cereusfoto 01.02.05, 15:26 Słuchajcie ! Właśnie w moim ogrodzie wylądował ... pierwszy i jak dotąd jedyny SZPAK!!! O tej porze??? Cosik mu się chyba pomieszało. Taki gość z daleka - to trzeba jakąś specjalną ucztę urządzić. Lecę coś szykować... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blotniak32 Re: PIERWSZY SZPAK !!! 01.02.05, 17:40 No to ja przyniosę szampana...To chyba przez ten śnieg w afryce.Pomyślał,że niema tam nic do roboty... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
cereusfoto Re: PIERWSZY SZPAK !!! 02.02.05, 07:26 Dorwał się do kubka z roztopioną słoniną, skwarkami i ziarnami słonecznika oraz maku. Odpowiedz Link
micamic Re: PIERWSZY SZPAK !!! 02.02.05, 09:23 Ludzie! To wy takie pyszności przygotowujecie dla ptaków??! To przecież prawdziwa biesiada ! Jestem zachwycony ! Odpowiedz Link
cereusfoto Re: PIERWSZY SZPAK !!! 02.02.05, 11:40 Masz na myśli szampana od Błotniaka, czy mój kubek z różnościami? Bo jeżeli chodzi o mój kubełek, to, żeby nie stresować dodatkowo czytających, a zwłaszcza nowych na forum - nie napisałam, że słonecznik obowiązkowo jest ołuskany. Odpowiedz Link
micamic Re: PIERWSZY SZPAK !!! 02.02.05, 12:12 Nie zdziw się jak zobaczysz kiedyś jakiegoś człowieka żerującego przy tym karmniku - to będę ja ! Odpowiedz Link
cereusfoto Re: PIERWSZY SZPAK !!! 02.02.05, 12:14 O kurczę! To może zostawię trochę dla ciebie - tylko nie wiem co na to ptaki... Odpowiedz Link