Dodaj do ulubionych

Leck mich im Arsch

26.11.16, 21:23

Mit freundlichen Grüßen an Herrn Moderator...

www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths

p-s-

Całujcie mnie wszyscy w dupę - wiersz J. Tuwima

www.eioba.pl/a/1rg5/calujcie-mnie-wszyscy-w-dupe-wiersz-j-tuwima
Obserwuj wątek
    • cirano Re: Leck mich im Arsch 27.11.16, 07:59
      Widzisz H-J, to jes polske forum i niystety niy jes "wolne". Moderator tysz mo swoje reguły kere musi przestrzegać. Moje wontki i posty tysz bez śladu "dostajom beine" i tłumacza sie to, żech juzaś kajś, kogoś kopnoł małoelegancko. Trudno, so ist das Leben.
      Nichts fuer Ungut, bele niy było gorzij
      • hans-jurgen Re: Leck mich im Arsch 27.11.16, 08:55
        cirano napisał:

Moderator tysz mo swoje reguły kere musi przestrzegać.

----------------------------------------------
        Genau das tut er nicht, denn in den in dem Regelwerk von " Agora " und auch von " GGG "
        steht nichts, welche Sprachen darf man benutzen und welche nicht.
        Das was macht 1fatum ( Moderator ) ist rassistisch und entspricht nicht
        der Gleichberechtigung von Menschen und deren Sprachen.
        Ob das Forum ist polnisch, chinesisch oder deutsch, spielt keine Rolle.
        • 1fatum Re: Leck mich im Arsch 27.11.16, 12:38
          To nie rasizm, ale jednakowe traktowanie. Poprzedziłem grzeczną prośbą o pisanie w innych językach i w odpowiedzi jest zwykłe prymitywne chamstwo.

Nie można za podobne przewinienie jednego użytkownika kasować, a innego pozostawiać. Już zbyt wiele razy zarzucano gliwickiemu forum tendencje proniemieckie i w przypadku, kiedy użytkownik potrafi pisać po polsku (chyba tylko inwektywy) powinien się dostosować. Naruszeniem regulaminu jest występowanie pod wieloma nickami. Wiele czasu wymagało ucywilizowanie forum.

Miałem ten wątek skasować, lecz pozostawię jako dowód na specyficzny przykład kurtuazji.

Nie przypuszczałem, że akurat Hans-Jurgen będzie tym, który zacznie wprowadzać na forum zamęt. Zawsze uważałem Go za osobę z kulturą. Może to skutek zbyt długiego przebywania z osobami o niskim poziomie cywilizacji?

Na pewno nie usuwałbym treści bez powodów.

Skoro H-J zdecydował się napisać oficjalnie pod swoim nickiem, to nie ma przeciwwskazań, aby to czynił z zachowaniem ustalonych zasad.
          • hans-jurgen Re: Leck mich im Arsch 27.11.16, 14:02

Cytat:

" Poprzedziłem grzeczną prośbą o pisane w innych językach "

------------------------------------------------------------------------------
            Das tue ich doch die ganze Zeit, denn ich schreibe, in der deutschen Sprache.

#########################################
            Cytat:

" Naruszeniem regulaminu jest występowanie pod wieloma nickami. "

-----------------------------------------------------------------------------

Regulamin Forum FGGG

forum.gazeta.pl/forum/w,34281,142787958,142787958,Regulamin_Forum_FGGG.html
            Bitte zeig mir den Punkt im Regelwerk, in welchem steht, dass man nicht darf, auch
            ein anderes Pseudonym benutzen.
            ##########################################

Regulamin Użytkownika Serwisów Internetowych Agory

pomoc.gazeta.pl/pomoc/1,154322,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html

Bitte zeig mir den Punkt im Regelwerk, in welchem steht, dass man nicht darf, auch
            ein anderes Pseudonym benutzen.

############################################
            Cytat:

" Skoro H-J zdecydował się napisać oficjalnie pod swoim nickiem, to nie ma przeciwwskazań, aby to czynił z zachowaniem ustalonych zasad. "

--------------------------------------------------------------

Das genau tue ich, im gegenteil zu dem Herrn Moderator.

p.s.

Lieber Herr 1fatum, ( genant auch Moderator ) man soll nicht gleich mit der Kanone
            auf Spatzen schießen.

• 1fatum Re: Leck mich im Arsch 27.11.16, 15:40
              Nie zamierzam więcej polemizować z użytkownikiem.
              Oprócz regulaminów Agor są regulaminy i zasady obowiązujące na prywatnych forach, a to forum takim jest.

W przypadku potrzeby dalszych wyjaśnień proszę pisać na PW 1fatum@gazeta.pl

Dalsze komentowanie na forum zasad i sposobu moderacji będą usuwane do zbanowania użytkownika włącznie.

Jeżeli mój sposób moderacji nie odpowiada, proszę pisać skargę do założyciela forum na adres: hanys_hans@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka