Dodaj do ulubionych

Typowy Gorol

27.05.11, 15:57
www.sport.pl/euro2012/1,109077,9677128,Reprezentacja__Polanski_zmienil_zdanie__Chce_grac.html
"Jego deklaracja o chęci gry dla reprezentacji Polski może być zaskoczeniem. W ubiegłym roku Polanski oznajmił, że gra w koszulce z orzełkiem na piersi go nie interesuje. - Nie wyobrażam sobie grać dla Polski. Nie pozwala mi na to moje sumienie oraz sytuacja, w której się znajduję. Za długo żyję już w Niemczech i za często miałem na sobie koszulkę tego kraju - mówił."

Bez kommentarza
Obserwuj wątek
    • hanys_hans Re: Typowy Gorol 27.05.11, 20:56

www.sport.pl/euro2012/1,109077,9677128,Reprezentacja__Polanski_zmienil_zdanie__Chce_grac.html
      • ballest Re: Typowy Gorol 27.05.11, 22:28
        Danke, Hanys ;)
        • 1fatum Re: Typowy Gorol 27.05.11, 22:58
          Co by nie mówić, to Rusów maja często rację.

Jedno z ich powiedzeń brzmi:
          "Prostytutka, to profesja, a kurwa, to charakter".

Chyba ich widzenie świata pasuje do okoliczności.
          Tez jestem zdania, że prostytutka jest mimo wszystko szanowanym zawodem.
          • socer-schlesier Re: Typowy Gorol 28.05.11, 05:51
            Niydugo to ta reprezyntacja Polski to yno z takich se bydzie skladac.
            • grazyna-59 Re: Typowy Gorol 28.05.11, 09:23
              To typowe dla Polskich Niemców. Idą tam gdzie brzęczą judaszowe srebrniki. Jak się wie że nie załapie na koszulkę niemiecką to trzeba pokazać się w innej,np polskiej. Na miejscu Smudy pomachałabym mu chusteczką. A co do reprezentacji to może czas zajrzeć w swoją,czytaj niemiecką. Podolski zdaje się nie jest rodowitym Niemcem,co? i jakoś nawet hymn niemiecki przez gardło mu nie przechodzi. Do tego jeszcze Klose,Trochowski. O innych narodowościach nie wspomnę,wiec nie ma się co podniecać
              • szwager_z_laband Re: Typowy Gorol 28.05.11, 09:54
                Polske Niymcy miyszkali w okolicach Warszawy, a jak mosz na mysli niymieckich Polokow to tysz niyrozumia co mo Podolski z tym spolnego(?)
                • ballest Re: Typowy Gorol 28.05.11, 09:58
                  Laband, Polanski to polski Niemiec, przeca rodzice majom narodowosc polskou.
              • ballest Re: Typowy Gorol 28.05.11, 09:57
                Zgadzam sie ze Pania Grazyna, ale dodam, ze nie wszyscy Polacy pokroju ZAGLYMBIOKA Polanskiego som.
                On liczou na to , ze zagra we niemieckiej reprezentacji a tu za wielka konkurencja, also naroz kierunek zmieniou uo 180°, to se zwie zapobiegliwosc.
                Napewno rodzica za chlebem do Niemiec wywedrowali.
              • gryfny Re: Typowy Gorol 28.05.11, 11:57
                Piknie witom Grazynka,zaroski o spiewianiu.. ,hmmm,przojo Grazynka kierymu spiewokowi?
                • ballest Re: Typowy Gorol 28.05.11, 20:13
                  Gryfny to takou Grazynka ze Zobrzou, przyleciala za mnom, ale do dyskutowac nie umiy, bo brakuje Backgroundu.
                  No ja takie maja ale inne zalety;))))))))))))))
                  nk.pl/profile/2053515/gallery/album/16/3300
                  ;)
    • anton_28 Re: Typowy Gorol 28.05.11, 20:34
      Nie wia eli w Polsce take milliardy zarobi !
      • ballest Re: Typowy Gorol 29.05.11, 10:25
        To se zwie Wendehals u nos ;)
        • berncik Re: Typowy Gorol 29.05.11, 13:23
          ballest napisał:

> To se zwie Wendehals u nos ;)

Nie wia , zmojego punktu widzynia,to som mode chopcy - chcom grac nojlepi we reprezentacji Niemiec ,a jak widziou ze se nie dostanie to probuje do inkszyj.Taki Spieler obojentnie w jakej reprezyntacji stajguje swoj wert tz. On chce wiency zarobic a to chce i chciou kozdy znos.
          Z patriotyzmem nie powinni my to mieszac.Wiem ze we Fußbalu to je cienszko.Nawet Neuer
          dostou w pysk zato ze chce isc do Bayerow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka