lopi123 18.06.12, 17:59 Mam nadzieję, że was tam nie było. www.wykop.pl/link/1175007/co-zrobi-niemiec-z-270-euro/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Ciekawostka 18.06.12, 18:56 ach LOPI, te nagie to nie byli Niemcy yno Dunczyki, ale to bylo we Niemcach;) Odpowiedz Link
seppel Re: Ciekawostka 18.06.12, 19:04 Wollt mal gerade sagen ...;) na ja ,und wenn doch ... Odpowiedz Link
gryfny Re: Ciekawostka 18.06.12, 20:36 Plonne pana nadzieje,jo tam bou,moja tam boua,tesciowo z kolezankom tysz boua,wszystkie my nago kupowali panie dzieju.No i co pan powiesz tera? Odpowiedz Link
gryfny Re: Ciekawostka 19.06.12, 23:12 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11963304,Biskup_Bronakowski_na_Jasnej_Gorze__Euro_sluzy_rozpijaniu.html bez komentarza,zostowiom tego kapelonka Odpowiedz Link
lopi123 Re: Ciekawostka 20.06.12, 09:22 Jest kilka spraw z tym związanych: 1.Dzisiejsze piwo to chyba tylko procenty. Reszta jest chyba robiona z jakiegoś zaczynu, proszku mieszanego z wodą. Nie smakuje mi większość piw. 2. Młodzież ma naprawdę za dużą łatwość kupienia alkoholu. Piwo jest uważane za słaby alkohol więc jest większa tolerancja. Ale sądzę, że od piwa też można się uzależnić. Znam osoby co bez codziennego piwka nie mogą się obyć. Jest pewnego rodzaju tendencja żeby była moda na piwo. Odpowiedz Link
gryfny Re: Ciekawostka 20.06.12, 15:43 a co to mo wspolnego z pilkarskimi ME,panie piwosz Odpowiedz Link
lopi123 Re: Ciekawostka 20.06.12, 20:57 Panie Gryfny czas do geriatry. Sam dajesz linka, gdzie w pierwszym zdaniu na tłusto pisze o rozpijaniu i o piwie w czasie mistrzostw. Więc pozwoliłem się do tego delikatnie ustosunkować. To może być skleroza, alzheimer (czego ci nie życzę) nie lekceważ tego. Odpowiedz Link
erka-4 dlaczego rozsądnym człowiekiem ... 20.06.12, 11:23 ...pogardzasz nazywając go kapelonkiem,może jednak byś się ustosunkował do poglądów tego kapelonka niegodnego uwagi twym zdaniem: cytat z kapelonka : Największymi przegranymi będą ci, którzy wpadną w uzależnienia. O Euro zapomnimy bardzo szybko, a te dramaty będą ciągnąć się latami. (...) Gdy reprezentant Polski ukląkł i przeżegnał się [Przemysław Tytoń przed wejściem na boisko w meczu z Grecją - przyp. red.], w mediach podniósł się krzyk, że to kompromitacja reprezentacji i zachowanie niewłaściwe dla dzisiejszych czasów. Gdy tysiące ludzi upija się publicznie, wszyscy milczą, nie widząc w tym nic kompromitującego ani niebezpiecznego. ...czyżby to, że Tytoń przyklęknąl jest naganne,a godne pochwały to,że tysiące ludzi a w tym setki dzieci bo tak należy określić to co się dzieje na codzień także,bez jakiejś europejskiej okazji,bo tak wniskuję z twojego komentarza,który twym zdaniem komentarzem nie jest. Pijany naród to żaden naród,może dlatego tak nielubiany jest ten przysłowiowy kapelonek,który wie co mówi i ja też wiem,gryfny,dlaczego ty komentarz zostawiasz bez komentarza,bo tobie chodzi o to,żeby ten naród był codziennie pijany to może zniknie z tej ziemi. Odpowiedz Link
gryfny Re: dlaczego rozsądnym człowiekiem ... 20.06.12, 15:41 " > czyżby to, że Tytoń przyklęknąl jest naganne" Co mo piernik do wiatraka,panie dewot? Odpowiedz Link
erka-4 Re: dlaczego rozsądnym człowiekiem ... 21.06.12, 07:21 Słabo się znasz na ludziach,bo ja akurat nie klękam,ale nic nie mam do tych co klękać pragną. Czy twoim zdaniem Tytoń to jakiś jest dewot ? p.s. no i jeśli nie wiesz co ma piernik do wiatraka w tej przez ciebie poruszonej kwestii,to na nic z tobą moja dyskusja. Odpowiedz Link