lopi123 23.06.12, 11:49 wiadomosci.onet.pl/raporty/deutsche-welle-w-onecie/mesut-zil-broni-sie-przed-rasistowska-kampania-na-,1,5169333,wiadomosc.html Niby taki tolerancyjny narodek, a stare przyzwyczajenia zostają. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryfny Re: Mała ciekawostka 25.06.12, 17:29 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12010316,_Polacy_nasaczeni_alkoholem____austriacka_prasa_o.html Odpowiedz Link
artjomka Re: Mała ciekawostka 28.06.12, 13:13 Witon Seppel! Som ejs pozbjyrou, abo kupiou? Pyrsk! Odpowiedz Link
seppel Re: Mała ciekawostka 28.06.12, 15:38 Hallo! znoud und pozbjyrou :) kole 3kilo tego bouo Odpowiedz Link
ballest Re: Mała ciekawostka 28.06.12, 17:41 Plantacja marihuany w Polskiej Akademii Nauk. Znaleźli tysiąc krzaków Na doświadczalnym poletku należącym do Polskiej Akademii Nauk funkcjonariusze nadwiślańskiego oddziału Straży Granicznej i Żandaremii Wojskowej znaleźli ponad tysiąc krzaków konopii indyjskich. Krzaki konopii funkcjonarusze znaleźli przez przypadek. Podczas kontroli dokumentów podróżujących cudzoziemców, jeden z nich zwrócił uwagę na pobliskie pole kukurydzy. Zauważył on, że część roślin wygląda inaczej niż pozostałe. Poletko należy do instytutu biochemicznego. Była na nim prowadzona doświadczalna hodowla kukurydzy. Przesłuchani pracownicy PAN twierdzą, że nic nie wiedzieli o dodatkowych roślinach. www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,marihuana-w-polskiej-akademii-nauk,49643.html he he jak zwykle pewnie samosiejka. Odpowiedz Link
lopi123 Re: Mała ciekawostka 29.06.12, 00:48 Drogie niemiecko sląskie staruszki. Kuknijcie sobie na temat wątku i na ten temat piszcie. Bo podejrzewam, że razem z imć głupolem baleścikiem popaliliście marychy i wam się pomieszało. No chyba, że były to grzybki halucynogenne o co tak szacownych obywateli niemieckich nie podejrzewam. Odpowiedz Link
artjomka Re: Mała ciekawostka 29.06.12, 05:28 Lopi - a uot kej tys je taki Schulmeister? Noprzod skoncz hilfka - a potym mozno pogodomy. Choc wontpia, bo ejs do dyskutowania niydorosniynty. Pusty uep dowo sie u ciebie za bardzo we znaki! Pozdro! Polcka Kargulym silno! Odpowiedz Link
lopi123 Re: Mała ciekawostka 29.06.12, 09:19 Artjomka, dobre śląskie wychowanie zobowiązuje. Zamiast mnie obrażać, lepiej przyznać sie do błędu, przeprosić i nie czynić tego więcej. Każdy porządny Ślonzok by tak zrobił. Mam nadzieję, że się poprawisz. Serdecznie cię pozdrawiam i całuję. Odpowiedz Link
artjomka Re: Mała ciekawostka 29.06.12, 11:32 lopi123 napisał: > Artjomka, dobre śląskie wychowanie zobowiązuje. Zamiast mnie obrażać, lepiej pr > zyznać sie do błędu, przeprosić i nie czynić tego więcej. Każdy porządny Ślonzo > k by tak zrobił. > Mam nadzieję, że się poprawisz. Serdecznie cię pozdrawiam i całuję. Lopi! Ros ech jechou taksowkom w Katowicach pod adres kery ech znou. Jak mie szofer zaczon po Katowicach obwozic, toch mu pedziou, co niy chca robic Tour de Sliesia. Na to uon mi pedziou, co mom go niy obrazac - i wyciep z auta. Bol typowym polskim soroniym - jak ty! Pyrsk! Odpowiedz Link
lopi123 Re: Mała ciekawostka 29.06.12, 11:58 Ale jaki to ma związek z tym, że grzecznie zwróciłem uwagę na to, iz piszecie nie na temat a ty powiedziałeś o moim wykształceniu i ewentualnych brakach( pusty łeb i dalsza nauka w hilfce) to doprawdy nie wiem. Mimo to się nie gniewam. Odpowiedz Link
erka-4 no widzisz lopi... 30.06.12, 08:27 ...bo te Slonzoki to som jakieś dziwne,ty im o niemieckim rasizmie godasz a łoni sie na tym nie znajom bo to som zwyczajne Slonzoki i wolom godać o konopiach,a te konopie w tej naukowej placówce pełniły rolę doświadczalną celem produkcji nowego typu liny konopnej a nie jakiejś tam marychy. Te Slonzoki pragnom byc mondre ale jakoś im to nie wychodzi. Ten nowy typ liny miałby służyć do wieszania polskich komunistów na lampie,no ale komunistów już nie ma i wieszać nie będziemy nikogo na szczęście,jednakże skoro naukowcy kiedyś temat naukowy podjęli to pora najwyższa,żeby go zrealizować,czyli doprowadzić badania naukowe do końca,może kiedyś ten nowy typ liny komuś się przyda w końcu. No cóż,jak zwykle w Polsce,jesteśmy spóżnieni o kilka dekad,cieszą się ci komuniści,że naukowcy na czas nie zdążyli ze swym konopnym patentem. Odpowiedz Link
seppel Re: Mała ciekawostka 29.06.12, 16:06 lopi123 napisał: > Drogie niemiecko sląskie staruszki. Kuknijcie sobie na temat wątku i na ten tem > at piszcie. ................. Mein Freund lopi oder Jopi? 1.do tak zwanych storoszkow sie niy zaliczam 2.Temat watku"Mala ciekawostka" -pierwsze Grzyby w tym roku som takom "Malom ciekawostkom" Bo podejrzewam, że razem z imć głupolem baleścikiem popaliliście ma > rychy i wam się pomieszało. ....... domyslam sie ze chodzi tu o Ballesta;) also Fajki pokoju z nim nie paliuem... ............ No chyba, że były to grzybki halucynogenne o co ta > k szacownych obywateli niemieckich nie podejrzewam. ...... masz racja , to sa normalne ,jadalne grzybki . .......... jesli ci sie cos w tym zapisie niypodoba, wybacz bo za pomoca Googla bardzo sie postaralem zebys zrozumjal Odpowiedz Link
lopi123 Re: Mała ciekawostka 29.06.12, 11:25 Baleścik co ty bierzesz, że tak cie długo czimie. Daj nazwę tego zioła lub przepis na jakiś "kompocik". Odpowiedz Link