kubiss
03.10.10, 02:44
Z przykroscia musze stwierdzic ze moj ulubiony admin Hanys_Hans dal sie sprowokowac
mlodemu gowniarzowi ktory od dluzszego czasu prosil , sugerowal , pouczal , radzil adminowi zeby
koniecznie zlikwidowac - dozywotnio zabanowac Stixa KubiSSa i wszystkich innych majacych odmienne poglady :-)
Gdy INSYNUACJE NIE SKUTKOWALY ZACZAL SIE SZANTAZ !!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1fatum 01.10.10, 20:05 Odpowiedz
Teraz Admin ma problem, bo tak naprawdę to On został postawiony pod ścianą.
Albo glejt dla "geniuszy", albo utrata normalnych ludzi.
SZANTAZ ALBO JA ALBO ONI !!!!!!!!!!!!
Poważnie rozważam zakończenie forumowej działalności.
Jeżeli na takich samych prawach maja swobodę wypowiedzi kanalie, to ja się wypisuję.
Nie tędy droga.
Nie zmienię swojej opinii, ani poglądów, ale mogę zmienić forum.
Ja się nie liczę, ot taka mała "wancka", >>>ale kiedy inni uczynią analogicznie?<<<
Adminie boj sie bo inni wraz z Gorolickiem moga odejsc i bedzie koniec
ON FORUM NIE ZMIENI :-) JEST TUTAJ BO JESTEM JA I SIX :-)
Admin!
Bardzo grzecznie proszę, pomyśl i zadecyduj.
GOLYM OKIEM WIDAC JAK DZIECIAK SZANTAZUJE I STRASZY ADMINA ZE JAK NIC SIE NIE ZMIENI TO ODEJDZIE.
No i Admin sie wystraszyl !!!!
hanys_hans 01.10.10, 21:52 Odpowiedz
1fatum napisał:
Niy ino mje postawiyues pod sciana bo to niy je moje ino nasze forum.
Tyn problym sie cioongnie od samego zauorzynia FGGG. Jusz my sam niyros rosprawiali co stymi burakami zrobic´
czy ich wykopac´ abo oplewic´. Jedynym realnym rozwioonzaniym byuo by pszenoszynie tych gó...anych postoow
prosto do Glywickego HLYWIKA.
Szanowny Moderatorze !
Gdyby Tobie lub Wam przeszkadzali te Buraki to juz od dawna wasze forum byloby zamkniete dla osob z zewnatrz.
Musisz miec golebie serce i miec pokojowe usposobienie skoro dales sie sprowokowac gowniarzowi .
Podlaizales mu sie nawet usuwajac moj post o tym ze KREM NIVEA byl kiedys robiony z ludzkich zwlok :-)
Oj to co napisalem to bylo potezne naduzycie :-)
Niemalze jak atak terrorystyczny :-)
Ale faktem jest ze podlizujesz sie Gorolickowi i dales mu sie podejsc !
A szkoda , poniewaz cie przecenilem .
Masz taka fajna Tochte .
Napiszcie chociaz jakis regulamin zebysmy wiedzieli kiedy naruszamy regulamin .
Czy mozna uzywac inwektyw typu Spierdalaj, Debile , Marszczy freda , dupa weza ?
Pytam poniewaz inni moga a u ciebie nie ma przeciez rownych i rowniejszych !