau - bo tak mu sie te mode podobali co tam tancowali:) swiat je mauy a Slonzokow tela ... Odpowiedz Link
hanys_hans tatuaz kubiSSa 22.12.09, 22:11 Pochwolyu sie rous KubiSS do Pettroneli rze mo tatuarz Hitlera na rzici Petrtonela godo, pokorz mi to pryntko mono i jo se taki zrobia. Kubis wzioon i wypin tyn swooj ruby kalfas, Petroonela zagloondo, zagloondo i godo nic tam niy widza! Na to KubiSS godo: eee uoon sie chyba do bunkra schowou. Odpowiedz Link
nordic30 Re: tatuaz kubiSSa 22.12.09, 22:29 genau,on mo rzic tako dupnp od hamburgierow.Tam by niy tylko Aldi wloz :))) Odpowiedz Link