Dodaj do ulubionych

Tyn chop mo policzoone godziny zycia...

01.03.11, 17:28
www.youtube.com/watch?v=BM9yCk4IB8w&NR=1
www.youtube.com/watch?v=w4-5GbnoWDs&feature=related
Glückauf!
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband Re: Tyn chop mo policzoone godziny zycia... 01.03.11, 19:08
      bieronc po uwaga ze to juz je pora lot stare to musiou by byc juz sztywny;)
      • ballest Re: Tyn chop mo policzoone godziny zycia... 01.03.11, 19:33
        Chris fajne i pasuje tu do naszego forum, my nawet wiemy fto stoji za tymi korporacjami a o tym , ze dzisiej za zamieszkami we na przyklad Iranie CIA stoji tysz wiemy, my nawet wiemy, ze Merkel tysz najwiekszy udzial mou, we sprzedaniu Niemiec tym korporacjom czytej CHCIWYM!
        To Merkel sprzedala koropracjom, czytej chciwym Grecja i Irlandia, a to bardzo boli, ze to wlasnie Niemka zrobioua, bo ona bedzie kiedys bardzi przeklinanou jak Hitler !
        • chrisraf Re: ballest 01.03.11, 21:11
          Ciesza siy. Ino Angie to tako bjydno kobita, kero niy wie co robic. Niy zdziwia sie ja zaczniy w Bundestagu sztrykowac...:(

Jesli chodzi uo wyprzedaz to ni ij wina. To momy do zawdziynczynio Gerdzie Szryjderowskiej, zoniy Fjutina... :(

Glückauf!
      • chrisraf Re: szwager_z_laband 01.03.11, 21:08
        Jo go zywego niy widziou...;)

Glückauf!
        • szwager_z_laband Re: szwager_z_laband 01.03.11, 21:37
          np tp poczytej:)

de.wikipedia.org/wiki/John_Perkins_(Autor)
          • ballest Re: szwager_z_laband 01.03.11, 21:48
            Laband, tyn juz nie przydzie dran, bo jak by go zamordowali to by se sami obnazyli, a uon im juz wiyncy zaszkodzic nie umiy!
            • chrisraf Re: ballest 01.03.11, 22:14
              ...richtig!!!

Glückauf!
          • chrisraf Re: szwager_z_laband 01.03.11, 22:13
            Kuknij sam:

de.wikipedia.org/wiki/Bekenntnisse_eines_Economic_Hit_Man
            Glückauf!
            • szwager_z_laband Re: szwager_z_laband 02.03.11, 18:54
              ja, znom to juz

a co do tego:

" tyn juz nie przydzie dran, bo jak by go zamordowali to by se sami obnazyli, a uon im juz wiyncy zaszkodzic nie umiy!"

to je synsowne i je ewyntualnie myjglich, ale jo wom nic ino chciou pszipomniec ze tyn"sztywny" zyje:)

• 1fatum Re: Tyn chop mo policzoone godziny zycia... 01.03.11, 19:32
      Domyślałem się mniej więcej o takim funkcjonowaniu tego systemu, ale nie do tego stopnia.
      • ballest Re: Tyn chop mo policzoone godziny zycia... 01.03.11, 19:36
        1fatum napisał:

> Domyślałem się mniej więcej o takim funkcjonowaniu tego systemu, ale nie do te
        > go stopnia.

Fatum, nie wierzam, przeca jou TU CALY CZAS O TYM PISZAM, nawet o tym, ze FED tysz nie jest amerykanski Bank tylko nalezy we 100% do chciwych!
        • 1fatum Re: Tyn chop mo policzoone godziny zycia... 01.03.11, 19:54
          Mnie chodziło o tak szeroka skalę i globalny terroryzm, bo inaczej nie można nazwać morderstw demokratycznie wybranych przywódców.
          Przy nich Hitler, to mały pikuś, nawet nie pan pikuś.
          • ballest Re: Tyn chop mo policzoone godziny zycia... 01.03.11, 20:50
            1fatum napisał:

> Mnie chodziło o tak szeroka skalę i globalny terroryzm, bo inaczej nie można na
            > zwać morderstw demokratycznie wybranych przywódców.
            > Przy nich Hitler, to mały pikuś, nawet nie pan pikuś

No tu mosu 100% RECHT ;)
          • chrisraf Re: 1fatum 01.03.11, 21:07
            " Przy nich Hitler, to mały pikuś, nawet nie pan pikuś."

Pikus z nupelflaszom w pampersach...

Opisalem kilkakrotnie mechanizmy, ktore doprowadzily do wybuchu konfliktu 1939-1945. One funkcjonuja tez dzisiaj. Czy czytales moje wypowiedzi dotyczace jej eskalacji?

Glückauf!
            • 1fatum Re: 1fatum 01.03.11, 21:13
              chrisraf napisał:

> " Przy nich Hitler, to mały pikuś, nawet nie pan pikuś."
              >
              > Pikus z nupelflaszom w pampersach...
              >
              > Opisalem kilkakrotnie mechanizmy, ktore doprowadzily do wybuchu konfliktu 1939
              > -1945. One funkcjonuja tez dzisiaj. Czy czytales moje wypowiedzi dotyczace jej
              > eskalacji?
              >
              > Glückauf!

Nie nie trafiłem na nią. Na pewno jest interesująca.
              • chrisraf Re: 1fatum 01.03.11, 21:17
                Napisalem kilkadziesiat, moze nawet kilkaset postow na temat IIWS i jej przyczyn.

Mozesz poczytac wchodzac na wyszukiwarke gazeta.pl, wpisujac moj nick jako autora.

Glückauf!
                • ballest Re: 1fatum 01.03.11, 21:22
                  "Ciesza siy. Ino Angie to tako bjydno kobita, kero niy wie co robic. Niy zdziwia sie ja zaczniy w Bundestagu sztrykowac...:(

Jesli chodzi uo wyprzedaz to ni ij wina. To momy do zawdziynczynio Gerdzie Szryjderowskiej, zoniy Fjutina... :( "
                  Tu sie mylisz OGROMNIE, nie Schröder, bo ten ze mechanizmen splacania dlugow i ulegliwosci wobec chciwych nie miou nic wspolnego, zagleb sie trocha we ten mechanizm!
                  • chrisraf Re: ballest 01.03.11, 21:27
                    No to siy dom chyntnie pouczyc.

1. Kwestja:
                    Fto doprowadzil do deregulacji transakcji finansowych w Niymcach?

Glückauf!
                    • ballest Re: ballest 01.03.11, 21:32
                      Widzisz Chris, szkoda zes nie bou na tym forum, bo tu chodzi o fakt, ze byly osoby, co ja prosiouy, zeby ona sie nie dala drugi roz erpresowac i poslala Grecja plajty, wtedy by tylko korporacje straciouy czytej chciwi (banki) , ale ona wpierw powiedziala, ze nie bedzie ratowac Grecji a potem zrobioua calkiem inaczy, Schröder uech nie lubiou, ale na to to nie bou ze chciwymi tak vernetzt jak gupiou Angela!
                      • ballest Re: ballest 01.03.11, 21:35
                        www.youtube.com/watch?v=tPR6QMIYfyA&feature=related
                        Uobejrzi, co kedys godaua a co potym zrobioua !
                        • chrisraf Re: ballest 01.03.11, 22:06
                          Ja, ino to jusz je po koompocie. Köhlera przeca uo mauo co szlag niy trefiou...:(

Glückauf!
                          • ballest Re: ballest 01.03.11, 22:14
                            "To uon zezwolil na inwestycje w Niymcach Hedgefonds. Co za tym idzie doprowadzil do rozmiyknczynio standawrtow bezpieczenstwa w zakresie szpiegostwa gospodarczego i wojskowego. Mom jyscze wymieniac?
                            Ja wymieniej!
                            Tam tysz se FDP wrazioua i tego chciua, to bouo jedna ze przyczyna kryzysu , ale mnie chodzi o sprzedanie Niemcow i Europy chciwym, przez ten kryzys co niby Gerd we Twoich oczachz mogli ich (Chciwych) uziemic, ale na to Angela nie pozwolila, a Gerd juz ze tym nic do czynienia nie miou, bo uon by ich uziemiou, wierz mi!
                            Puitin juz to przeca robi!
                            • ballest Re: ballest 01.03.11, 22:15
                              de.wikipedia.org/wiki/Bekenntnisse_eines_Economic_Hit_Man
                              Wiym Chris, to yno sztympluje to co my tukej piszymy
                              • chrisraf Re: ballest 01.03.11, 22:22
                                Cufall???

Czytou es Schultze-Rhonhoffa i wplyw ekonomii na konflikty?

Glückauf!
                                • ballest Re: ballest 01.03.11, 22:29
                                  Nie, nie czytou uech go, wiysz Chris jou se wlasciwie zawsze som swoj Meinung bildujam a jak dowom linki do jakis stron to tylko do takich co moja teza udowodniajom!
                                  • chrisraf Re: ballest 01.03.11, 22:32
                                    Niy wszisko znojdziysz we necu. Polecom, warto kuknoonc:

www.amazon.de/1939-Krieg-Anlauf-Zweiten-Weltkrieg/dp/3789281174/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1299015031&sr=8-1
                                    Glückauf!
                                    • ballest Re: ballest 02.03.11, 11:01
                                      Najlepsze ksiazki na ten temat napisou nasz Slonzok, Axel Freiherrn von Freitag Loringhoven:
                                      tu jedna z nich, kerou uech ale wypozyczou i jeszcze nazod nie dostou:
                                      Freytagh-Loringhoven, Axel Freiherr von.
                                      Deutschlands Außenpolitik 1933-1941. wydanou we 1942 roku
                            • chrisraf Re: ballest 01.03.11, 22:18
                              Przeca godom, zy Angela moze zaczoonc sztrikowac! Uona niy mo takigo krojca co by to wszisko udzwignoonc. Ale tak jak pisza, Gerda zap... dosc dobrze couki ordnung.

Glückauf!
                      • chrisraf Re: ballest 01.03.11, 22:04
                        Jak Angela zrezygnowoua ze 100 mil. Eur dotacji unijnych na rzecz Polski, polscy politycy nojpiyrw podzinkowali, a potym pokozali ij goue zadki.

Dumno godoua przyd amerykonskim kongrysem jakie to wszisko pjykne, jak my siy to milujymy itd. Kowboje ij brawo billi jak meczu baseballa. Jak lecoiuo curik to siy dowiedziou: A my wom Opla nie sprzedomy... Borok Obama wyplou bjydok, ze uo niczym niy wiydziou, a bou w tedy praktycznie szefem GM.

Je kupa takich wpadek uod nij.

Powracajoonc do Gerdy, to uon zezwolil na Leerverkäufe, abo SWAPS, abo tysz na handel ubezpieczeniami kredytowymi, wiazaniu wszelkich kredytow jako papierow wartosciowych. To uon zezwolil na inwestycje w Niymcach Hedgefonds. Co za tym idzie doprowadzil do rozmiyknczynio standawrtow bezpieczenstwa w zakresie szpiegostwa gospodarczego i wojskowego.
                        Mom jyscze wymieniac?

Glückauf!
              • chrisraf Re: 1fatum, linki 01.03.11, 21:20
                szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=chrisraf
                Glückauf!
                • 1fatum Re: 1fatum, linki 01.03.11, 22:13
                  chrisraf napisał:

> szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=chrisraf
                  > Glückauf!

Dziękuje. Zabiorę się do lektury mając więcej czasu, bo tego jest dużo, a chciałbym nie pominąć niczego.
      • chrisraf Re: 1fatum 01.03.11, 21:14
        Ten system funkcjonowal wczesniej troche inaczej ale tak samo perfidnie. Porownaj przemowy inalguracyjne prezydenta Roosevelta i kanclerza Hitlera. Przykraj przy tym kartka, kto co powiedzial i postaraj sie rozpoznac mowce...

Glückauf!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka