Dodaj do ulubionych

Slazacy to klamcy

25.11.10, 14:24
Ten tutaj na przyklad,ladnie spiewa, a oczka mu lataja po calym pokoju i co chwile wychodzi do ubikacji aby sie grzebyczkiem przeczesac,a grzebyczek juz nie wie,czy ma go golic czy tylko czesac,bo tak mu rece lataja
www.youtube.com/watch?v=IMutWmE-aks&feature=related
Obserwuj wątek
    • alladyn15 Re: Slazacy to klamcy 25.11.10, 14:34
      Tutaj na przyklad,zamieszczam cala prawde o mlodszej siostrze Karolinki.Sprawa byla utajniona przez dziesieciolecia albo jeszcze wiecej
      www.youtube.com/watch?v=-z7KtSGjLx0&feature=related
      • alladyn15 Re: Slazacy to klamcy 25.11.10, 14:39
        W tej piosence to juz male hanysy w przedziale wieku 9 -11 wiedza o co sie rozchodzi
        www.youtube.com/watch?v=-DN7ZXgViic&feature=related
        • szwager_z_laband do Mickiewicza 25.11.10, 16:47
          www.youtube.com/watch?v=0JNfvIkAFK0
          • szwager_z_laband ps 25.11.10, 17:12
            tak to jest babcisynku:)
            • alladyn15 Re: ps 26.11.10, 17:44
              I tak trzymac szwager,szpas musi byc.
              • hanys_hans Re: ps 19.10.11, 13:05
                www.youtube.com/watch?v=N2RiBi-Zw0Q&feature=related
                • alladyn15 Re: ps 22.10.11, 01:31
                  Odblokowales mnie.Dziekuje bardzo.Juz za chwile,nastapi moje swietne pisanie.
                  • hanys_hans Re: ps 22.10.11, 23:03
                    alladyn15 napisał:

> Odblokowales mnie.Dziekuje bardzo.Juz za chwile,nastapi moje swietne pisanie.

O blokowaniu sam noom niy blukej
                    Lepi se inkszo wymoowka poszukej
                    Pszilegua cie abo siedzioues´ w pudle
                    A sam noom wiyszosz o bloku nudle
                    • alladyn15 Re: ps 29.10.11, 11:17
                      Tak,kobieta z tym zwiazana.Lubiala to!Kosztowala mnie jednak coraz bardziej.W momenncie kiedy sie zakochalem,to przestalem pisac wogole wszedzie na internecie.Po czasie,wiedzialem ze zle ulokowalem moje doslownie wszystko.Kobietom juz nigdy nie uwierze i nie bede z nimi.One wiedza czego chca!
                      • berncik Re: ps 29.10.11, 14:40
                        alladyn15 napisał:

> Tak,kobieta z tym zwiazana.Lubiala to!Kosztowala mnie jednak coraz bardziej.W m
                        > omenncie kiedy sie zakochalem,to przestalem pisac wogole wszedzie na internecie
                        > .Po czasie,wiedzialem ze zle ulokowalem moje doslownie wszystko.Kobietom juz ni
                        > gdy nie uwierze i nie bede z nimi.One wiedza czego chca!

Juz zesmy to cauy czas podejzewali ,te Twoje pisanie cuchnelo od samego poczontku Gejowsko
                        Jak to teraz kapnoues ,nie musisz sie ukrywac mozesz otwarcie pisac.Taki zakamuflowany szwul to chyba nie jest zbyt zdrowe.
                        • 1fatum Re: ps 29.10.11, 20:07
                          Wychodzi na to, że nasi geniusze są kochającymi inaczej. Jeden nie zaprzecza swojemu pedalstwu, a drugi sam się przyznaje. Jeszcze trochę, a zobaczymy ich w Sejmie.
                          • alladyn15 Re: ps 29.10.11, 21:50
                            Eee tam...zaraz tam pedal do roweru.
                            Wcale nie jest tak,choc powiem ,ze jak ostatnio bylem aresztowany,to policjant sodomizowal mnie.Opieralem sie przez chwile w zeznaniach,ale kiedy doszedl do gruczolu prostaty,nie mialem wyjscia,musialem sie poddac,tak przyjemnie bylo.
                            • berncik Re: ps 29.10.11, 23:15
                              Mosz poczucie humoru to mi se podobo,.pisz dali.
                              • 1fatum Re: ps 30.10.11, 08:58
                                berncik napisał:

> Mosz poczucie humoru to mi se podobo,.pisz dali.

********************************************************

Może lepiej niech idą tam pisać - do swoich:

gaymateo.pl/index.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka