ballest 27.04.11, 19:50 wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,9498451,Miasto_chce_sprzedac_palac_Ballestremow_za_7_5_mln.html Ciekawe fto go kupi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socer-schlesier Re: Breslau chce sprzedac 27.04.11, 20:15 Oplaciyla se Polokom ta wojna. Odpowiedz Link
artjomka Re: Breslau chce sprzedac 27.04.11, 20:28 A jo, jako Slonzok chca sprzedac starowka we Warsiafce. Tak samo ech je jij wlascicielym, jak wroclawskie Kargule - Palacu Ballestrema. Powjym wjyncy - we ty starowce wbudowane som cegly ze zniszczonych bez polskigo okupanta domow w mojim Hajmacie! Pytsk! Odpowiedz Link
anton_28 Re: Breslau chce sprzedac 27.04.11, 20:48 Artjomka, a wiela za nia chcesz?? Jou szukoom placu na zwinger do goroli :) Bo ich niy idzie miyndzy ludzi posuac :)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Breslau chce sprzedac 28.04.11, 07:36 do do szoli z nimi i lina upol:) Odpowiedz Link
artjomka Re: Breslau chce sprzedac 28.04.11, 07:42 anton_28 napisał: > Artjomka, a wiela za nia chcesz?? > > Jou szukoom placu na zwinger do goroli :) > > Anton - na zbozny cel - to dom Ci jom za darmo. I tak mie njy nolezy (jak polskim Kargulom Breslau) - tosz niy byda sie handryczou. Ino eli njy bydzie to za maue na tyn zwinger dlo gorolstwa? Pyrsk! Odpowiedz Link
anton_28 Re: Breslau chce sprzedac 28.04.11, 14:22 tych nojwiynkszych bandytoow na kupa wciepywac a kamiynioma pszisztamfowac ;) tak ze 100000 by wlazuo - potyn jak skonczoom szczekac to entsorgen i nowy ladung ! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Breslau chce sprzedac 28.04.11, 07:34 a czymu sie Ballestrem o to niy upomino? Odpowiedz Link
cirano Re: Breslau chce sprzedac 28.04.11, 07:59 "Upomino" jes dobre. A po co? Pryndzyj hiynie z gardła wydresz... Odpowiedz Link
ballest Re: Breslau chce sprzedac 28.04.11, 09:49 Przed pora latamio mi znajomou ze Wrocka i kolega zrobiyli setki zdjec ze tego palacu, pora mom na moji galerii: schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=157 Odpowiedz Link
firiduri Re: Breslau chce sprzedac 28.04.11, 16:10 Cirano. Nie masz się czego upominać. Nie wyglądasz ty na potomka hrabiów Ballestremów. Odpowiedz Link
artjomka Re: Breslau chce sprzedac 29.04.11, 06:12 A chcesz przez to pedziec - co Ty ejs je jego potomek? Jo mysla co nale Kargula abo Pawlaka. Pyrsk! Odpowiedz Link
ballest Re: Breslau chce sprzedac 29.04.11, 12:58 Chopcy nie mocie szans, podobno ul.Wodkowica ... ach , - tam napisou mi ftos ze Wroclawia: "Mowi sie, ze ulica Wlodkowica ma byc w 100% zydowska. Takie centrum dowodzenia." czyli juz wiycie fto go kupi! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Breslau chce sprzedac 29.04.11, 14:17 Ballest jo juz niypamiyntom - pszipomnij mi prosza! Ballestremy byli do konca wuascicielami tego abo to podarowali miastu, abo komus sprzedali``? Odpowiedz Link
artjomka Re: Breslau chce sprzedac 29.04.11, 19:50 szwager_z_laband napisał: > Ballest jo juz niypamiyntom - pszipomnij mi prosza! > > Ballestremy byli do konca wuascicielami tego abo to podarowali miastu, abo komu > s sprzedali``? A Opa Silberberg tysz sprzedou swoja fabryka Polokom w 1948. Dostou dobro cena. Pozwolyli mu z dwoma koframi pociongnonc do Israela! Pyrsk! Odpowiedz Link