kubiss 18.01.12, 18:50 Nie spodziewam sie po was objektywnej oceny tego materialu www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Sppv6S9aHI4 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryfny Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 19:15 nowy fakt:"Kilka dni temu sekta smoleńska zawyła, że nie udało się w espertyzie przypisać głosu Błasika. Tymczasem w przedsionku był nie tylko Jeden generał ale co najmniej dwóch. W tym Tadeusz Buk. " Odpowiedz Link
kubiss Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 19:28 gryfny napisał: > nowy fakt:"Kilka dni temu sekta smoleńska zawyła, że nie udało się w espertyzie > przypisać głosu Błasika. Tymczasem w przedsionku był nie tylko Jeden generał a > le co najmniej dwóch. W tym Tadeusz Buk. " Aber was ist los ?Prezydenci RP latali w rozne miejsca . Latal Kwasniewski , Walesa oraz inne ekipy i watpie aby w innych przypadkach dzwi do zalogi byly szczelnie zamkniete :-) Jak loto Angela to napewno tez jest podobnie . Ale motlochowi trzeba cos wmowic wiec latwo bylo w to wplatac Blasika . Jedno jest pewne :-) Niemieckie i rosyjskie sluzby maja teraz o wiele latwiejsza prace Odpowiedz Link
kubiss Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 19:31 www.youtube.com/watch?v=Xb3nB5LUctE Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 19:43 -kubus mosz recht, jo tysz widziou ufoludki Odpowiedz Link
berncik Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 20:05 Pierdouy." Strzaly" Jedne pytanie .Byliscie jusz kiedys w lesie jak gorou? Jo bou: Jak po katastrofie se las poli i tli to w jedna strona leci hilza a w drugo pocisk,a co wy myslicie wiela w ziemi kole lotniska roznych nabojow i niewypalow lezy .To musi byc richtig chore zeby ftos myslou ze ktos dobijou tych ze tego flugzeugu. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 20:06 ja, ale wyznawcy starego grziba wszysko juz wiedzom:) www.youtube.com/watch?v=vjUhZI6O4PY ;) Odpowiedz Link
rita100 Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 20:24 Bez jaj jesteście Panowie, tak w ciemno wierzycie w to niby śledztwo ? wpolityce.pl/artykuly/21600-prawda-nas-wyzwoli-jesli-zagraniczne-sluzby-nam-ja-udostepnia-wladze-w-polsce-zyja-w-szczegolnym-strachu Prawda nas wyzwoli. Jeśli zagraniczne służby nam ją udostępnią. Odpowiedz Link
1fatum Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 20:32 Psychiatryki są pełne takich pacjentów z wyzwoloną prawdą. Może nie prawda, ale nowoczesna medycyna i farmacja mogą z czasem ich wyzwolić. Obserwujemy jak bardzo świat się zmienia. Jeszcze nie tak dawno na oddziałach leczono kilku Napoleonów. Odpowiedz Link
rita100 Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 21:03 1fatum napisał: > Obserwujemy jak bardzo świat się zmienia. Jeszcze nie tak dawno na oddziałach l > eczono kilku Napoleonów. -------------------------------- Fatumiku, ja nie mogę, jaki Ty jesteś uparty i niereformowalny. Musisz jeszcze bardziej puścić sobie wodze fantazji. Odpowiedz Link
rico-chorzow Rita, 18.01.12, 20:42 prawdą jest,że polskie "ekipy" zawsze latały starymi samolotami też,czy tylko,każdy orze jak mo(rz)e,dlatego i Polska ma tak wielką flotę,kiedyś udało jej się "udać" nad Bałtyk. Odpowiedz Link
rita100 Re: Rico, 18.01.12, 21:09 Drogi , Kochany Stary Wiarusie - ja Ciebie rozumiem, całkowicie rozumiem, bo Ty jesteś Ślązakiem ( z krwi i z kości), bo w tej tragedii zginęli Polacy nie Ślązacy, ale co byś zrobił i jakbys wołał o prawdę, gdyby tak w tej tragedii zginęli Ślązacy ? Ja rozumiem Ciebie Rico, rozumiem Twoje śląskie serce, dlatego musisz mnie zrozumieć, że tak łatwo nie uwierzę w tezy rządu i raportu Millera. Odpowiedz Link
1fatum Re: Rico, 18.01.12, 21:15 rita100 napisała: > Drogi , Kochany Stary Wiarusie - ja Ciebie rozumiem, całkowicie rozumiem, bo Ty > jesteś Ślązakiem ( z krwi i z kości), bo w tej tragedii zginęli Polacy nie Ślą > zacy, ale co byś zrobił i jakbys wołał o prawdę, gdyby tak w tej tragedii zginę > li Ślązacy ? Ja rozumiem Ciebie Rico, rozumiem Twoje śląskie serce, dlatego mus > isz mnie zrozumieć, że tak łatwo nie uwierzę w tezy rządu i raportu Millera. ********************************************* Wymiękam. To jest nieuleczalne. Odpowiedz Link
rita100 Re: Rico, 18.01.12, 21:39 1fatum napisał: > Wymiękam. To jest nieuleczalne. --------------------------------- Tak jest Fatumiku, trzeba mieć serce po właściwej stronie. Odpowiedz Link
kubiss Re: Riki tiki tak 18.01.12, 21:48 W polskim narodzie zyje nawet kilka milionow poztytecznych idiotow . Stali sie ofiarami klamliwych mediow . Media mowia im kto jest cacy kto jest beee a oni to potem powtarzaja . Przy czym twierdza ze nielubia nikogo ale ... ale ... bardziej nielubia tego samego co wszystkie gazety i telewizje :-) Mozna polemizowac z oponentem lecz nie da sie z pozytecznym idiota poniewaz taki sprowadza cie do swojego poziomu . Odpowiedz Link
kubiss SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 20:43 Ci panowie sie ciesza z tej tragedii . Czym slabsza polska prawica tym lepiej dla polskich sasiadow . ;-) . Ten film troche posul idealny plan . Operator mial szczescie ze filmowal z daleka bo z pewnosica tez by zarobil kulke . Widzial i slyszal smiejacych sie z paskudy ludzi slyszal strzaly . Mial naprawde kupe szczescia ! www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Sppv6S9aHI4 Nie dziwi cie Rita ze zaden z twoich " Bezstronnych "koleguf nie wkleil tego linka ?? Odpowiedz Link
rita100 Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 21:12 Kubiss, wkleiłeś ten link i dobrze. Wierzę, że Hanys tego nie skasuje. Masz na tym Forum na pieńku, trudno mi się też odnosić. Odpowiedz Link
kubiss Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 21:20 Rita100 napisała: > Kubiss, wkleiłeś ten link i dobrze. Wierzę, że Hanys tego nie skasuje. > Masz na tym Forum na pieńku, trudno mi się też odnosić. I bardzo dobrze ze mam . Jest tak jak chce . Nie jestem polskim POZYTECZNYM IDIOTA ktory przyklaskuje . Jestem opozycja a opozycje jeszzce ta polska trzeba tepic . Dlatego mnie tepia :-) . Lepiej sie do mnie nie odzywaj bo tez ciebie zaczna tepic i nienawidziec tak jak mnie Udawaj dalej " Glupiutka dziewczynke " . A oni niech ci wmawiaja ze np. samoloty nie moga ladowac we mgle hahahaha . Ja nikomu nie ublizam . Mam tylko swoje zdanie Slyszalem ze juz kraza maile z ostrzezeniem przede mna :-) hahahaha Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 20.01.12, 07:40 a teroski czas na cos o mkoncu swiata:)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband cos do Kubusiopodobnych 20.01.12, 08:09 www.youtube.com/watch?v=fyDw776DL_k Odpowiedz Link
kubiss Re: SMOLENSK - niewygodne fakty 18.01.12, 20:47 szwager_z_laband napisał: > -kubus mosz recht, jo tysz widziou ufoludki Ty sam juz wygladasz jak ufoludek - Szerszy niz dluzszy :-) Odpowiedz Link
kubiss Rita Rita Rita 18.01.12, 21:04 rita100 18.01.12, 20:24 Odpowiedz Bez jaj jesteście Panowie, tak w ciemno wierzycie w to niby śledztwo ? wpolityce.pl/artykuly/21600-prawda-nas-wyzwoli-jesli-zagraniczne-sluzby-nam-ja-udostepnia-wladze-w-polsce-zyja-w-szczegolnym-strachu Prawda nas wyzwoli. Jeśli zagraniczne służby nam ją udostępnią. Dzieki z atego linka :-) Bardzo ciekawe podejscie do tematu . Od dawna idzie wyczuc ze Tusk sie czegos boi . Ale majac tak potezne instrumenty jak media i telewizja mozna wykreowac jeszcze wiecej polskich POZYTECZNYCH IDIOTOW ktorzy beda dalej drwic z tej tragedii :-( POLSKIE PIEKIELKO :-( Odpowiedz Link
rita100 Re: 18.01.12, 21:22 kubiss napisał: > [b]Dzieki z atego linka :-) Bardzo ciekawe podejscie do tematu . --------------------- Dobry tekst, dobrze, że są ludzie, którzy piszą odważnie. "Po hańbiącym śledztwie temu rządowi, temu ugrupowaniu nie wierzą ani nauczyciele, ani lekarze, ani aptekarze, ani uczelnie wyższe. Fałsz może bowiem urodzić tylko fałsz. Nawet sobie nie zdajemy sprawy, że po 10/04/10 nic już nie wygląda tak samo. Ani szkoła, ani banki, ani Kościół, a zwłaszcza media." Odpowiedz Link
kubiss Re: Tero bedzie cicho :-) 18.01.12, 21:33 rita100 napisała: Nawet sobie nie zdajemy sprawy, że po 10/04/10 nic już nie wygląda > tak samo. Ani szkoła, ani banki, ani Kościół, a zwłaszcza media." Und jetzt Deine Koliegen bleiben ruhe No bo by trza sie dac recht a Polokom niy mozno ! Odpowiedz Link
szwager_z_laband cos do Kubusiopodobnych 20.01.12, 08:18 www.youtube.com/watch?v=4RC6B8yogyU Odpowiedz Link
bratjakuba Re:styknie przeczytać to. 18.01.12, 21:48 To nie jest prowda o Smolensku ale o dzisiejszej Polsce a Smoleńsk jest jedynie jednym ze zgniłych owoców tego szczepu. Po hańbiącym śledztwie temu rządowi, temu ugrupowaniu nie wierzą ani nauczyciele, ani lekarze, ani aptekarze, ani uczelnie wyższe. Fałsz może bowiem urodzić tylko fałsz. Nawet sobie nie zdajemy sprawy, że po 10/04/10 nic już nie wygląda tak samo. Ani szkoła, ani banki, ani Kościół, a zwłaszcza media. A przecież to takie proste: „prawda was wyzwoli”. No ta, ale jak się to ma do człowieka o duszy i sercu niewolnika? Coroz wiyncyj ludzi poznowo sie na tych manipulacjach. I jak czytocie,to je to ta mondrzejszo czyńśc społeczyństwa. Toż te bałwany niech dali chwolom podwyżki cen wszystkigo,bezrobocie( co dziynnie traci pracę ok 2000 osób) i propaganda demoralizacji. A Ci co miyszkajom w Reichu powinni sie nie styrkac a sie widza radujom bo czym gorszy tym lepij. Ale dlo kogo? Siedzymy jak te krolki doświadczalne w jednej klotce a prziglondo nom sie i sie smieje Big Brother. Zresztom co sie śmiejecie z Polski. Przeca u siebie mocie jeszcze wiynksze gówno. Atrapa zamiast panstwa co zresztom napisano w tych prowdach co podoł socer. Trzech prezydentow za rok bo chcieli skorzystać ze swoich uprawniyn do zabrania głosu w ważnych dlo panstwa i obywateli sprawach. Co sie dzieje z mondrymi ludzmi,kierzi ośmielajom sie publicznie nie zgodzić z politykom nieustajoncego cygaństwa i wyzysku. Som marginalizowani. a to jak majom szczyńscie. Ci co go ni majom, ginom w wypadkach czy znikajom bez wieści. Czyście som głusi i ślepi a możno eno gupi,że nie widzicie na co sie Was tresuje i do czego przigotowuje. Niy, odwołuja te inwektywy. Wyjście już som tresowani od końca wojny i już wytresowani na niewolnikow. Niewolnikow choby w starym Rzymie,kierym sie ciepie "panem et circenses"- pełno micha z Hartz IV und Fussball. Odpowiedz Link
kubissreaktywacja Re:styknie przeczytać to. 18.01.12, 21:56 Brat Jakuba wam madrze napisal . www.youtube.com/watch?v=HHfu5vXSbzk Znasz Bracie Jakuba angielki to zobacz . This link is for You ;-) Odpowiedz Link
hanys_hans Re:styknie przeczytać to. 18.01.12, 22:15 Odpowiadasz na: kubissreaktywacja napisał: Nick ci cijsi wydurzyuo Chyba cie rozwolniyuo Odpowiedz Link
kubissreaktywacja Pstyknie przeczytać to. 18.01.12, 22:22 Witaj Gospodarzu . Sorry ale chcialem sprawdzic czy jeszcze on istnieje w spisie nickow . Dlatego sobie cos madrego napisalem . Nie musisz sie w zwiazku z tym niczego obawiac . To tylko jeden raz ;-) Moze tez cos od siebie napiszesz w tym temacie tak zeby tez Gorole zrozumieli ? Odpowiedz Link
rita100 Re:styknie przeczytać to. 18.01.12, 22:26 hanys_hans napisał: > Odpowiadasz na: > kubissreaktywacja napisał: > > Nick ci cijsi wydurzyuo > Chyba cie rozwolniyuo > > Hanys na satyryka ! Dobra ta rymowanka ;) Odpowiedz Link
bratjakuba Re:styknie przeczytać to. 18.01.12, 22:41 kubissreaktywacja napisał: > Brat Jakuba wam madrze napisal . > > > www.youtube.com/watch?v=HHfu5vXSbzk > Znasz Bracie Jakuba angielki to zobacz . > This link is for You ;-) --------------------------------------------------------------------------------------------------- Znom też ruski i lepszy mi sie to słucho niz czyto. Ale to jest zaś inkszo bojka z te samej ksionżki. Dlo tych dosłownych wyjaśniom,że to je przenośnia. Też godała prowda ta Politkowskaja choć to była rusko a nie naszo prowda. I jak ech wyży napisoł, jest z tych co już nie zyje pora lot. A obiektywni politolodzy stwierdzajom,że Tusk sie Putynizuje a prezydent Komorowski nasladuje Kwaśniewskiego. Dziepro bydymy miec mynżow stanu. Odpowiedz Link
kubiss Re:styknie przeczytać to. 18.01.12, 22:29 rita100 napisała: > Cała prawda Braciejakubie. Wiekszosc na tym forum poswieci prawde i swoja wolnosc zeby tylko przedstawic Polokow w najgorszym swietle Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:styknie przeczytać to. 20.01.12, 08:32 niy muszymy, ty to som nojlepiyj robisz. Odpowiedz Link
gryfny Re:styknie ... 18.01.12, 22:32 ..tych bredni,lubicie panocku bery i bojki wasza sprawa ale od"kulanyj" trzymcie sie z daleka Odpowiedz Link
kubiss Tako fraga 18.01.12, 22:36 Ciekawe dlaczego polskie media nawet nie probowaly komentowac tych detali udajac ze ich nie ma ??? www.youtube.com/watch?v=XaHFox3ovoo Odpowiedz Link
bratjakuba Re:styknie ... 18.01.12, 22:48 gryfny napisał: > ..tych bredni,lubicie panocku bery i bojki wasza sprawa ale od"kulanyj" trzymci > e sie z daleka --------------------------------------------------------------------------------------------------- Czyżbych sie żle wyrazioł o Twojej religii. Ty przeca nigdy ni mosz skrupułow w tej materii toż sie odkulej i nie rajcuj. Odpowiedz Link
rita100 Re:styknie ... jak prawda wyjdzie na jaw 18.01.12, 23:06 januszwojciechowski.salon24.pl/382692,szef-komisji-do-spraw-zaciemnienia-katastrofy Jerzy Miller stał na czele komisji do spraw zaciemniania katastrofy, a nie do jej wyjasnienia. Odpowiedz Link
rita100 Re:styknie ... jak prawda wyjdzie na jaw 19.01.12, 14:32 wpolityce.pl/wydarzenia/21750-macierewicz-ekspertyza-nie-tylko-kwestionuje-obecnosc-gen-blasika-w-kokpicie-ale-takze-wykazuje-ze-tu-154m-nie-uderzyl-w-drzewo ekspertyza nie tylko kwestionuje obecność gen. Błasika w kokpicie, ale także wykazuje, że TU-154M nie uderzył w drzewo "Dźwięk odgłosu przemieszczających się przedmiotów, który zaczyna się przed momentem przypisywanym dotychczas uderzeniu w drzewo, trwa już do końca tej tragedii, a uderzenia w drzewo w ogóle nie ma. W odczytach Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Sehna nie ma w ogóle dźwięku, któryby został określony jako uderzenie w drzewo" - mówił Macierewicz. "Cała konstrukcja propagandowo-polityczna mówiąca o uderzeniu w drzewo, opierająca się na wcześniejszym odczycie, została pogrzebana. Jest zupełnie inny dźwięk niż ten, który był dotychczas przypisywany drzewu, mianowicie odgłos przemieszczających się przedmiotów. Ten dźwięk trwa blisko 6 sek. do końca tragedii" - kontynuował polityk PiS. Macierewicz powiedział, że swoją prezentację dedykuje premierowi Donaldowi Tuskowi. Odpowiedz Link
szwager_z_laband co straszy Kubusiopodobnych 19.01.12, 16:31 www.youtube.com/watch?v=gZZOf_3ZFTE Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: co straszy Kubusiopodobnych 19.01.12, 16:38 www.youtube.com/watch?v=63VTEIPu_uY Odpowiedz Link
kubiss Re: co straszy Kubusiopodobnych 19.01.12, 17:02 Moniczka. Olejnik bardzo czesto zaprasza do Studia Palikota chociaz oprocz blazenstw nic ciekawego nie powie Macierewicza boja sie zaprosic gdyz wowczas bedzie sie wypowiadal bezposrednio co moze wielu ludziom zmienic poglad na najwieksza polska katastrofe w powojennej historii Odpowiedz Link
kubiss Re: co straszy Kubusiopodobnych 19.01.12, 18:35 Na Onet pl pisza ze w kokpicie znaleziono 13 cial ( Paskud ) w tym Gen . Blasika Czyzby za tym newsem toczyla sie walka o wplywy ?? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: co straszy Kubusiopodobnych 19.01.12, 19:04 s1.wgrane.com/download.php?file=61335 Odpowiedz Link
kubiss V I O L E N C E 20.01.12, 23:45 www.youtube.com/watch?v=RRGXO6UuhQw&feature=related Odpowiedz Link