Dodaj do ulubionych

Moderator pod presja i szantazem

03.10.10, 02:44
Z przykroscia musze stwierdzic ze moj ulubiony admin Hanys_Hans dal sie sprowokowac
mlodemu gowniarzowi ktory od dluzszego czasu prosil , sugerowal , pouczal , radzil adminowi zeby
koniecznie zlikwidowac - dozywotnio zabanowac Stixa KubiSSa i wszystkich innych majacych odmienne poglady :-)
Gdy INSYNUACJE NIE SKUTKOWALY ZACZAL SIE SZANTAZ !!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1fatum 01.10.10, 20:05 Odpowiedz
Teraz Admin ma problem, bo tak naprawdę to On został postawiony pod ścianą.
Albo glejt dla "geniuszy", albo utrata normalnych ludzi.
SZANTAZ ALBO JA ALBO ONI !!!!!!!!!!!!

Poważnie rozważam zakończenie forumowej działalności.
Jeżeli na takich samych prawach maja swobodę wypowiedzi kanalie, to ja się wypisuję.

Nie tędy droga.

Nie zmienię swojej opinii, ani poglądów, ale mogę zmienić forum.
Ja się nie liczę, ot taka mała "wancka", >>>ale kiedy inni uczynią analogicznie?<<<
Adminie boj sie bo inni wraz z Gorolickiem moga odejsc i bedzie koniec
ON FORUM NIE ZMIENI :-) JEST TUTAJ BO JESTEM JA I SIX :-)

Admin!
Bardzo grzecznie proszę, pomyśl i zadecyduj.
GOLYM OKIEM WIDAC JAK DZIECIAK SZANTAZUJE I STRASZY ADMINA ZE JAK NIC SIE NIE ZMIENI TO ODEJDZIE.
No i Admin sie wystraszyl !!!!

hanys_hans 01.10.10, 21:52 Odpowiedz
1fatum napisał:

Niy ino mje postawiyues pod sciana bo to niy je moje ino nasze forum.
Tyn problym sie cioongnie od samego zauorzynia FGGG. Jusz my sam niyros rosprawiali co stymi burakami zrobic´
czy ich wykopac´ abo oplewic´. Jedynym realnym rozwioonzaniym byuo by pszenoszynie tych gó...anych postoow
prosto do Glywickego HLYWIKA.
Szanowny Moderatorze !
Gdyby Tobie lub Wam przeszkadzali te Buraki to juz od dawna wasze forum byloby zamkniete dla osob z zewnatrz.
Musisz miec golebie serce i miec pokojowe usposobienie skoro dales sie sprowokowac gowniarzowi .
Podlaizales mu sie nawet usuwajac moj post o tym ze KREM NIVEA byl kiedys robiony z ludzkich zwlok :-)
Oj to co napisalem to bylo potezne naduzycie :-)
Niemalze jak atak terrorystyczny :-)
Ale faktem jest ze podlizujesz sie Gorolickowi i dales mu sie podejsc !
A szkoda , poniewaz cie przecenilem .
Masz taka fajna Tochte .

Napiszcie chociaz jakis regulamin zebysmy wiedzieli kiedy naruszamy regulamin .
Czy mozna uzywac inwektyw typu Spierdalaj, Debile , Marszczy freda , dupa weza ?
Pytam poniewaz inni moga a u ciebie nie ma przeciez rownych i rowniejszych !
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband Re: Moderator pod presja i szantazem 03.10.10, 08:41
      Kubusiu niy starej sie, jak bydziesz niykulturalny abo juzas komus bydziesz groziou ze go zabijesz to ajnfach z tond wylecisz na zbity pysk. Jak dugo sie zachowujesz wedu zasad przyzwoitosci tak dugo mogesz byc sam kubusiym puchatkym.
      • kubiss Do Szwagra 03.10.10, 15:58
        szwager_z_laband napisał:

> Kubusiu niy starej sie, jak bydziesz niykulturalny abo juzas komus bydziesz gro
        > ziou ze go zabijesz to ajnfach z tond wylecisz na zbity pysk. Jak dugo sie zach
        > owujesz wedu zasad przyzwoitosci tak dugo mogesz byc sam kubusiym puchatkym.

A lubisz mnie choc trocha ?
        Pytom bom ciekaw .....:-)
        • szwager_z_laband Re: Do Szwagra 03.10.10, 16:05
          nojwiyncyj mi sie podobo jak godosz tak po "chodzta" "idzieta" robita" "dawajta"

w dowod sympatii:
          img.photobucket.com/albums/v637/merlin61/WK%20II/RydzSmigly-SieginBerlinMrz39.gif
          • kubiss Re: Do Szwagra 03.10.10, 16:48
            Tez lubie taka tworcza poezje . Jest ciekawa i zawsze cos nowego wniesie :-)
            Milo jest fajnei pozartowac , tylko nie kazdy sie zna na zartach .
            https://www.spodlady.com/zasoby/images/big/beret.jpg
            • kubiss Re: Do Szwagra 03.10.10, 16:49
              A czymu Gospodosz is in ruhe ?
              Niechaj sie ustosunkuje do mojego HAUPT POSTU
              • szwager_z_laband Re: Do Szwagra 03.10.10, 16:52
                niy kozdymu stosunek ze Tobom robi szpas - som zes kedyys sie chwolou jak ci jedna pani chciaua kulki za to ukryncic = widzocznie marny z ciebie kozak panie kozak:))
                • kubiss Re: Do Szwagra 03.10.10, 17:39
                  To nie byla pani tylko Niemka .
                  Wszystkie Niemki sa Kobietami lecz malo ktora jest Pania
                  • szwager_z_laband Re: Do Szwagra 03.10.10, 17:46
                    wiym ze to bouo jeszcze za czasow jak miyszkoues w nimcach, ale to chyba niy skuli tyj pani uciykues z Niymiec(?)

:)))
                    • kubiss Re: Do Szwagra 03.10.10, 20:45
                      szwager_z_laband napisał:

> wiym ze to bouo jeszcze za czasow jak miyszkoues w nimcach, ale to chyba niy sk
                      > uli tyj pani uciykues z Niymiec(?)
                      Jak chcesz to ci moge wyslac meila z moja deutschegeschicht ..... :-)
                      • szwager_z_laband Re: Do Szwagra 03.10.10, 20:47
                        moga ci jom som opedziec;)
                  • hans-jurgen Re: Do Szwagra 03.10.10, 17:49
                    kubiss napisał:

> To nie byla pani tylko Niemka .
                    > Wszystkie Niemki sa Kobietami lecz malo ktora jest Pania

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    A co z Polkami???

ps.

Nie ponizaj, abys nie byl ponizany.
                    • szwager_z_laband Re: Do Szwagra 03.10.10, 17:52
                      sam litosciwie nic niy powia
        • herbjelita Re: Do Szwagra 03.10.10, 20:24
          Kubiss, jo cie tysz polubia, jak mie przeprosisz. Jak to zrobisz to skończy się ta nagonka na ciebie. Widzisz, jeżeli jesteś taki bohater i kogoś obrażasz, to miej tą cywilną odwagę i przeproś go. Zobaczysz, jak to uczynisz będziesz miał spokój i będziesz tu mógł, ku twojej radości pozostać. Wybór jest po twojej stronie.
          Pozdrawiam.
          • kubiss Herbjelita 03.10.10, 20:35
            herbjelita napisał:
            > Kubiss, jo cie tysz polubia, jak mie przeprosisz.
            Jak to zrobisz to skończy się
            > ta nagonka na ciebie.
            A za co ja mom cie przepraszac ?
            Bezczelny jestes Kolego Szanowny :-)
            Wszystkich Polakow nazywasz zlodziejami sypiesz do mnie inwektywami typu sp....alaj i zadasz przeprosin ? haha Dobre sobie .

Widze ze przeklenstwa powoli wchodza na to forum a szkoda ze was ponosi !

Jak to zrobisz(przeprosisz) to skończy się
            > ta nagonka na ciebie.
            Rozumiem w takim razie ze jestes tutaj Gruppenfuhrer ?
            • szwager_z_laband Re: Herbjelita 03.10.10, 20:37
              darymny futer zato zes je ty:))
    • bokertov1947 Re: Moderator pod presja i szantazem 04.10.10, 05:13
      Jusz chciou ech Herbjelitowi uodpisac, co z tym kubiSSym dyskutowac, to jak ciepanie grochym uo sciana – a tu jusz sie tyn jednokomorkowiec som odezwou.
      Bo taki Poloczek, to njy umie inaksi. Siedzi w tym swojym apartamyncie (kartong po telewizorze pod mostym we Chicago), i mysli, komu by tu juzajs nasrac na monitor. Bo to je typowo po polsku – narobic smrodu coby pokozac wszyjstkim, jake to te Poloki grondole som!
      KubiSS widac mo zaroski mokro w przedni czynsci galot (ze podnjycynio), jak komus moze dosrac. To pasuje do jego prymitywizmu, kery mu we krwi zostol – egal, eli siedziou w Njymcach, abo – jak pisze – we Hameryce (a w jaki to je gminie)?
      Take to sie nigdy njy nauszom zycia w cywilizacji. Im zawsze lepij na drzewie!
      Mozno, skuli inklinacji, kere wylazom w kubiSSowych postach – lepi by mu bouo, coby , zamiast zasrywac Gliwicke Forum, przenios sie na forum Homoseksualizm??

Pozdrowjynia srana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka