socer-schlesier 22.01.11, 10:02 Dzisiej z kolei majom swoje swiynto Opy. Wszystkim olpom (a mysla ze jest ich sam trocha) wszystkygo dobrygo i duzo duzo wolnygo czasu zebyscie se mogli poopiekowac swojymi wnuczkami i wnukami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: Jedne swiynto za drugim. 22.01.11, 10:03 no oupow sam pora momy:) wasze zdrowie oupy! Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Jedne swiynto za drugim. 22.01.11, 10:23 szwager_z_laband napisał: > wasze zdrowie oupy! ------------------------------------------------------------------------------------------------ I jo Wom tyż,Bog zapłać! A Ciebie przi okazji życzynia zdrowio,szczyńścio i Błogosławiyństwa Bożego na tyn nadchodzoncy jubileusz. Czyś już wybroł tyn symboliczny gyszenk? Godoł eś o czymś strzybnym. Brylanty do strzybła nie pasujom. Jak bydom w biołym złocie i małe,to wszyjscy powiedzom, żeś je sknyra. Jak bydom wielke to pedzom,że to musi som cyrkonie. Dej se zrobić strzybne handschelle.Bydzie i strzybne i oryginalne.:) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Jedne swiynto za drugim. 22.01.11, 10:30 Pani w przedszkolu godo do dzieci: Dzisiej z okazji dnia dziadka kozdy narysuje na kartce jak tyn jego opa wyglondo. Na to w lawce kolega do kolegi: czymu nic niy rysujesz? -bo niy mom lysy kredki. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Jedne swiynto za drugim. 22.01.11, 11:37 fajne i szkoda ze juz oupow w naszyj familii niyma, bo bych im to zaro opedziou:) a tak tera jo czekom w kolyjce na tyn titel:)) Oupa ze dugimi wosami:)) Odpowiedz Link
gryfny Re: Jedne swiynto za drugim. 22.01.11, 12:13 to ma som oba w ty raji, jo sie tam nie cisna...musza pedziec Odpowiedz Link
szwager_z_laband keta na kark 22.01.11, 11:29 Dziynkujai mom nadzieja ze zadugo niy byda czekou aze jo oupom sie ostana:) ja, kupiouch medalion na kecie - zuote serduszko ze brylantami ps doszouch do wniosku ze pierscionkow mo za tela a wisiorkow tela co nic - mysla ze sie bydzie podobac:) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: keta na kark 22.01.11, 16:10 Jak jusz gyszynki na ta okazja kupujesz to znaczy ze musi cos byc na rzeczy? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: keta na kark 22.01.11, 16:15 no pszeca 25 lot po slubie:) to je cos! :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Wszystkim dziadkom 22.01.11, 23:34 100 lat w zdrowiu i zadowolenia z wnucząt. Odpowiedz Link
berncik Re: Wszystkim dziadkom 24.01.11, 22:12 Dziekuja Wom :Jo juz je trocha starszy Opa,Przeboczcie ze dopiero dzisiej zech zas wloz,nie bouo czasu .Moja miala Geburtstag i przez trzi dni nie bouo spokoju,zawsze jakes ludzie. Szwager mysla ze tyn geszynk je fajny napewno bydzie se podobac.Jak se przajecie ,to co innego jest wazne i Ona o tym wie.To jest obojentne jaki geszenk to je symbol.Przezyte szczesliwe lata se liczom,oby ich jeszcze bouo duzo. Odpowiedz Link
berncik Re: Wszystkim dziadkom 24.01.11, 22:47 rita100 napisała: > Skoro mosz tych wnuków Berncik ? Dwie dziouszki ,a jedno w drodze. Odpowiedz Link
rita100 Re: Wszystkim dziadkom 24.01.11, 23:00 Szczęściarz. Wnuki to nowe życie. Niestety u mnie jeszcze nic się nie kroi, a czas ucieka. Odpowiedz Link
berncik Re: Wszystkim dziadkom 25.01.11, 00:53 rita100 napisała: > Szczęściarz. Wnuki to nowe życie. Niestety u mnie jeszcze nic się nie kroi, a c > zas ucieka. Lepi puzno niz wcale (jak to mawiali stare Slonzoki)Unas tez se puzno zdecydowali. Odpowiedz Link
ballest Re: Wszystkim dziadkom 25.01.11, 08:58 Moj Syn miou prawie urodziny i przyszou tysz Syn uot siostry M. ze swoja dziouchom R. tak zaczli godac my przy stole, ze nic nie szykuje na jakies wesele. Jou zrobiou szpass i godom jak to nie, przeca R. jest we "szwongu" , wszyscy na mnie wejrzeli a R. sie zaczerwienioua, to jou se kapnou, ze to je prowda. Wczoraj my byli u R na geburtstagu i juz oficjalnie oglosiyli, ze bou u nich botzian ;) Nasza synowe tysz se uodezwala, ze Botzian chalupy pomylou! Odpowiedz Link
rita100 Re: Wszystkim dziadkom 25.01.11, 10:21 Tak Berncik, coś u nas bociany chałupy mylą. Dobrze powiedziane. A mnie już nie wypada być nachalnym i ciągle o tym gadać. Więc raczej nie gonię, by nie stać się złą teściową. Ale jak tak patrze na rodzinę mojej kuzynki, która ma aż sześcioro wnucząt , a ja nie mam ani jednego to trochę głupio. Jedno co mogę zauważyć - to to, że rodzinom wielodzietnym nic państwo nie pomaga, a powinno skoro się martwią o demografię. Wyobraź sobie jedna pensja czwórka małych dzieci, a nasze państwo potrafi tylko zakazać dawania klapsa albo odbierania dzieci rodzinom. Wystarczy tylko jedno doniesienie głupiej sąsiadki na Policaj i już ma urząd na głowie. Ale żeby tak bezpośrednio pomóc to nie ma. Tworzy państwo stowarzyszenia, fundacje i sami czerpią z tego pieniądze. Przecież godność matki nie pozwala żebrać po stowarzyszeniach. Tego nie rozumiem, dlaczego tak jest? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Wszystkim dziadkom 25.01.11, 15:22 no to znaczy ze Ballest niydugo bydzie oupom:) Odpowiedz Link
berncik Re: Wszystkim dziadkom 25.01.11, 22:41 szwager_z_laband napisał: > no to znaczy ze Ballest niydugo bydzie oupom:) Tak jest Szwager,ale mu jeszcze nie gratulujemy ,za duzo naroz - On dopiero je mody rentner. Odpowiedz Link